Ser du etter Norges beste firmagaver? Da er det er bare å glemme profileringsartikler og den flasken vin som de ansatte allerede vet de får, å heller overrask dem med firmagaver som de vil huske for alltid – opplevelser!

Denne typen firmagaver vil gi nye minner, samhold og artige historier å fortelle senere og er derfor en gave vi vet de ansatte vil sette pris på. Lenger nede får du 4 grunner til å gi en opplevelse og mulighet for å ta direkte kontakt med oss for å få et godt tilbud på firmagaver hos oss. Men først: la oss inspirere deg med noen helt unike opplevelsesgaver!

Gaver med fantastisk natur

Gaver med noe godt i glasset

Gaver med herlig adrenalin

Hvorfor satse på immaterielle firmagaver?

Opplevelser kan gi så mye mer enn materielle gaver og vi har derfor kategorisert opplevelser som firmagaver i 4 forskjellige temaer, som du kan lese under.

1. Firmagaver som gir utvikling og kunnskap

Det skjer konstant utvikling på arbeidsplassen, men la det også bli rom for utvikling på hjemmebane. Vi har mange ulike kurs som du kan gi i firmagaver, og det er mye å lære! Vi har blant annet et stort utvalg av smakinger, som blir avholdt av de beste kursholdere i landet. Er du i humør til å utfordre medarbeiderene, har vi også opplevelser med adrenalin, som raftingklatringfossrappellering og mye mer!

2. Firmagaver som gir fellesskap og samhold

Vi har nemlig mange opplevelser som fører mennesker sammen og medarbeideren kan selv velge hvem han gjerne vil skape større relasjoner med, om det er sine kollegaer, venner eller familie. Tips til firmagaver som skaper fellesskap og samhold kan være Escape RoomMaling & MoroRIB-safari i Bergen eller Urban Kajakktur i Trondheim. Eller en av våre bestsellere; vindtunnel i Oslo!

3. Firmagaver som gir tid

Livet er travelt nok som det er og noen ganger kan det være vanskelig for mennesker å vite når dem skal ta en pause og bruke tid på noen man er glad i. Derfor anbefaler vi noen firmagaver som bygger på å få tid til hverandre, enten det er til kjæresten eller en venn. Derfor har vi noen romantiske getaways på siden og noen eventyriske reiser, som snøscootersafari på Geilo eller nordlyssafari.

4. Firmagaver som gir familieminner

Gi noen ny minner til den ansattes familie! Det vil nok hele gjengen sette pris på. Derfor har vi valgt ut artige og minnerike opplevelser, som familieraftingzipline i Holmenkollen eller noe mer eventyrisk som hundekjøring i Tromsø. Eller bare å la dem være noen klatreaper hele gjengen og tilbringe en hel dag på enten Høyt&Lavt i Bergen eller Voss Klatrepark – hvor også Indoor Skydiving er rett rundt hjørnet.

Ute etter en god avtale?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat med deg! Kontakt oss for å få vite mer om mulighetene for å gi tidenes firmagave.

Julegave til ansatte

Lesetid: 6 min.

Bedriftsgaver og gaver til ansatte

Lesetid: 17 min.

7 grunner til å gi en opplevelse i gave

Lesetid: 5 min.

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!