Matkurs

Pastakurs hos Peloton

(1)
Oslo, Oslo, Norge

Opplevelsen holdes av Peloton

  • 3 timer ca
  • Språk: Norsk
  • Tilgjengelig som gave og for booking

Hva er inkludert

  • Uformelt og sosialt pastakurs
  • Intro til ulike pastatyper fra forskjellige regioner
  • Lag pastadeig og 4-6 forskjellige pastaretter
  • Spis hjemmelaget pasta etter kurset
  • Ca. 3 glass vin eller alkoholfri drikke tilpasset pastaen du lager

Hva vil skje

Oppdag hemmelighetene bak perfekt hjemmelaget pasta på Pelotons lærerike pastakurs i Oslo. Deres erfarne kokker vil introdusere deg for ulike pastatyper fra forskjellige regioner, og forklare hvorfor det finnes så mange varianter. Det vil også bli en gjennomgang av emner som korn, meltyper, tilberedningsmetoder, koking og servering, samt hvordan man velger pasta til ulike sauser. Sammen vil dere lage en fantastisk god pastadeig, og tilberede autentiske pastaretter med gode råvarer, alt i en uformell og sosial "la famiglia"-atmosfære. Alle rettene vil bli servert og delt rundt langbordet, for nytelse i fellesskap, i ekte italiensk stil.

Møt verten, Peloton

Verifisert og pålitelig vert
1 Omtale

Hos Peloton i Torggata og Thune på Skøyen får du en utsøkt smaksopplevelse i en uformell og koselig atmosfære. Kvaliteten er i topp og stemningen koselig og innbydende. “Byens beste pizza” blir det sagt, og med kyndig guiding i vinens verden i tillegg er det duket for en aften full av spennende smakskombinasjoner og digg gourmetpizza uten jåleri. Pelotons andre restaurant, Seconda Tappa, ligger i gamle og vakre Thune Mekaniske på Skøyen. Denne gang har ildsjelene bak konseptet latt seg inspirere av Sicilia, men laget med gode norske råvarer, og selvfølgelig det beste fra Italia.

Sted

 

 
  •  
  •  
  •  
  •  

Truestory opplevelser

Vi håndplukket de beste opplevelsene
Mer enn 500.000 personer har allerede prøvd våre opplevelser
Vi jobber kun med de beste og mest pålitelige vertene

Praktisk informasjon

Deltakerkrav

4 (1 anmeldelser)