Matkurs

Pastakurs hos Peloton

Oslo, Oslo, Norge

Opplevelsen holdes av Peloton Bar

  • 3 timer ca
  • Språk: Norsk
  • Tilgjengelig som gave og for booking

Hva er inkludert

  • Uformelt og sosialt pastakurs
  • Intro til ulike pastatyper fra forskjellige regioner
  • Lag pastadeig og 4-6 forskjellige pastaretter
  • Spis hjemmelaget pasta etter kurset
  • Ca. 3 glass vin eller alkoholfri drikke tilpasset pastaen du lager

Hva vil skje

Oppdag hemmelighetene bak perfekt hjemmelaget pasta på Pelotons lærerike pastakurs i Oslo. Deres erfarne kokker vil introdusere deg for ulike pastatyper fra forskjellige regioner, og forklare hvorfor det finnes så mange varianter. Det vil også bli en gjennomgang av emner som korn, meltyper, tilberedningsmetoder, koking og servering, samt hvordan man velger pasta til ulike sauser. Sammen vil dere lage en fantastisk god pastadeig, og tilberede autentiske pastaretter med gode råvarer, alt i en uformell og sosial "la famiglia"-atmosfære. Alle rettene vil bli servert og delt rundt langbordet, for nytelse i fellesskap, i ekte italiensk stil.

Kommende eventer

Teknisk feil

Booking er ikke tilgjengelig for øyeblikket.

Vi jobber med å rette feilen og få systemet i gang igjen. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på ventelisten

Få beskjed når det kommer nye datoer
Når du melder deg på ventelisten aksepterer du at vi kan kontakte deg når det kommer nye datoer eller annen relevant informasjon om din opplevelse. Du kan lese om hvordan vi behandler dine data i vår personvernerklæring.
Vennligst sjekk at du har skrevet e-posten riktig

Midlertidig utsolgt

Opplevelsen kan fortsatt kjøpes som gave. Det kommer snart nye datoer.

Møt verten, Peloton Bar

Verifisert og pålitelig vert

Hos Peloton i Torggata og Thune på Skøyen får du en utsøkt smaksopplevelse i en uformell og koselig atmosfære. Kvaliteten er i topp og stemningen koselig og innbydende. “Byens beste pizza” blir det sagt, og med kyndig guiding i vinens verden i tillegg er det duket for en aften full av spennende smakskombinasjoner og digg gourmetpizza uten jåleri. Pelotons andre restaurant, Seconda Tappa, ligger i gamle og vakre Thune Mekaniske på Skøyen. Denne gang har ildsjelene bak konseptet latt seg inspirere av Sicilia, men laget med gode norske råvarer, og selvfølgelig det beste fra Italia.

 

 
  •  
  •  
  •  
  •  

Sted

Truestory opplevelser

Vi håndplukket de beste opplevelsene
Mer enn 500.000 personer har allerede prøvd våre opplevelser
Vi jobber kun med de beste og mest pålitelige vertene

Praktisk informasjon

Deltakerkrav