Matkurs

Pastakurs hos Winther

(2)
Oslo, Oslo, Norge

Opplevelsen holdes av Winther Artisan Food & Restaurant

  • 2 timer ca
  • Språk: Engelsk, Norsk
  • Tilgjengelig som gave og for booking

Hva er inkludert

  • Lær å lage pasta
  • Et 2 timers introduksjonskurs i pasta
  • Inkludert i kurset er en pastarett fra restauranten og 2 glass utvalgt vin fra Italia eller alkoholfri drikke
  • Pastaen man lager fylles med ost fra Winthers eget ysteri
  • Pastaen dere lager får dere med hjem
  • Fyllet i pastaen vil variere ut i fra sesong
  • Opplevelsen avsluttes med at dere får servert hjemmelaget lasagne fra Winthers egen kjøkkensjef Enrico Olivetto

Hva vil skje

Marina Pohl/ Siri Helen Winther er kursholderne som skal lede deg gjennom dette innholdsrike kurset. Marina er fra Dalmatia og italiensk språk ekspert og den fødte vertinne som elsker Norge. Hun har bodd i Norge i mange år og elsker tradisjonene og all vår lidenskap for det autentiske og hjemmelagde. Siri Helen Winther er 4. generasjon yster og har spesialisert seg innen ost de siste 15 årene. Siri er restauratør, sommelier og brenner for å dele sin matglede og vin kunnskap.

Møt verten, Winther Artisan Food & Restaurant

Verifisert og pålitelig vert
2 Omtaler

Winther på Aker Brygge er en restaurant, et pizzeria, ysteri og matbutikk – alt på samme sted. Her tilbys matopplevelser med norsk håndverksost og kvalitetsrike, nordiske råvarer; alle deres matvarer, råvarer og retter er produsert av lokale leverandører. Restaurant Winther ønsker å være stedet der man drar for å nyte god mat i hyggelige omgivelser, uavhengig av anledning. Og sammen med matglade gjester skaper de virkelig gode smaksopplevelser.

Sted

 

 
  •  
  •  
  •  
  •  

Truestory opplevelser

Vi håndplukket de beste opplevelsene
Mer enn 500.000 personer har allerede prøvd våre opplevelser
Vi jobber kun med de beste og mest pålitelige vertene

Praktisk informasjon

Utstyr til utlån

Deltakerkrav

Annen informasjon

5 (2 anmeldelser)