Når man leter etter gaver til barn på nett, så finnes det utrolig mye å velge mellom. Men ofte har jo barn nok av ting og leker, og det kan derfor være vanskelig å finne en spesiell og personlig gave barna virkelig blir glade for.

Hos oss finner du flere kule opplevelsesgaver til barn. Her får du tips til gaver til barn fra 5 år og opp til tenåringer. Disse opplevelsesgavene er perfekt å gi til et barn som har alt, og de vil garantert huske gaven i mange år fremover!

 

7 tips til opplevelsesgaver til barn

1. En tur i vindtunnel

Dette er et gavetips til barn og voksne som har lyst til å oppleve hvordan det er å være i fritt fall på opp mot 250 kilometer i timen. Det er akkurat som å hoppe i fallskjerm, bortsett fra at man befinner seg trygt nede ved bakken i trygge hender. Opplevelsen passer til familier og barn over 5 år, og alle får utlevert det de trenger som dress, hjelm og briller. 

2. Klatrekurs og klatrepark

Når man leter etter gaver til barn og barnebarn, så er det beste hvis alle kan være med – også de voksne. En opplevelse med klatring gir hele familien mulighet til å kunne nyte naturen og en hel dag med utforskning av ulike løyper, hindre og zipliner.

3. Familierafting på Geilo

Det kan være vanskelig å finne spesielle gaver til barn, men her har du muligheten til å gi barna og hele familien en unik opplevelse. Dagali Opplevelser står klar til å gi alle 2,5 timer med rafting hvor dere får oppleve en rolig raftetur, men med litt action på de mindre strykene for de minste. Her får barn og familier en dag med lek og moro i noen av Norges vakreste omgivelser, i tillegg til en skikkelig tur på en av Nord-Europas beste raftingelver!

4. Snøscootersafari på Geilo

Det er så mange muligheter til å gi norske gaver til barn – gaver de kommer til å sette pris på resten av livet, opplevelser som hele familien kan dele og oppleve sammen. En slik gave er snøscootersafari på Geilo. Her får dere oppleve en 40 kilometer lang reise gjennom det norske vinterlandskapet, inklusiv en guidet tur langs Pålsbufjorden med informasjon og underholdende anekdoter. Barnet kan også kjøre sammen med en voksen på en toseter, slik at dere virkelig kan dele opplevelsen sammen. 

5. Racing-simulator hos Drammen Racing Senter

Det kan være vanskelig å finne gaver til barn på 8 år og oppover. De er fortsatt små barn, men har gjerne stor lyst til å oppleve de store og spennende tingene voksne får lov til. Da er en racing-simulator perfekt.

Her trer man inn i den virtuelle verden med full fart og spenning, og får en nærmest genuin følelse av å være tilstede på racerbanen. Simulasjonen er utrolig realistisk, og man kjenner det virkelig på kroppen når man krasjer!

6. Fly & Lek i Oslo

Hvis du leter etter morsomme gaver til barn, så er Fly & Lek i Oslo noe du bør se nærmere på. Her får barna nemlig det beste av to forskjellige verdener – Nordens største lekeland og en skikkelig luftetur i vindtunnelen. Verten er Megafun Factory, og de 5 000 kvadratmeterne de har til disposisjon er fylt med alle mulige former for moro og latter. Det er rett og slett drømmestedet for både barn og voksne.

7. Sjokoladekurs

Hvilke barn elsker ikke søt sjokolade? De færreste barn vi kjenner ville takket nei til en stor pose med godteri, men vi tror et sjokoladekurs med sjokoladesmaking er enda morsommere både for de store og de små.

Her får barna (helt ned til de som har fylt 3 år) være med på å lære litt mer om hva sjokolade er, i tillegg til å få lage sin helt egen sjokoladeplate de kan ta med hjem. Og her hos Cacao Land erselvfølgelig også de voksne hjertelig velkommen!

 

En flott gaveeske til opplevelsesgaven

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre opplevelsesgaven ekstra spesiell med vår eksklusive gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et Truestory gavekort, så kan du velge verdien og mottakeren velge opplevelsen. Gaven sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

 

Andre artikler du kanskje er interessert i...

 

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og spar 10% på en valgfri opplevelse

Få eksklusive tilbud, nyheter, konkurranser og inspirasjon rett i innboksen din.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!