Hvordan finner man en gave til gullbryllup? Et halvt århundre sammen! Tygg litt på den først…

Når man har vært gift i 50 år, er det kanskje mange som forventer gaver av gull, som smykker eller klokker. Gull har både høy verdi og lang varighet, akkurat som dette ekteskapet.

Men vi har faktisk en bedre idé til en unik og personlig gave til gullbryllup, som også vil vare både ekteskapet og livet ut – nemlig opplevelser og gode minner.

Ektepar med reisefeber

Gammelt ekteskap, nye smaker

En romantisk gave til gullbryllupet

En romantisk gave til 50 års bryllupsdag er ikke bare en hyggelig måte å feire, det er også en mulighet for å skape flere gode minner sammen. Og ingen klandrer dere for å ville markere denne store dagen! Lag en fest, inviter hele familien på middag eller dra på drømmereisen…  

Romantisk opphold på Hotel Continental

På et av Norges beste 5-stjerners hotell kan dere nyte et virkelig romantisk opphold i et elegant deluxerom. Musserende vin, vakre blomster og fersk frukt står på rommet ved ankomst. Byen er jo full av historiske, kulturelle og kulinariske perler, så nyt tiden sammen og oppdag noe nytt! Med sen utsjekk er det bare å nyte en deilig frokost på senga før dere reiser videre.

Gourmet opphold på Lysebu

 

Det er ikke uten grunn at denne opplevelsen er bestselgende gave hos oss. Her er ikke mat bare noe som gjør deg mett, for Lysebu tar dere med på en kulinarisk reise. Feire den store dagen med en 5-retters basert på lokale råvarer – kanskje også hentet direkte fra hagen – og en nøye utvikle meny inspirert av årstidene. En sommelier viser dere rundt i hotellets vinkjeller, og før dere legger dere tar kvelden kan dere utforske både kunstutstillingen og den nye svømmehallen. 

Luksus spaopphold på THE THIEF

THE THIEF er luksushotellet for dere som aldri takker nei til fantastisk mat, spektakulær kunst og deilige spa. Denne korte reisen gir dere dessuten en smakebit fra hele verden, med spennende innslag fra både norsk og utenlandsk kultur. Med billetter til Astrup Fearnley Museet, inngang til spaet med internasjonal inspirasjon og en nydelig nordisk frokostbuffet, får dere oppleve det beste fra flere land på en dag!

En uforglemmelig reise til gullbryllupet

Hvilken bedre måte å feire et godt og langt ekteskap, enn med en minnerik reise? Dra ut i naturen og opplev noe sammen, som dere ikke har opplevd før.

Opphold med Moskussafari på Rondane Høyfjellshotell

Ja, dette er sjansen til å oppleve noe virkelig unikt sammen. Disse fantastiske skapningene finnes bare noen få steder i verden. I Norge finnes det så vidt 300 av dem. På Rondane høyfjellshotell får dere ikke bare en vanlig overnatting i dobbeltrom med 3-retter meny og spa. Her får dere oppleve noe som få har vært vitne til! Og den magiske safarien er nok en opplevelse hele familien vil misunne dere over. 

Midnattssolsafari fra Andenes

Lofoten har en helt unik atmosfære, og hva bedre enn å oppleve den fantastiske midnattssolen sammen? Safarien foregår i de store RIB-båtene ved Henningsvær, og den gir dere muligheten til å se både havørn, lundefugler og seler. Det er ikke tilfeldig at National Geographic kåret Lofoten Opplevelser sin Midnattssolsafari til en av de 10 beste sommeropplevelsene i 2014. 

Gi en unik gave i gullbryllup

Skal du gi en gave til noen som skal feire et gullbryllup? Inviter dem på en hyggelig feiring med en nydelig middag, eller gi dem en opplevelse de aldri vil glemme! 

Mat & vin på Klosteret

Romantisk middag for 2, eller en koselig liten feiring for nærmeste familie og venner? I det 100 år gamle lokalet vil dere uansett møte et kulinarisk høydepunkt og nødvendig privatliv i et lekkert Chambre Séparée med innsyn til vinkjelleren. Det er bare å møte opp sulten og tørst, for her serveres en fantastisk 5-retters middag med 7 tilhørende viner.  

Historisk opphold på Oscarsborg Festning

For en historisk bryllupsdag, gi en historisk opplevelse! Slaget ved Oscarsborg er ansett som den største enkeltbragden av Norge under 2. verdenskrig, og på denne historierike øya kan man høre om de utrolige historiene fra senkingen av Blücher. Med både dobbeltrom med utsikt, 3-retters middag, guidet historisk dagstur og inngang til museet, vil man ikke klare å kjede seg selv om man prøver.

Helikopter Sightseeing i Stryn

Hva kan vi si? Det er kanskje den mest utrolige gaven du kommer til å gi i hele ditt liv. Samle søsken, tanter og onkler for å spleise på en helt vanvittig reise gjennom Norges majestetiske fjell og grasiøse fjorder – i helikopter! Her kan dere være opptil 7 personer, så man kan invitere familiens kjerne til å feire den store dagen i luften. 

Fortsatt ikke funnet noe som frister?

Vi har heldigvis drøssevis av minnerike opplevelsesgaver til deg og dine! Hva med en spennende smaksopplevelse med kulinariske overraskelser? Eller en lærerik safari i det utrolige norske landskapet? Mulighetene er mange! 

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!