Masalamagic er så mye mer enn et kurssenter. Gründeren Niru Kumra deler raust av sin kunnskap, hun har laget mat siden hun var 9 år gammel. Visjonen er å gjøre indisk mat like kjent som pizza, pasta og taco med kurs i flere tema, sammenkomster og arrangementer tilrettelagt etter eget ønske, som teambuilding, kokkekurs, foredrag, catering og en matserie produsert i India på hennes oppskrifter. Den er vegan og helt uten kunstige tilsetninger eller kunstige konserveringsmidler. Masalamagic er for dem som ønsker å utforske, lage eller bare nyte eksotiske retter med spennende smaker fra det kulinariske indiske kjøkken. Niru Kumra startet bedriften med et mål om å normalisere og popularisere indiske retter i Norge. Dette målet er nådd via de mange interaktive opplevelsene Masalamagic tilbyr. Bytt ut grillkrydderet i skapet med spennende, kvalitetsrike krydder slik at du kan fortsette det indiske mateventyret på ditt eget kjøkken.