Drømmer du om en romantisk getaway med din kjære? Oppdag Norges mest sjarmerende hoteller som er som skapt for kjærlighet og lidenskapelige øyeblikk. Fra glasshytter omgitt av grønne skoger til idylliske hotell ved sjøen, disse overnattingsstedene vil garantert skape en uforglemmelig weekend tur for dere!

La dere inspirere av Norges naturlige skjønnhet, og hotell med intime atmosfærer og luksuriøse fasiliteter. Utforsk kjærligheten på en weekendtur eller en liten getaway i hverdagen, og nyt kvalitetstid sammen på et av Norges mest romantiske hoteller og overnattingssteder.

 

En romantisk overnatting på hotell

Her er noen av våre beste hotellopphold der romantisk stemning er i fokus. På disse flotte destinasjonene kan dere nyte alt fra blomster og sjokolade på hotellrommet, til historiske omgivelser og nydelig gourmet. Nyt kvalitetstid på et vakkert sted, med stemningsfull atmosfære og en følelse av «det lille ekstra».

Romantisk weekend på spahotell

Eneste som er bedre enn spa, massasje og hotellfrokost er spa, massasje og hotellfrokost med kjæresten! Et spaopphold er den perfekte weekend getaway for de som vil unne seg litt ekstra luksus.

Kombiner et opphold på spahotell med en massasje for 2, eller kanskje 3-retters middag? Erstatt sydenferien med et par dager på spahotell i Norge, så kan dere spare litt penger og gjøre kloden en tjeneste samtidig som dere nyter den gode feriefølelsen sammen.

En unik weekentur for 2

En unik overnatting kan finne sted på et slott, i en glassigloo, i et glamping telt eller mange meter over bakken i en koselig tretopphytte. La deg inspirere av våre favoritter ovenfor: Kanskje du finner deres neste uforglemmelige eventyr her?

Inspirasjon til opplevelser for 2

Har dere planer om å ta en romantisk weekendtur, men usikker på hva dere skal gjøre? Her er noen tips til unike opplevelser og aktiviteter dere kan fylle deres helgetur med.

 

Flere reisetips for 2

Opplevelser for 2 i Norge

Lesetid: 13 min.

Kjærestetur

Lesetid: 4 min.

Romantiske opplevelser i Oslo

Lesetid: 6 min.