Med solkyssede dager, mye bar hud og en solid dose vitamin D i systemet er det lett å være forelsket om våren og sommeren, men som de fleste av oss har erfart byr høst og vinter på noen helt andre utfordringer. Det er rett og slett ikke så lett å lage plass til romantikk når en kommer hjem fra jobb med forblåst hårsveis og regnmarinerte sokker. Da er det aller mest fristende å krype under et pledd og binge på Stranger Things til dere begge slukner med fjernkontrollen i hånda.

Gjør heller en innsats på å pleie forholdet i høst, og spander en kjærestetur på hverandre, enten innenlands eller utenlands. Dere behøver ikke krysse bygrensene for å kalle det en utflukt, men når det er sagt så er det få ting som hjelper et forhold i nød som en kjærestetur til syden når høstværet har pms på sitt verste. Her er noen tips fra oss til noen romantiske kjæresteturer som bør oppleves.

Tips til kjærestetur som skaper gnister igjen

Kjærestetur for luksusdyrene

Det er ikke slik at en nødvendigvis må reise så langt nord en kommer for å gjenoppdage kjærligheten, og for mange er romantikk synonymt med god mat, bobler i glasset og velvære. Alt dette kan en heldigvis finne innenfor Oslos innerste sirkel, og nede ved Aker Brygge finner du den ideelle verten for en kjærestetur de luxe.

Tjuvholmens berømte hotell THE THIEF kommer til å stjele dere bort fra hverdagen og ønsker dere velkomne til å føle dere akkurat like eksklusive som de mange kjendisene som har sovet her. Her venter blant annet en sjampis på rommet, en treretters middag med vin i restauranten og tilgang til Norges mest eksklusive spa. Full pakke på romantikkfronten, rett og slett. Om dere ikke var noen luksusdyr da dere sjekket inn, er dere garantert det når dere forlater spahotellet i Oslo.

Kjærestetur til syden

Syden, dette mystiske landet hvor sola alltid skinner, en piña colada koster omtrent det samme som en Farris og en gyllen hudfarge ikke bare er et håp i det fjerne, men et løfte. For mange er dette selveste drømmen av en ferie, men når det kommer til en kjærestetur er det gjerne slik at en vil ikke vil bo sammen med 20 andre Charter-Sveiner når en først vil gi romantikken en ekstra boost.

Heldigvis behøver en ikke reise til Magaluf, Antalya eller Sunny Beach for å bli solkysset midt i november. Reis heller til en destinasjon hvor man ikke klapper når flyet lander og du slipper å bli servert kjøttbullar av skandinaviske kelnere. Det er fremdeles plussgrader i både Roma og Barcelona til langt ut på året, og sistnevnte har til og med en egen strand for dem som ikke kan se for seg en ferie uten sand i speedoen.

Kjærestetur i naturen

Adrenalin

Dagstur rafting & overnatting med Sjoa Rafting

En uforglemmelig reise i Heidal, med 5 timer rafting på Sjoas beste strekning, 3 måltider og overnatting i koselig lavvo eller tømmerhytte.

Nedre Heidal

Adrenalin, Natur

Snøscootersafari på Geilo

Vil du oppleve noe av det mest eventyrlige Norge har å by på, så skal du ta med dine kjære på snøscootersafari på Geilo!

Geilo

Opphold

Glamping på Lystang med Glamping Norge

Tilbring en natt i et luksuriøst glampingtelt på Lystang i Telemark, og opplev den magiske stemningen på glamping med utsikt til vannet.

Notodden

Natur

Moskussafari i Dovrefjell Nasjonalpark med Oppdal Safari

Guidet safari på 4-7 timer i Dovrefjell, det eneste stedet i Norge man kan oppleve den sjeldne moskusen!

Hjerkinn, Oppdal

Opphold, Natur

Glamping ved Tinnsjø med Glamping Norge

Overnatt i et innredet luksustelt ved Tinnsjø, og våkne til solstråler, fuglekvitter og utsikten over innsjø og åser.

Austbygde

Opphold

Opphold i Fosstopp Tretopphytter

Tilbring natten i en eksklusiv tretopphytte 8 meter over bakken, omringet av den fantastiske naturen i Hedalen og Vassfaret.

Hedalen

Kultur, Natur, Opphold

2 Dagers Tur i Kajakk på Voss

En eventyrlig reise blant majestetiske fjell, som vil føre deg til hjertet Nærøyfjord og The World Heritage Park.

Voss

Natur

3 dagers tur med kajakk og hiking i Voss

En 22 km lang guidet padletur gjennom Nærøyfjorden og Aurlandsfjorden. Med måltider, kvalitetsutstyr, topptur og overnatting i telt.

Voss

Kjærestetur for de travle

Ikke alle har tid til å reise bort sammen, og en kjærestetur behøver ikke nødvendigvis involvere boarding pass og bittesmå tuber med tannkrem (mang et forhold har tatt slutt i køen til sikkerhetssjekken på Gardermoen, for å si det sånn). Om dere er et av de mange parene som ikke klarer dere særlig bra på reise sammen, kan en helaften i egen by være noe å vurdere.

Det er heldigvis nok å velge mellom av byopplevelser i Oslo, men hvis dere vil unngå den sedvanlige ølen på Blå, vil vi anbefale å vie kvelden til en helt annen drikkevare. Det finnes omtrent like mange typer whiskey som det finnes skotter, og om en først blir forelsket i denne drikkevaren har en en besettelse som varer for resten av livet. Etter denne solide innføringen i whiskeyens skikk og bruk har dere dessuten nok kunnskap til å imponere alle venneparene deres med på de neste 10-20 middagene.

Har du lest disse?

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!