Så hva skal man kjøpe til ungdommen som har fullført en ny milepæl i sitt liv – og er kanskje snart klar til å gå ut i den store, vide verden? Vel, gjør milepælen enda mer tydelig i studentens liv og topp det med en opplevelse i studentgave som han eller hun ikke glemmer. Vi har kommet med noen av de beste gavetips til studenten under, enten om det så er å introdusere han eller henne til en ny hobby eller bare få vedkommende ut på nye eventyr. Her får du tips til flere studentgaver og du kan toppe det hele med en lekker gaveeske som inkluderer sjokolade og en «Bucket list» til andre opplevelser.

Feire med ny kunnskap!

En heftig opplevelse

Hva med en uforglemmelig reise?

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

Gave til henne

Lesetid: 5 min.

Gave til han som har alt

Lesetid: 6 min.

Morsomme gaver

Lesetid: 7 min.