20 års gave? Kjenner du en soon-to-be 20-åring, som du vil overraske med en helt enestående gave? Du lurer kanskje på hva man gir i gave til 20-åringen. Heldigvis har vi mange gode forslag til deg!

For de fleste er 20 års fødselsdag en ekstra spesiell dag, både fordi det er første runde tall som voksen, men også alle de nye opplevelse man endelig får bli med på! Nettopp derfor er en opplevelsesgave et virkelig god gave å gi.

Her finner du noen forslag og tips til 20-års bursdagsgaver.

 

Gave til 20 åring under 500 kr

Du trenger ikke vende lommene for å ha råd til en helt spesiell bursdagsgave. Det viktigste når du gir en opplevelse, er ikke hvor mye den koster. Bare gi en opplevelse som passer til mottakeren, og kanskje noe du kan bli med på?

Vi tilbyr mange opplevelser under 500 kr – her er noen av våre favoritter!

Cocktailkurs hos Nedre Løkka Cocktailbar

Det er ikke til å stikke under en stol at de fleste 19-åringer gleder seg til å dra ut på byen og bestille sin første drink.

Et cocktailkurs er midt i blinken for den festglade 20-åringen som er klar for å imponere vennegjengen med skikkelig gode, hjemmelagde cocktails. Nedre Løkka er dessuten kjent for sine herlige drinker inspirert av Manhattens uteliv, så her kan man like gjerne ta seg en feiring på kvelden!

Pris: 450 kr per person

Maling & Moro hos Paint'n Sip Oslo

Ser du etter en kreativ opplevelsesgave man kan oppleve sammen, så er Paint’n Sip midt i blinken!

På denne opplevelsen får man nye favorittvinen sin, mens man følger malerinstruktørens veiledning. Perfekt for de som har en bitteliten kunstner i seg! Maleriet får man med seg, så man hjemmets vegger kan prydes av flott pynt og gode minner.

Pris: 395 kr per person

Drop in badstue på Aker Brygge

Til 20-åringen som digger spa og velvære, er en tur i badstue en flott bursdagsgave. Her kan man kombinere helsefordelene av sauna med et forfriskende bad i fjorden, eller en iskald øl på brygga.

Pris: 150 kr

 

20 års gave til henne

Datter, søster, kjæreste, venninne eller en bestevenninne som fyller 20 år? Da tenker vi at hun vil digge disse opplevelsesgavene!

SpaDag for to på Panorama Hotell & Resort

Dersom du er på jakt etter en fin 20 års gave til kjæresten, så er spadag og spaopphold noen av de mest populære opplevelsesgavene til henne.

Panorama Hotell & Resort kan hun nyte en hel dag i velværeavdelingen, der både badstuen, boblebadet og treningsrommet har en fantastisk sjøutsikt. Opplevelsen inkluderer også et deilig måltid som kan nytes i selskap av deg!

Cocktailsmaking hos Svanen D.G.Æ.

Har hun gledet seg til å kunne smake på eksklusive drinker siden første gang hun så jentene i Sex and the City leve det gode liv i Manhatten? Gi en opplevelse som introduserer henne til cocktailens verden av smaker og kombinasjoner!

Hos Svanen D.G.Æ. får hun smake på 3 forskjellige drinker med valgfritt innhold, i tillegg til en liten, lærerik innføring i cocktailhistorie.

Prøv Tandemhopp med Skydive Tønsberg

Ser du etter en gave til datter eller søster? Da er dette en gave som aldri vil bli glemt. Denne elleville opplevelsen inkluderer flytur opp på ca 12 minutter, selve hoppet på 6-7 minutter.

Hun får kjenne på fritt fall i 200 km/t, hele 4000 meter over bakken! Hun får også en video av hoppet, så hun kan skryte av gaven til både venner og familie.

Flere kule 20 års gaver til hun som har alt

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

 

20 års gave til han

Til kjæresten, kompis, bror eller sønn; uansett er 20 års dagen en stor begivenhet. Vi anbefaler å finne en gave du gleder deg like mye til å gi, som han gleder seg til å oppleve. Og disse opplevelsesgavene vil gi han livslange minner!

Pizzakurs

Voksenlivet er nå offisielt en realitet, så det blir ikke lenger takeaway på mor eller far sin regning. For han som allerede har fryseren full av Big One, anbefaler vi et trivelig pizzakurs hos Peloton, der man lærer å lage sin egen hjemmelagde pizza helt fra bunn! I tillegg får han en liten innføring i hvordan man kan kombinere ulike typer vin med pizzaen.

Flyboard

Trives han bedre med action og moro på vannet enn på kjøkkenet? Flyboard er ikke så vanskelig som det ser ut som, men moro kan vi garantere!

Denne relativt nye vannsporten består av et brett med kraftig vanntrykk styrt av en vannscooter. Brettet kan ta han helt opptil 15 meter over vannoverflaten, og man kan stupe ned i og opp fra vannet som en delfin!

Zipline i Holmenkollen

Dette er gaven til han som ikke plages av høyder. Kollensvevet har nemlig montert en zipline på 361 meter fra 107,5 meters høyde. Enten han har drømt om å følge fotsporene til Espen Bredesen i hoppbakken, eller om han bare digger fart og spenning – dette er en opplevelsesgave han vil sette stor pris på!

Flere kule 20 års gaver til han som har alt

 

Vil du ha flere gavetips til en 20 åring?

Var ikke disse opplevelsene akkurat det du så etter? Ingen grunn til bekymring! Hos oss kan du velge mellom hundrevis av opplevelsesgaver, og det kommer stadig flere. Sjekk ut alle opplevelser her!

 

Flere populære gaveguider

Tips til miljøvennlige gaver

Lesetid: 9 min.

Gavetips til venninne

Lesetid: 11 min.

Ting å gjøre i Oslo

Lesetid: 14 min.