Ser du etter noen minnerike, uforglemmelige og spennende bedriftsgaver og gaver til ansatte? Vel, da har du “hit the jackpot”, som man sier! For vi har nemlig akkurat sånne gaver, og det er opplevelser. Opplevelsesgaver det beste å gi i gaver til ansatte, for de er subjektive og alle får sin egen unike opplevelse. For å gjøre din jakt på bedriftsgaver enda enklere, har vi inspirasjon til deg lenger nede og en kontaktskjema der du kan sende en forespørsel til oss. 

Gourmetopplevelser som bedriftsgave

Adrenalin og moro som bedriftsgave

Naturopplevelser som bedriftsgave

Hvorfor gaver til ansatte?

Først og fremst, hvorfor er det viktig å gi gaver til ansatte? Her får du et soleklart svar, og det er selvfølgelig for å vise din takknemlighet for deres innsats. Men, har du også tenkt over at det er også for å skape kommunikasjon og en relasjon med dem? Dette er en viktig nøkkel for å få et langt og åpent forhold. Det kan derfor også bli litt vanskelig å gi noen riktige gaver til ansatte som uttrykker dette.

Derfor er det godt at opplevelser sier mer enn tusen ord! En spa-opplevelse kan uttrykke at du vil at de ansatte skal slappe litt mer av. Eller om du gir Escape Room, så ønsker du å se dine ansatte ha det gøy i livet. Det beste er at vi har virkelig mange forskjellige opplevelser, til ulike prisnivå, til hvem og hvor. Mulighetene er mange og derfor også hva du vil kommunisere. Så hva vil du gjere uttrykke gjennom de tuper gaver til ansatte?

Mange ulike tips til bedriftsgaver

La oss gå videre med opplevelsesgaver som mantra, og glemme bedriftsgaver som golfkøller med bedriftsnavnet på eller en flaske vin til jul. Opplevelser er som sagt noen bedriftsgaver som gir noe mer enn kun materiell verdi, men kommuniserer med ord, gir minner og glede. Hva anbefaler vi så av bedriftsgaver?

Vel, vi har et stort spekter med opplevelsesgaver, som spa, adrenalin, natur, overnattinger og mye mer. Det er da opp til deg å finne en opplevelse som kommuniserer noe du vil si på vegne av din virksomhet. Vi har også noen flotte gaveesker, hvor du kan alltids skrive litt mer til din opplevelse og betydningen bak det valget. Du finner flere tips til bedriftsgaver under og forslag til gave til ansatte, blant annet julegaver til ansatte, sommergave til ansatte og gave til barnehageansatte.

Julegaver til ansatte

Som regel gir man jo en flaske edle dråper eller lignende som julegaver til ansatte, men hva med å bryte mantraen og gi dem noen uforglemmelige vinter-opplevelser i stedet? Dette gir de noe å glede seg til i vinterhalvåret og kanskje planlegge noe familiemoro i vinterferien? Her får du noen tips til julegaver til ansatte.

Vi har noe så fantastisk som en nordlysjakt med buss og en huskytur med sjåfør i vakre Tromsø, eller idyllisk snøscootersafari på Geilo. Noe av de adrenalinfylte julegaver til de ansatte er blant annet RIB-safari, som er en morsom opplevelse for grupper, så vedkommende kan ta med sine venner eller familie på litt action. 

Og over til noe helt annet, så kan du gi noen litt mer varmere julegaver til ansatte, å gi dem en forlengelse av vinflasken – en vinsmaking for eksempel? Vi har også den infamøse ølsmakingen i Oslo og en whiskysmaking. Alle smaksopplevelsene har kvalitet, er sosiale og den ansatte vil lære mye mer om disse kunstformene. Noe annet som kan gi varme, er en sjokoladesmaking i sin egen stue (eller ønsket lokale), hvor de får en innføring i kvalitetssjokolade og noen suvenirer med hjem.

Sommergave til ansatte

Vi har mange sommer-idylliske tips til en sommergave til ansatte, som gir de det beste avbrekket fra arbeidet så de vil komme tilbake på jobb med ny energi! For hva er ikke bedre enn å få en opplevelse fra bedriften som tvinger en ut på en opplevelse. Nesten som tvungen moro. Under finner du flere forslag til gave til ansatte som gir evige sommerminner, enten med venner eller med familien.

Blant annet har vi vannscooter i Bergen, som gir en vannvittig gøy sommerdag. Eller hva med Zipline på Holmenkollen? Dette er en sommergave til ansatte som de sent vil glemme. Her varer ski-sesongen året rundt og dine ansatte får prøve hvordan det er for skihoppere å sveve i evigheter fra toppen av Holmenkollen. Opplevelsen har også inngang til Skimuseet. Hva med noe mer action, som rafting? Eller mer rolig som kajakktur på Nidelven.

Gave til barnehageansatte

Så hva kan en gave til barnehageansatte være? Vel, vi tror med hånden på hjertet at de har litt behov for å ta et avbrekk fra å være “mødre” til en flokk med energiske barn! Derfor anbefaler vi å sende de barnehageansatte på en spa-tur, enten på The THIEF eller på The Well – Nordens største velværesenter. 

En annen gave til barnehageansatte kan være opplevelsen Maling & Moro, hvor dem selv kan være forvokste barn og la kreativiteten strømme! Bare at det er for voksne og de kan ta med sin egen vin for å nyte en ekstra hyggelig og sosial kveld. Eller som vi tidligere nevnte, sende de avsted på Escape Room, et mysteriespill som gir mye moro.

En annen gave til barnehageansatte er å gi de en opplevelse hvor de får litt tid med familien, og derfor anbefaler vi sterkt en uforglemmelig luftetur på vindtunnelen i Oslo eller at dere som familie kan være noen barn hele gjengen, å være klatreaper på Klatrepark i Bergen.

Opplevelsene er mange og mulighetene enda større, så om du vil se hele spekteret med bedriftsgaver og finne flere tips til gaver til ansatte, så anbefaler vi at du tar turen til Truestory. Der kan du enkelt navigere frem til den optimale opplevelsen du vil gi, ved å filtrere på sted, pris, hvilken type opplevelse og mye annet. Og under hver opplevelse kan du kontakte oss direkte for en forespørsel om dere har det.

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

Vi tror du vil like disse!

Julegave til ansatte

Lesetid: 6 min.

Tips til uforglemmelige firmagaver

Lesetid: 4 min.

7 grunner til å gi en opplevelse i gave

Lesetid: 5 min.

Leter du etter et godt tilbud?

Dersom du er ute etter å finne en jubileumsgave, julegave eller takkegave til dine ansatte, så anbefaler vi at du tar kontakt med kundeservice. De kan hjelpe deg med å finne den perfekte opplevelsesgaven, og gi deg et godt tilbud for store og små grupper.