En 15-åring befinner seg midt mellom det å være barn og voksen, og det kan derfor være utrolig vanskelig å finne en perfekt gave til en 15-åring.

Noe av det aller beste man kan gi, er en god opplevelse, og de finnes det mange av, også til de som er i konfirmasjonsalderen. Nedenfor kan du se litt nærmere på noen av de beste gavetipsene til han og henne på 15 år.

 

5 gavetips til en 15-åring

Prøv Vindtunnel i Oslo

Det nærmeste man kommer fallskjermhopping i trygge omgivelser. La 15-åringen kjenne følelsen av fritt fall!

Prøv Vannscooter i Bergen

Rett utenfor Bergen står det noen imponerende og kraftfulle vannscootere klare til å ta deg med på nye eventyr i fjordene i området. Dette er et genialt gavetips til fartsglade gutter og jenter, på 15 år, som er glade i sjøsprut, manøvrering og massevis av fart. Erfaring har ingenting å si, og det er bare å gi gass rett etter at du har fått instrukser på hvordan fartsmonsteret håndteres.

Urban kajakktur i Trondheim

Hvis du leter etter en gave til en venninne på 15 år, eller kanskje til kjæresten, så kan denne opplevelsen være midt i blinken. Her blir dere ett med Nidelven som renner gjennom sentrum av Trondheim, og får alle tiders mulighet til å oppleve og beundre Trondheims gjemte sider. Ta på klær etter været, og sett dere godt til rette i kajakken. Det er ikke nødvendig å tenke for mye på nødvendig utstyr, for her leverer arrangøren det som trengs.

Zipline i Holmenkollen

Navnet og videoen sier vel egentlig alt… Du henger i en trygg og solid kroppssele mens du svever ned Holmenkollen. Det er vanskelig å forklare følelsen man får når man forlater kanten og kaster seg ut i løse lufta. En ting er likevel sikkert, og det er at opplevelsen ikke blir glemt!

Vi anbefaler disse også...

Fotograf for en dag

Har tenåringen interesse for kunst eller foto? Da er det perfekt å overraske dem med en dag i fotostudio! Her får man kaste seg rundt i et profesjonelt studio, og teste de kreative evnene med fotoutstyr. Bildene får man selvfølgelig med seg!

 

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

Har du lest disse?

Gave til han som har alt

Lesetid: 6 min.

Gave til henne

Lesetid: 5 min.

Ting å gjøre i Oslo

Lesetid: 5 min.