La oss si du vil overraske en god venn med en gave de ikke forventer. Eller kanskje bursdagen til en fjern kollega er eneste utgangspunktet for å finne en julegave.

Denne guiden er til for å hjelpe deg med å finne den perfekte gaven til hvert stjernetegn. Så enten du leter etter en unik bursdagsgave til din bestevenn, eller trenger inspirasjon til hva du bør ønske deg neste jul – her er en gaveguide for alle de astrologisk tegnene! 

Steinbukken (22. desember – 19. januar)

Steinbukken omtales ofte som ambisiøs, arbeidsom og målrettet. Du lar sjelden en fest pågå lenge uten ditt nærvær, og takker aldri nei til en dag (eller natt) full av moro. Ta en titt på cocktailkurs på Løkka Bar, eller Fosserappellering på Voss.

Vannmannen (20. januar – 18. februar)

Vannmannen er både sosial og kreativ, så hva passer vel bedre enn en kveld med maling og moro hos Paint’n Sip? Ta med hele vennegjengen for den ultimate overraskelsen!

Dersom denne vannmannen ikke er av den kreative typen, så er de høyest sannsynlig glad i både kultur og moro. Et opphold på Hotel Continental med middag på Theatercaféen er den perfekte blanding av kunst og byliv – det perfekte oppholdet å kombinere med en forestilling på Nationaltheatret.

Fiskene (9. februar – 20. mars)

Fisker er kjent for å ha beina godt plantet på jorden, men de har en trang til å føle seg som en martyr. Så en tur i vindtunnel er midt i blinken; akkurat passe trygt og eventyrisk!

Men for den humørsyke fisken anbefaler vi å overraske med en aldri så liten feiring, og gjerne med noe godt i glasset. Så hva passer vel bedre enn en flaske muserende på Magic Ice Bar? Isbaren der kunst og byliv møtes.

Væren (21. mars – 19. april)

En vær er dynamisk, motivert og ser alltid 2 steg fremover. Kombiner dette med å være både ærlig og direkte, så har du en et individ med usannsynlig mye kraft i seg!

Værens element er kanskje ild, men de kan trives godt i vann og. Utfordre de med en raftingopplevelse; rafting vil gi dem en mestningsfølelse uten like!

Tyren (20. april – 20. mai)

Tyren kan være det staeste stjernetegnet, men de er også pålitelige og lidenskapelige. De setter stor pris på få lov til å være litt egoistiske i blant, og velger kos fremfor fest etter en lang dag. Gi dem en velfortjent spadag, enten med brunsj på luksuriøse THE THIEF eller et helt døgn med velvære på Farris Bad.

Vi anbefaler...

Tvillingene (21. mai – 21. juni)

Tvillingen trives egentlig godt med alle og enhver. De er gode lyttere og har derfor mange i kretsen, men sjeldent nære venner.

De er kamelioner som er åpen for det meste, og vil sannsynligvis vise glede samme hva du gir dem! Drop-in badstue er slettes ingen dårlig idé, men du bør også friste dem med en flaske hvitvin og ditt selskap.

Disse kan du gi til en løve...

Krepsen (22. juni – 22. juli)

Ikke så overraskende at krepsen trives både i og på vann. Imponer dem med en sommerkveld på Oslofjorden; en gave de ikke visste de ønsket seg! Dessuten er de svært knyttet til sine nærmeste, så de vil gjerne ha deg med på reisen.

For landkrabben bør du derimot slå til med en middagsdate på The Salmon. En sikker vinner blant enhver som gjerne nyter en bit av havets goder.

Løven (23. juli – 23. august)

Ingen bør stå i veien for en selvsikker løve! De er både åpne og stolte, og de er ikke redd for å vise seg frem for de andre i rommet. Til en løve bør du gi Zipline i Holmenkollen, så de kan ha noe kult å skryte av etter opplevelsen.

Løver trives også godt i eget selskap, men trenger flokker rundt seg gjerne rundt andre – og deres utålmodight er deres største svakhet. Gi dem en opplevelse i escape room! De rekker garantert ikke bli lei innen tiden er gått ut.

Jomfruen (23. august – 22. september)

Jomfruen er født i jordelementet, med et analytisk og organisert sinn. De elsker å være praktiske og organiserte, så de tyr gjerne til håndarbeid som hobby. Gi et Keramikkurs hos Embla Keramikk, så vil de vise deg en god dose takknemlighet – enten de allerde er en kunstner eller ikke vet hva de har gått glipp av.

Vekten (23. september – 22. oktober)

En vekt er som regel både høflig, elegant og diplomatisk, men de elsker å vise seg frem! Forfengelighet er mellomnavnet deres, så å gi Spa og brunch på THE THIEF vil være en fulltreffer.

Skorpionen (23. oktober – 21. november)

Til den mørke og mystiske skorpionen, med stor idealisme og en smule besatthet, passer det aller best med en stemningsfull vinsmaking på Klosteret. Er det snakk om en eventyrlysten skorpion, kan du virkelig imponere med en historisk reise til Oscarsborg, med en overnatting i den kjente festningen.

Skytten (22. november – 21. desember)

Lærelystne og optimistiske – personer født i skytten vil sjelden takke nei til et eventyr. De blir også lett populære, sporty og attraktive. Skytten er JA mennesker. De er ikke redd for å prøve noe nytt, men det bør by på både spenning og moro, for de kan fort bli utålmodige. Et opphold i en tretopphytte vil passe perfekt! 

 

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!