Det er ikke lett å finne en gave som skal deles av to personer. Særlig ikke når de to personene hører sammen i et par.

Siden motsetninger som kjent tiltrekker hverandre, kan du banne på at de ikke alltid liker de samme tingene.

Romantiske gaver til par behøver ikke være en stor utfordring, bare la deg inspirere av noen av disse eksemplene! 

Gaver til paret som må ta det chill

 Vi kjenner alle et par som aldri går en dag uten heise skuldrene i irritasjon over noe den andre gjør eller ikke gjør. Gi dem en gave som gleder både paret og kroppen!

Gaver til det actionglade paret

For noen er romantikk synonymt med duftlys og massasjeoljer. For andre blir det ikke sving i romansen før en solid dose fart og spenning involveres. Til dette paret, bør du sjekke ut disse opplevelsesgavene.

Gaver til paret som er glad i øl

Klarer de bli enige om hva de liker i glasset? Overrask dem med en smaksrik gave!

Gaver med en overdose romantikk

På tide å fylle på med sommerfugler i magen og kjenne den magiske nyforelskede følelsen igjen? Gi paret en romantisk getaway, så får de nyte litt tid for seg selv.

Opplevelsesgaver til par

Det er overhode i ikke nødvendig å lete evig for å finne en unik og tilsynelatende svært gjennomtenkt gave til paret. Bare gi en opplevelse de aldri har prøvd, eller som vi liker å si: gi et minne for livet.

Snøscootersafari for par

Snødekte sletter, majestetiske norske skoger og vakker dyreliv. Gi en fantastisk reise gjennom Geilos vinterrike på snøscooter. Perfekt for paret som alltid jager horisonten!

Rafting på Geilo

Lite spicer romantikken som et skikkelig adrenalinkick, så hvorfor ikke sende dem på rafting på Geilo? Når de merker hvor sterke naturkreftene rundt dem er, blir spørsmålet om hvem som tar mest husarbeid plutselig veldig ubetydelig. Slik sett er dette parterapi forkledd som en naturskjønn opplevelse.

Personlige gaver til par

Vi tror opplevelser er det beste man kan gi til et kjærestepar. Dette er fordi man skaper nye minner sammen, og kanskje man til og med lærer noe nytt om hverandre? 

Paint n Sip

Her er Picasso selv like velkommen som de som ikke klarer å tegne en enkel strekfigur.  Utfordre paret til å prøve noe nytt, eller forbedre sine maleferdigheter! Med en god vin og en erfaren maleintruktør, har de alt de skulle trenge for å skape et mesterverk til hjemmet.

Kurs i ølbrygging

Her får de ikke bare hodet fylt med kunnskap om bryggehistorie og teknikker, de kan også oppdage en ny hobby! Kanskje det ender godt for deg og, når de første gode dråpene fyller tønnene i kjelleren?

Romantiske gaver til par

På toppen av denne siden kan du se noen av våre bestselgende romantiske opphold. Er et hotellopphold litt over budsjettet ditt, har vi heldigvis funnet noen rimeligere alternativer til deg her. 

Afternoon Tea for to på Hotel Bristol

Historiske Hotel Bristol er som skapt for den overdådige afternoon tea-opplevelsen. Den nydelige menyen serveres i vakre, tradisjonelle omgivelser med levende pianomusikk. Denne opplevelsen er alt paret trenger for å finne ettermiddagsro i en stressende hverdag.

Vinsmaking på Klosteret

Levende lys, et koselig Chambre Séparée i den rustikke vinkjelleren og 5 nydelige viner med hjemmebakt foccacia og flatbrød. En gastronomisk- og stemningsfull vinsmaking, som rett og slett er den ultimate gaven til par som elsker vin! 

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Gavekortet kan byttes og er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Gaven kan sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

Gave til kjæresten

Lesetid: 7 min.

Topp 10: Romantiske hotell i Oslo

Lesetid: 6 min.

Julegave til par

Lesetid: 4 min.