Det at jakten på en julegave til par byr på utfordringer og store frustrasjoner, år ut og år inn, er like sikkert som at paven går med en rar hatt. Problemet med at motsetninger tiltrekker hverandre er at det gjør det veldig vanskelig å gjøre begge to fornøyde med julefangsten.

I år skal du slippe å gå i pynteting-fellen. Gi heller en opplevelsesgave til paret som vanligvis krever alt av din kløkt og kreativitet. Her er noen julegavetips til paret det er umulig å kjøpe gaver til.

Gode julegavetips til paret

Skjem dem bort med en spadag

Disse opplevelsene er perfekt å gi til det arbeidsnarkomane paret som såvidt klarer å slite seg bort fra dataskjermen for å spise og sove. Å overtale dem til å ta en ferie er selvsagt ikke mulig, men heldigvis er løsningen like rundt hjørnet.

Til de med kjærlighet for hverandre og naturen

Ingenting gir nytt liv til kjærligheten som litt skrekkblandet fryd nesten en kilometer over bakken. Gi dem en av disse i gave, så kan de krysse “naturopplevelser” fra årets liste over nyttårsforsetter.

Aktivitet - Kultur, Natur, Opphold

10 Dagers Eventyr på Voss

Opplev det mest storslagne Norge har å by på, på et 10 dagers eventyr med aktiviteter og opplevelser som definerer sjelen av Norge.

Voss

Aktivitet - Natur

Bushcraft med Wolverine Adventure

7 lærerike timer i villmarken med en erfaren guide. Lær å overleve i naturen ved hjelp av å tenne bål, finne vann og håndtere øks og kniv.

Trysil

Aktivitet - Adrenalin, Natur

EkstremRafting på Geilo

En ekstrem tur nedover Numedalslågen, der man virkelig får kjenne elvens krefter.

Geilo

Aktivitet - Adrenalin, Natur

FamilieRafting på Geilo

En familieaktivitet over 2,5 timer med action og moro for både store og små, i de roligere strøkene av Numedalslågen.

Geilo

Aktivitet - Adrenalin, Natur

Familierafting på Voss

En tøff opplevelse langs Vosso sine morsomme elvestryk, perfekt for de ivrigste barna som tør å bli våte og ta en utfordring.

Skulestadmo

Aktivitet - Adrenalin, Natur

Fossrappellering på Voss

Det er ikke ofte du får en mulighet for å rappellere fra et 100 meter høyt fossefall! Her får du gode minner tatt til nye høyder.

Skulestadmo

Aktivitet - Adrenalin

Indoor Skydiving & Rafting på Voss

En opplevelsespakke som kombinerer nærkontakt med naturen gjennom rafting og en heftig luftetur i vindtunnel.

Voss

Aktivitet - Natur

Kanotur i Trysil med Wolverine Adventure

Opplev naturen og dyrelivet på nært hold, med engasjerte guider som sørger for en herlig opplevelse gjennom elver og innsjøer.

Trysil

Til de som alltid serverer god vin

Har du hintet og hintet om å bli invitert på middagsbesøk, men ingenting hjelper? Her har du et stalltips: send dem på en smaking eller matkurs! Disse er populære julegaver til par.

Tips til å finne julegave til par

Det er ikke bare bare å velge en julegave til par, man må også sette litt dybde og tanke bak! En opplevelse er noe som gir det, fordi en opplevelsesgave er noe mer enn kun materialistiske julegaver til par. Det er kommunikasjon. Hva vil du gjerne si til paret? Det er å gi tid. Hvilken opplevelse kan være til å gi dem mer tid sammen? Og det er å gi dem minner for livet. Hva tror du kan så passe til å være en god julegave til paret som gir dem noe å huske for alltid? Det er mye som ligger bak en opplevelsesgave og er garantert noe dem vil verdsette, for kjærligheten skal investeres i og med akkurat med de tipsene vi kom med; kommunikasjon, tid og minner.

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!