Gi et digitalt gavekort

 

Er du for sent ute til å få vårt trykte gavekort eller gaveeske levert hjem innen du skal gi gaven? Null stress! Vi leverer alle gavekort i to digitale versioner til deg via mail. Slik kan du selv bestemme om du gir gavekortet som et digitalt gavekort med link eller ved å printe ut et print selv gavekort. Les mer om de to løsningene nedenfor.

 

Digitalt gavekort via link

Har du ikke tilgang til printer kan du bruke vår digitale løsning med gavekort via link. Det gjør det enkelt å gi gaven enten det er som en melding eller i et håndskrevet kort.

Send som SMS

Send gavekort linken i en SMS til mottakeren. De trenger bare trykke på den for å se hvilken opplevelse de har fått, og hvordan de bruker gavekortet.

Skriv gavekort linken hvor du vil

Skriv gavekort linken hvor du vil, det er kun fantasien som setter grenser. Det kan for eksempel skrives i et fint kort eller i en kreativ og morsom innpakning.

 

Med vårt «print selv» gavekort kan du enkelt printe våre gavekort på din egen printer. Gavekortet kan legges i en konvolutt eller i en unik innpakning. Bli inspirert nedenfor!