Om du ønsker å finne en gave til pappa har du kommet til rett sted. Opplevelsesgaver blir stadig mer populært etter hvert som folk ellers har «alt», i likhet med din pappa. På denne siden har vi samlet et kjempeutvalg av tilbydere av opplevelser, til vanns, til lands og i lufta med!

Les videre og du vil finne en perfekt gave til din pappa.

 

Gavetips til en pappa som har alt

 
 

40 års gave til pappa

Når pappa fyller 40 har han fortsatt masse liv igjen i seg, så han må selvfølgelig ha en gave som holder han frisk i sinnet og holder kroppen i gang.

Hvis han liker vann og fart, så er det ikke noe bedre alternativ enn å kombinere de to med en god runde rafting. Enten det kun er han som skal sendes ut, eller om opplevelsen skal være for hele familien, er det nok av alternativer å velge mellom. Men vi lurer på om han gjerne ville tatt med seg familien.

Er han den dedikerte sjåføren for familieturer og ferier? Slipp løs racinggenene hans og sett ham i en annen bil til Bilslalom hos Dagali Opplevelser. Her får han ikke bare trykke pedalen i bunn, men det er ingen trafikkregler å forholde seg til, så det er kun ham selv og kanskje bilen som setter grensene.

 

50 års gave til pappa

En 50 års bursdag er en milepæl som skal feires med gode opplevelser og sprek holdning. Til denne bursdagen kan du glemme bøker, sokker eller slips. Nå er det opp av sofaen og ut å rocke. Vi har tipsene til 50 års gaver til pappa nedenfor.

Er han ekstra glad i en kald øl på fredagskvelden, anbefaler vi Ølsmaking hos Aass Bryggeri. Her får han en full omvisning på det populære bryggeriet og får smake på deres nye og eksisterende øl. Turen avsluttes med kokkens favoritter for sesongen, med ingredienser fra bakgården.

En 50–årig pappa trenger stadig nye utfordringer og har hastverk med å prøve nye ting. En snøscooter-safari i Geilo bør passe hånd i hanske. Han får nødvendig opplæring og sikkerhetsinstruksjoner før det bærer av sted på en fire mil lang tur rundt Pålsbufjorden. Fart, spenning, natur.. Hva mer kan en far ønske seg?

Er den gamle mer opptatt av adrenalin og liker å aktivere kroppen? Ta ham med deg til Indoor Skydiving hos VossVind. VossVind tar godt imot alle mennesker, familier og bedrifter, og gir muligheten til å teste ut det nærmeste man kommer fallskjermhopping på nær bakkenivå. Det vil si at de med høydeskrekk kan bare glede seg, for her er man i trygge hender. Allerede 3 minutter i vindtunnelen er regnet som 4 fallskjermhopp fra 12.000 fot. La denne opplevelsen ta pusten fra ham!

 

60 års gave til pappa

Med en pappa på 60 år, har vi kanskje kommet fram til den typiske pappaen som har alt. Men noen opplevelser har han sikkert fortsatt til gode. Selv om han forstås har vært med på mye.

En klassisk stereotype om fedre er at de alle liker å kaller seg selv for grillmestere. Om han er det eller ikke, kan han noe om å lage pølser fra scratch? Det kan han i så fall lære på et pølsekurs med Annies pølsemakeri. Her læres det fra grunnen av med forskjellige krydderier, samt teknikker som røyking og speing.

En siste ting han bør ha gjort hvis det ikke allerede står på merittlista, er å ta seg en tur til værs i helikopter. Med en helikoptertur fra Stryn streifer han over et av Norges vakreste landskaper. Det er nemlig selveste Jostedalsbreen som venter å bli beskuet fra oven. Har pappa høydeskrekk langt inn i 60-års alderen? Kanskje en i familien kan holde han i hånden mens dere svever over fjord og fjell?

 

Gave til nybakt pappa

Er han nybakt pappa, har han vel allerede fått gaven sin, tenker du. Det er for så vidt sant. Dog skal og bør det feires, og begivenheten kaller på en opplevelse. Bare på den måten kan bli kvitt alle spenningene i kroppen og få utløp for reaksjonene sine. Kanskje det hadde vært en idé å skrive under barnets navn for å fremstille det som gave fra baby? Det blir nok et par tårer som blir felt da. Her er et par forslag til gave til nybakt pappa.

I Geiranger er det blant annet en sportsbil som venter. Her får man sjansen til å kjøre en kraftig sportsbil som er skapt for veiene her på Vestlandet, med stiv fjæring og rask akselerasjon; en perfekt opplevelse å gi som gave til en nybakt pappa. Eller kanskje et kaffekurs passer bra, nå som han må tåle ekstra tidlige morgener?

 

Julegave til pappa

Har pappa alt han trenger? Er han en av de som ikke ønsker seg noe til jul? En opplevelse passer perfekt som julegave til pappa som har alt. La deg inspirere og finn den perfekte julegaven eller farsdagsgaven i våre gaveguider nedenfor.

Julegave til pappa

Lesetid: 6 min.

Farsdagsgave

Lesetid: 7 min.

Julegave til foreldre

Lesetid: 5 min.
 

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!