Beste tips til spa i Oslo


i Opphold, Spa

Tips til velvære og spa i Oslo

Som regel når man starter å dagdrømme om den etterlengta ferien, så kommer man så langt vekk fra Norges grenser som bare mulig. Palmer og strender. God mat. Avslappende solstol. Og selvfølgelig til slutt komme til konklusjonen; nei, det koster for mye og jeg har ikke tid uansett. Deretter sitter vi der igjen.

Det man så ofte glemmer er de små avbrekk i hverdagen som kan gjøre underverk. Og det er nå mange spa i Oslo som er her for å gi oss muligheten for det. For det eksisterer nå mange spa i Oslo og omegn som gjør det lettere for oss nordmenn å ta en miniferie og stjele oss vekk fra omverdenen. Så få en ekstra natts søvn i døgnet ved å ta på spa i Oslo med massasje inkludert – for vi har hørt at rundt en time med massasje tilsvarer det samme som 7-8 timer med søvn! Og man vet jo hvor viktig nattesøvnen er.

 


 

Tips til spa og spahotell i Oslo

Så hvilke spa og hotell med spa i Oslo vil gi den miniferien du trenger? Vi har så funnet de beste spa i Oslo og omegn, og dette selvfølgelig kombinert med priser som matcher hva du forventer å få tilbake. Du finner også spa for par i Oslo i enden av innlegget og en mulighet for å lese litt om å gi gavekort til spa.

 

SpaDag på THE THIEF

Ha noe å se frem til når arbeidsdagene begynner å bli litt lenger enn det det burde være lov til. The THIEF spa ligger midt i Oslo og inviterer til en litt mer eksklusiv lunsj på THIEF FOODBAR, etterfulgt av 50 minutter med massasje til dessert og ellers et spa-område på 800 kvm å boltre på. Ah, og gratis frukt og te.

Pris: 1.295 NOK per person

Les mer på: TrueStory – SpaDag på THE THIEF

 

Luksus spaopphold på THE THIEF

Dette spahotellet passer perfekt til dem som virkelig er på randen til å bestille den dyre escape-turen. For det har blitt sagt at The THIEF er et lite stykke utland i Norge.

Bare at du ikke trenger å bruke flere timer på flyplassen – for spaet ligger rett over dørstokken. Her på spahotellet får man tilbringe en natt i eksklusivitet, med 50 minutter ansiktsbehandling fra Babor, tilgang til spa-avdelingen og THIEF GYM og Billetter til Astrup Fearnley Museet.

Pris: 5.790 NOK for to personer

Les mer på: TrueStory – Luksus spaopphold på THE THIEF

 

Velvære Weekend på Lysebu

Lysebu Hotell er bygget på omtanke – ikke kun som en gave til Danmark for hjelp etter andre verdenskrig, men noe som også sitter i veggene den dag i dag. Den omtanken gir de også til sine gjester. Et hotell som får deg til å føle deg hjemme og i ro med den flotte naturen, hvor du får servert eksklusive retter basert på lokale råvarer og følelse av velvære gjennom alle ledd.

Pris: 3.190 NOK for to personer

Les mer på: TrueStory – Velvære Weekend på Lysebu

 

Mini Velværeopphold på Sundvolden

Et Mini Velværeopphold til miniferien kan vel ikke argumenteres mot – for den lille ferien vil da inneholde et helt døgns avbrekk med velvære; en 25 minutters massasje, tilgang til velværesenteret med jacuzzi og et stort treningsstudio, 3-retters middag og generelt sett bare en avslappende atmosfære i historiske og vakre omgivelser.

Pris: 2.980 NOK for 2 personer

Les mer på: TrueStory – Mini Velværeopphold på Sundvolden

 

Luksus Velværeopphold på Sundvolden

Om man slå på spa stortromma og ønsker  en mini upgrade fra mini velværeoppholdet, kan man så tilføye litt luksus ved å forlenge massasjen til 50 minutter og få et en lekker rett ekstra til 3-retters middagen, som er basert på lokale råvarer og er laget med kjærlighet. Perfekt velvære og spa avbrekk rett utenfor Oslo for par eller venninner.

Pris: 3.780 NOK for to personer

Les mer på: TrueStory – Luksus Velværeopphold på Sundvolden

 


 

Spa og spahotell for par i Oslo

 

Like mye som vi selv trenger pleie, så er det noen ganger også viktig å pleie kjærligheten. Derfor har vi også laget en liten seksjon til spa i oslo for par. Ta med deg din bedre halvdel på en romantisk weekend med velvære og tid til nye minner og hverandre.

Vi kan starte med veteranen Sundvolden Hotell, som har ført mennesker sammen i flere hundre år – også i kjærlighetens navn. Her får man en Romantisk opphold som har en utendørs jacuzzi og stort treningsstudio som du finner i velværesenteret, friske blomster, hjemmelaget sjokolade og en musserende vin i kjøleren ved ankomst, 4-retters romantisk middag og 10% på alle spa-behandlinger. Skap kjærlighetshistorie på dette historiske hotellet med spa rett utenfor Oslo.

Pris: 3.180 NOK for to personer

Les mer på: TrueStory – Romantisk Opphold på Sundvolden

Midt i Oslo finner du også Nordens største spa og velvære paradis, The Well spa i Oslo, hvor de har utviklet Well Romance-pakken med inkluderer noen lekre bobler, 2-retters middag, 30 min massasje og bare et stort spaområde å nyte sammen. Og rett over Oslos dørstokk ligger et av Norges beste spa, Son Spa,  med spapakken Et Romantisk Døgn – den perfekte spa for par. Dette inkluderer en suite med balkong, 50 minutters massasje, inngang til spa-avdeling og VIP-spa, frukost og lunsj og selvfølgelig romantisk stemning med utsikt over fjorden.

 


Hvorfor spaopplevelser er gode opplevelsesgaver å gi?

 

Under kommer det noen punkter for hvorfor spa er noe man burde vurdere som gave. Vi har jo mange opplevelsesgaver, men det er noen ganger hvor dette er viktigere. For tenker vi egentlig over hva vi gir når vi gir en spa i gave? Under får du noen punkter for hva du egentlig gir, når du gir en spaopplevelse i gave:

 

Tid

Vi lever dessverre i stressets tidsalder – tiden er knapp og det skulle ha vært flere linjer i kalenderen for å få plass til alt vi må gjøre. Men du kan også være grunnen til at vedkommende får ordet “spatur” blant de kalender-linjene. Å gi en spa i gave er å gi tid til vedkommende og er noe som mange ser på som en utfordring å prioritere i sin hverdag og å gi til seg selv.

 

Energi

Det som tidligere ble sett på som eksklusivt, har nå blitt en nødvendighet. Nødvendighet, fordi det er kanskje de eneste timene vi får som gir oss pleie, revitalisering og et avbrekk fra hverdagen. Som vi nevnte tidligere – den timen med massasje kan ha den samme effekten på kroppen som 7-8 timer søvn. Spa er så en god måte å lade opp batteriene og la vedkommende få en avbrekk fra hverdagen.

 

Helse

Det kommer vel ikke som en overraskelse at spa og velvære er godt for både kropp og sjel. Huden er jo vår største organ, så du kan jo bare forestille deg hva en spa i gave vil gjøre for vedkommende – spesielt en massasje kan gjøre underverker! Her går det alt fra fleksibilitet, styrke og bevegelighet til å hjelpe med stress, immunforsvar og søvnproblemer.

 

Omtanke

En opplevelsesgave er jo en form for kommunikasjon og å gi spa i gave er noe som viser omtanke for personen. Du vil uten ord vise til vedkommende at du bryr deg om han eller henne og vil at personen skal få en pust i bakken.

 

En som har alt

Sist, men ikke minst, en spa i gave er også en god gave å gi til den som har alt. Hvorfor trenger man flere ting, når man kan gi alt det som er allerede nevnt og mer! Så la din hjerne også få en pust i bakken og gi en spa i gave – en opplevelsesgave som vil bli satt pris på.


Gavekort og gaveeske på spa i Oslo

 

I anledning til spa i gave, så har vi selvsagt gavekort og til og med en gaveeske – som gjør litt mer ut av seg enn en konvolutt. Så her kan du enkelt få et gavekort til spa dag i Oslo! Fant du en spa opplevelse i Oslo som falt i smak i dette innlegget, er det bare å klikke seg videre på en av spaopplevelsene lenger oppe og deretter på TrueStory.no vil du finne gavekort muligheten i høyre marg. Les mer om gavekort og gaveeske her.

Gaveeske 2016

Føler du det mangler noen spa eller spahotell i Oslo?

Vi er alltid glade for å høre fra deg, uansett om det er noen innspill eller tilbakemeldinger. Om du nå føler at du savner noe , er det bare å komme med idéer i kommentarfeltet under eller ta kontakt med oss på kundeservice. Vi vil gjerne at vår liste med opplevelsesgaver til mor blir ennå lenger.

 


Vil du ha mer inspirasjon til opplevelser?

Meld deg på vårt nyhetbrev og få ukentlig inspirasjon til store opplevelser. Som takk for din påmelding, får du også 10% rabatt på valgfri opplevelse!
Beste tips til spa i Oslo
5 (100%) 1 vote
Jeg er altmuligdama for opplevelsesportalen TrueStory Norge! Jeg er en opplevelses- og reiseentusiast, og er her for å inspirere og formidle opplevelser som gir samhold, minner og historier for livet.