Beste tips til spa i Oslo


i Opphold, Spa

Som regel når man starter å dagdrømme om den etterlengta ferien, så kommer man så langt vekk fra Norges grenser som bare mulig. Palmer og strender. God mat. Avslappende solstol. Og selvfølgelig til slutt komme til konklusjonen; nei, det koster for mye og jeg har ikke tid uansett. Deretter sitter vi der igjen å dagdrømmer.

Det man ofte glemmer er at de må avbrekk i hverdagen gjør underverker. Og det er nå mange spa i Oslo som finnes for å gi oss muligheten til å ta en miniferie og stjele oss vekk fra omverdenen. Derfor har vi selvfølgelig slått oss sammen med de beste spa i Oslo, The THIEF og spa senteret The Well. I tillegg har vi to velvære hotell på listen, med andre ord hotell med et basseng og alt annet hverdagsluksus. Les mer om de forskjellige spa pakker og spa weekender i Oslo under.


Om du vil se alle våre spa pakker og spa i Oslo, så kan du besøke TrueStory.

Der kan du også se eventuelle spa tilbud.


 

Tips til spa og spahotell i Oslo

Så hvilke spa og hotell med spa i Oslo vil gi den miniferien du trenger? Vi har så funnet de beste spa i Oslo og omegn, og dette selvfølgelig kombinert med priser som matcher hva du forventer å få tilbake. Du finner også spa for par i Oslo i enden av innlegget og en mulighet for å lese litt om å gi gavekort til spa.


The THIEF


Om du vil ha den ultimate spa weekend i Oslo, da skal du bare booke deg inn på et særegent spa på Aker Brygge – The THIEF. Dette spahotellet er et av Stordalens mesterverk, som har vunnet mange priser og er hotellet hvor verdensstjerner slenger seg i hotell sengen når de besøker Oslo.

Her er spa, service, eksklusivitet, gourmet, design og kunst samlet på en plass. Med andre ord en plass hvor du – og din kjære – kan få ekte hverdagsluksus. Se under for å få informasjon om The THIEF sine spa pakker, enten om du kun vil nyte noen eksklusive timer på spa eller ta en hel spa weekend i Oslo.

Les mer om spa på The THIEF

 

Spa & Brunch på The THIEF

Bedre blir det ikke enn å ta en spa på Aker Brygge som også inkluderer en eksklusiv lunsj. Denne spa pakken gjelder hver lørdag og søndag, og er garantert noe å glede seg til etter en uke med jobb. Opplevelsen inkluderer 2 retters brunch på THIEF FOODBAR, fri adgang til alle fasiliteter i THIEF SPA og annet.

Pris: 895 NOK per person

Les mer på: TrueStory – Spa & Brunch på The THIEF

 

SpaDag på THE THIEF

Ha noe å se frem til når arbeidsdagene begynner å bli lenger enn det burde være lov til. The THIEF spa ligger midt i Oslo og inviterer til en eksklusiv lunsj på THIEF FOODBAR, etterfulgt av 50 minutter med massasje til dessert og ellers et spa-område på 800 kvm å boltre på. Ah, og gratis frukt og te.

Pris: 1.295 NOK per person

Les mer på: TrueStory – SpaDag på THE THIEF

 

Luksus spaopphold på THE THIEF

Dette spahotellet passer perfekt til de som virkelig er på randen til å bestille den dyre turen til utlandet. For det er blitt sagt at The THIEF er et lite stykke utland i Norge. Bare at du ikke trenger å bruke flere timer på flyplassen – for dette er et spa i Oslo sentrum. Her på spahotellet får man tilbringe en natt i eksklusivitet, med 50 minutter ansiktsbehandling fra Babor, tilgang til spa-avdelingen og THIEF GYM.

Pris: 5.790 NOK for to personer

Les mer på: TrueStory – Luksus spaopphold på THE THIEF

 


The Well


The Well er Norges største spa senter på hele 10.450 kvm. Det er et spa i Akershus, men det tar kun 40 minutter å kjøre fra Oslo sentrum, så det er et spa nær Oslo. The Well har alt en voksen person trenger for å ta noen velfortjente timer bort fra hverdagen og det finnes virkelig mange forskjellige spa pakker tilgjengelig. Alle pakkene har et spa basseng og inngang til området, men dem har også noe særegent som du kan velge ut fra hva du ønsker.

 

Spa & Lunsj på The Well

spa i Oslo
Spa & lunsj på The Well er en spa pakke som er perfekt for dem som vil ta en litt lengre lunsj en dag og en reell pause fra hverdagen – også fra jobben. Denne pakken inkluderer inngang til The Well, så du har et stort område å boltre på og du får velge en lunsj med dessert og café.

Pris: 745 NOK for to personer

Les mer på: Spa & Lunsj på The Well

Spa & Middag på The Well

spa i Oslo
Er du derimot i humør til å unngå å lage middag etter jobben, så har The Well også en spa pakke som har middagen klar når du kommer til The Well. Så bedre blir det ikke når du får dine tøfler og badekåpe på, og du etter en dukkert i spa bassenget kan ta deg en herlig middag basert på lekre råvarer.

Pris: 5.790 NOK for to personer

Les mer på: Spa & Middag på The Well

 


Sundvolden Hotel


spa i Oslo

Sundvolden Hotel er et spa hotell nær Oslo, som har mye historie og kultur å tilby. I gamle dager var dette et sted for ferdafolk å ta en velfortjent hvil, og i dag er det et sted hvor du kan ta en velfortjent mini-ferie. Dette er nemlig et fantastisk sted for velvære i Oslo, siden de har en jacuzzi, spa behandlinger, mat basert på lokale råvarer og alt dette midt i vakre omgivelser.

Mini Velværeopphold på Sundvolden

Et Mini Velværeopphold til miniferien kan vel ikke argumenteres mot – for den lille ferien vil inneholde et helt døgns avbrekk med velvære; en 25 minutters massasje, tilgang til velværesenteret med jacuzzi og et stort treningsstudio, 3-retters middag og generelt sett bare en avslappende atmosfære i historiske og vakre omgivelser.

Pris: 2.980 NOK for 2 personer

Les mer på: TrueStory – Mini Velværeopphold på Sundvolden

 

Luksus Velværeopphold på Sundvolden

Om du vil slå på stortromma for spa og ønsker en mini oppgradering fra mini velværeoppholdet, kan du tilføye litt luksus ved å forlenge massasjen til 50 minutter og få en ekstra rett til 3-retters middagen, som er basert på lokale råvarer og er laget med kjærlighet. Et perfekt avbrekk med velvære og spa nær Oslo for par eller venninner.

Pris: 3.780 NOK for to personer

Les mer på: TrueStory – Luksus Velværeopphold på Sundvolden

 


Spa og spahotell for par i Oslo


Like mye som vi selv trenger pleie, så er det noen ganger også viktig å pleie kjærligheten. Derfor har vi også laget en liten seksjon til spa i oslo for par. Ta med deg din bedre halvdel på en romantisk weekend med velvære og tid til nye minner og hverandre.

 

Romantisk Opphold på Sundvolden

Vi kan starte med veteranen Sundvolden Hotel, som har ført mennesker sammen i flere hundre år – også i kjærlighetens navn. Her får du et Romantisk opphold som har en utendørs jacuzzi og stort treningsstudio som du finner i velværesenteret, friske blomster, hjemmelaget sjokolade og en musserende vin i kjøleren ved ankomst, 4-retters romantisk middag og 10% på alle spa-behandlinger. Skap kjærlighetshistorie på dette historiske hotellet med spa rett utenfor Oslo.

Pris:
 3.180 NOK for to personer

Les mer på: TrueStory – Romantisk Opphold på Sundvolden

Spa & Romantikk på The Well

spa i Oslo

 

Som tidligere nevnt, så er dette et spa nær Oslo og er det perfekte spa for to i Oslo, siden barn ikke er tillatt. Så det er bare å la kjærligheten boble i boblebadet, nyte noen varme kyss i saunaen og ellers bruke god tid på hverandre på Nordens største velværesenter. Ikke nok med det får dere en spa behandling (massasje på 30 minutter), et glass med musserende hver og valgfri to-retters middag.

Pris: 2.390 NOK for to personer

Les mer på: Spa & Romantikk på The Well

 

Romantisk opphold på Lysebu

Lysebu Hotell er ikke direkte et spa, men det er et hotell i Oslo med et basseng og der er mulighet for å få noen lekre spa behandlinger. Bassenget er nyrestaurert og hele svømmehallen er åpent for alle gjester. Ikke nok med det, får man generelt en oase for velvære i Oslo, hvor dere blir bortskjemt med frokost, blomster på rommet, 3 retters middag og mye annet.

 

Pris: 2.390 NOK for to personer

Les mer på: TrueStory – Spa & Romantikk på The Well

 


Om du vil holde deg oppdatert på spa tilbud og nye spapakker i Oslo, så kan du gå videre til TrueStory.


3 unike spa hotell i Oslo

Mange går og gruer seg til dagene blir kortere, gradestokken faller og ullsokkene må hentes frem fra boden. Men det finnes heldigvis noen lyspunkt som gjør høsten til den koseligste tiden på året. Dette er nemlig årstiden for å ta vare på kropp og sinn, og unne seg selv litt ekstra velvære og kos på et spa hotell i Oslo.

Jada, vi vet at det er vanskelig å komme seg bort fra sofaen når det høljregner utenfor, men det finnes tross alt gode måter å ivareta seg selv som verken involverer tacofredag eller så mange tente duftlys at du risikerer å bli pyroman. Heldigvis finnes det flust med gode muligheter til å skjemme seg litt bort uten å reise altfor langt utenfor bygrensen. Få med deg din kjære og tilbring en eller flere netter på et herlig spa hotell i Oslo.

Kjenner du at huden begynner å miste brunfargen fra jenteturen til Mallorca i forrige måned? Da er et gavekort på en spadag i Oslo kanskje nettopp det du behøver!

 

Spa-opplevelser på THE THIEF

Når du først skal unne deg litt luksus, hvorfor ikke gå all in? Gjør som Adele, Rihanna og Ariana Grande og besøk Oslos fremste luksushotell, THE THIEF. Tjuvholmens nyeste praktbygg har absolutt gjort seg fortjent til å kalle seg selv et helt unikt spa hotell i Oslo. Det er en grunn til at navnet skrives med store bokstaver. Enten du foretrekker marokkansk Rhassoul eller tyrkisk Hamam, har Oslotyven noe som passer for deg. Tilbring en het time i en tysk Aufguss-badstu, så skjønner du nok raskt hvorfor millioner av tyskere mener at livet av og til er aller best naken.

Som alle velværeoaser med respekt for seg selv, tilbyr ikke THE THIEF bare spa, men også en helhetlig opplevelse. Dette inkluderer gjerne en bedre kulinarisk opplevelse, servering av frisk frukt og lån av badekåpe og håndkle (en life-saver for dem blant oss som har en tendens til å glemme livets vesentlige elementer). Kommer du utenbysfra er også en natt på hotellets 100+ rom en opplevelse i seg selv, om ikke av andre grunner enn at sjansen for at du «deler seng» med en internasjonal kjendis er temmelig høy.

Pris: Fra kr. 1.295 til 2.145 NOK per person, avhengig av pakke.

Les mer på: THE THIEF spa-opplevelser

 

Natur og velvære på Sundvolden

Det er viden kjent at man ikke klarer å slappe skikkelig av før en kommer utenfor Oslos grenser. Derfor er det all grunn til å sette seg bak rattet og utforske the great unknown en gang iblant, selv om en resten av året helst ikke flytter seg så altfor langt utenfor «Løkka».

Til glede for dem som synes natur (og alt som følger med av insekter og allværsjakker) egentlig er aller finest på TV, behøver en ikke reise langt for å oppleve Norge på sitt flotteste. Og dette helt uten at en får myggbitt og tvilsom mote med på kjøpet. Pakk en overnattingsbag og vend nesen østover i retning Hønefoss. Etter tre knappe kvarter når du din destinasjon like ved vakre Steinsfjorden, hvor du finner Sundvolden Hotel.

Her kan du nyte noen avslappende dager ikledd badekåpe og slippers, mens noen særdeles profesjonelle mennesker knar bort hverdagsstresset fra skuldermuskulaturen din. Bli omgitt av bobler i hotellets utendørs jacuzzi, mens fjordutsikten overbeviser deg om at du faktisk bor i et utrolig vakkert land.

Sundvolden Hotel har holdt på en god stund, helt fra hotellet åpnet dørene for nesten 400 år siden. I dag er det å regne for et bedre spa hotell i Oslos bakhage, som i tillegg byr på måltider med ingredienser direkte fra fjord og nærliggende gårder.

Pris: 2.980 NOK for to personer

Les mer på: Mini Velværeopphold på Sundvolden

Velvære for to på Lysebu

Det er ikke bare tørr hud og stive muskler som kan reddes på et spa! Litt velvære kan også gjøre underverker for kjærligheten. Ta med deg din utvalgte og tilbring et par netter på Lysebu. Et spa hotell i Oslo som garantert vil gi romantikken en skikkelig kickstart.

Hotellet ligger en knapp halvtimes kjøretur fra Oslo sentrum, like nord for Holmenkollen. Her blir dere mottatt med åpne armer, blomster på bordet og nok L’Occitane-produkter til å føle seg som en gresk gudinne, begge to. Dette er hotellet for deg som synes at jordbær tross alt smaker aller best rett fra busken, for kjøkkenet lager kun mat basert på lokale og sesongbaserte råvarer.

Begynner julestresset allerede å legge en demper på kjærligheten? Litt velvære kan være løsningen. Det er tross alt et velkjent fenomen at man kan slappe av og fokusere på hverandre først når hverdagsklærne kommer av og badekåpene kommer på!

Opplevelsen er dessverre fjernet

Se andre opplevelser på Lysebu


Hvorfor ta en spa behandling?


Vi har lest litt omkring spa og velvære, og vi fant noen interessante fakta. Blant annet at en time med massasje kan gi den samme effekt på kroppen som å få 7 timers søvn. Tenk da hva en hel spa pakke vil gjøre, som inkluderer både en spa behandling, men også flere timer med avslappelse og velvære. Ikke minst en hel spa helg, hvor man får mer enn kun spa og velvære.

En spa behandling kan også redusere stress, øker blodsirkulasjonen som fører næring og oksygen til cellene, utløser serotonin, man blir avslappet og hjelper på å redusere spenninger i muskler. Med andre ord, kan spa og velvære gjøre underverker, selv om det er snakk om en time med spa behandling eller en hel spa helg.


Gi et gavekort til spa


Tenk å få et gavekort til spa! Det er så fort gjort å glemme seg selv, spesielt i vår travle tidsalder. Derfor kan man bli ekstra takknemlig for å få en spa behandling eller en spa pakke i gave. Vårt gavekort til spa har også et felt til en personlig hilsen, som du kan skrive direkte inn i handlekurven når du har valgt spa pakken. Et godt gavetips er å kjøpe et gavekort til spa for to i Oslo, til bryllupsgave eller julegave.


Hvorfor spaopplevelser i Oslo er gode å gi?


 

Under kommer det noen punkter for hvorfor spa er noe man burde vurdere som gave. Vi har jo mange opplevelsesgaver, men det er noen ganger hvor dette er viktigere. For tenker vi egentlig over hva vi gir når vi gir en spa i gave? Under får du noen punkter for hva du egentlig gir, når du gir en spaopplevelse i gave:

 

Tid

Vi lever dessverre i stressets tidsalder – tiden er knapp og det skulle ha vært flere linjer i kalenderen for å få plass til alt vi må gjøre. Men du kan også være grunnen til at vedkommende får ordet “spatur” blant de kalender-linjene. Å gi en spa i gave er å gi tid til vedkommende og er noe som mange ser på som en utfordring å prioritere i sin hverdag og å gi til seg selv.

 

Energi

Det som tidligere ble sett på som eksklusivt, har nå blitt en nødvendighet. Nødvendighet, fordi det er kanskje de eneste timene vi får som gir oss pleie, revitalisering og et avbrekk fra hverdagen. Som vi nevnte tidligere – den timen med massasje kan ha den samme effekten på kroppen som 7-8 timer søvn. Spa er så en god måte å lade opp batteriene og la vedkommende få en avbrekk fra hverdagen.

 

Helse

Det kommer vel ikke som en overraskelse at spa og velvære er godt for både kropp og sjel. Huden er jo vår største organ, så du kan jo bare forestille deg hva en spa i gave vil gjøre for vedkommende – spesielt en massasje kan gjøre underverker! Her går det alt fra fleksibilitet, styrke og bevegelighet til å hjelpe med stress, immunforsvar og søvnproblemer.

Les mer om helse og velvære.

 

Omtanke

En opplevelsesgave er jo en form for kommunikasjon og å gi spa i gave er noe som viser omtanke for personen. Du vil uten ord vise til vedkommende at du bryr deg om han eller henne og vil at personen skal få en pust i bakken.

 

En som har alt

Sist, men ikke minst, en spa i gave er også en god gave å gi til den som har alt. Hvorfor trenger man flere ting, når man kan gi alt det som er allerede nevnt og mer! Så la din hjerne også få en pust i bakken og gi en spa i gave – en opplevelsesgave som vil bli satt pris på.


Gaveeske på spa i Oslo


 

I anledning til spa i gave, så går det også an å toppe det hele med en gaveeske – som gjør litt mer ut av seg enn en konvolutt eller et gavekort til spa. Fant du en spa opplevelse i Oslo som falt i smak i dette innlegget, er det bare å klikke seg videre på en av spaopplevelsene lenger oppe og deretter finne muligheten for å gi spaopplevelsen på gave. Les mer om gavekort og gaveeske her.

gaveeske

Føler du det mangler noen spa eller spahotell i Oslo?

Vi er alltid glade for å høre fra deg, uansett om det er noen innspill eller tilbakemeldinger. Om du nå føler at du savner noe, er det bare å komme med idéer i kommentarfeltet under eller ta kontakt med oss på kundeservice. Vi vil gjerne at vår liste med spa i Oslo blir enda lenger.

 


Vil du ha mer inspirasjon til opplevelser?

Meld deg på vårt nyhetbrev og få ukentlig inspirasjon til store opplevelser. Som takk for din påmelding, får du også 10% rabatt på valgfri opplevelse!
Avatar
Jeg er altmuligdama for opplevelsesportalen TrueStory Norge! Jeg er en opplevelses- og reiseentusiast, og er her for å inspirere og formidle opplevelser som gir samhold, minner og historier for livet.