Siden 1947 har sightseeingbåtene til Norway Yacht Charter Båtservice Sightseeing fraktet besøkende fra hele verden gjennom Oslofjorden. Som den største aktøren i området, er båtene deres et velkjent syn for hovedstadens beboere og turister.

På rutene med Norway Yacht Charter passerer båtene kjente landemerker som Akershus Festning, Operahuset og Dynafyr, samt Bygdøy med Fram-polarskuta og Kon-Tiki Museet.

 

Kjøp som gave eller book en opplevelse her:

 

Klikk på opplevelsen med Norway Yacht Charter du vil lese mer om: 

 

Sommerkveld på Oslofjorden med Norway Yacht Charter

📍 Oslo, Norge

Bølgene skvulper, den friske vinden river i håret og plutselig kjenner du duften av ferske reker og sitron. Sommeren er ekstra deilig på fjorden! Fyll glasset med noe godt og len deg tilbake, mens denne tradisjonelle seilskuten tar deg med på en reise gjennom Oslofjorden. Se fjordens vakre labyrint av grønne øyer, trange sund og idylliske bukter. Ikke glem å knipse et bilde av Oslos skyline fra fjordperspektiv!

Hva er inkludert?

 • 3 timer om bord en tradisjonell treskute
 • Stor rekebuffét med brød, smør, majones og sitron
 

Bluescruise og rekebuffet med Norway Yacht Charter

📍 Oslo, Norge

Idyllisk sommerkveld, frisk sjøluft og live bluesmusikk… for en aften! Følg duften av den nydelige “spis så mye du vil” rekebuffeten og slå deg ned med musikkglade partymennesker. På lørdager hele sommeren kan du delta på det legendariske Bluescruiset, om bord en flott seilskute i Oslofjorden. Velkommen til en hyggelig blueskveld på fjorden!

Hva er inkludert?

 • 3 timer om bord Bluescruiset
 • Nytt live band hver lørdag
 • Stor rekebuffét med brød, smør, majones og sitron
 

Jazzcruise og rekebuffet med Norway Yacht Charter

📍 Oslo, Norge

Stig ombord den vakre treskuten S/S Helena og bli med på en stemningsfull kveld med live jazz på Oslofjorden. Her får du servert kjente jazzlåter hele kvelden, og du skal ikke se bort ifra at det blir stemning for allsang om bord. Med en generøs porsjon fra den nydelige rekebufféten og livlig dixieland jazz i bakgrunnen, kan du sikre deg en helaftens opplevelse.

Hva er inkludert?

 • 3 timer om bord Jazzcruiset
 • Live musikk av Aspheim Old-timers
 • Stor rekebuffét med brød, smør, majones og sitron

Fjordsightseeing med Norway Yacht Charter

📍 Oslo, Norge

Oslo har en fantastisk flott beliggenhet, med fjorden som strekker seg helt inn i sentrum. I denne klassiske Oslofjord-sightseeingen seiler du forbi hovedstadens mest kjente severdigheter, og du får se byen fra et annerledes perspektiv. På reisen passerer båten gjennom trange sund, idylliske bukter og en labyrint av øyer med sjarmerende hus og hytter. Her er en gyllen mulighet for å ta vakre bilder av byen fra fjordvinkel.

Hva er inkludert?

 • 3 timer om bord på en tradisjonell treskute
 • Bufféten som blir servert: Reker, brød, smør, majones og sitron
 

Vintercruise med Norway Yacht Charter

📍 Oslo, Norge

Pakk deg inn i varme klær og stig om bord det unike vintercruiset, som passerer gjennom Oslofjordens smale sund og frosne bukter. Pleddene ligger klare og oljelampene forvandler kalde bord til koselige sittegrupper. Bestill en kopp med varm drikke fra baren og beundre den fantastiske utsikten over byen og de vakre øyene dekket av en hvit dyne.

Hva er inkludert?

 • 2 timers guidet seiltur gjennom Oslofjorden og byens nærliggende områder
 • En fin måte å oppleve hovedstaden fra et annerledes perspektiv
 • Mulighet for å ta flotte bilder av byen fra ”fjordvinkel”
 

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en valgfri opplevelse

Få eksklusive tilbud, nyheter, konkurranser og inspirasjon rett i innboksen din.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!