Velkommen til Truestory VIP

Truestory VIP er for våre mest trofaste følgere; det er en eksklusiv liste for de som digger å motta fordeler, kampanjer, tilbud og rabatter. Vi vil gi noe tilbake til våre beste kunder og følgere, for vi synes dere fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Derfor er du en av de heldige med tilgang til VIP-listen vår!

Vi ønsker å være ditt naturlige førstevalg når du skal finne nye opplevelser. Derfor kan du se frem til:

Eksklusive fordeler

Rabatter 

Tidlig adgang på nya kampanjer

Eksklusivt innhold

Truestorytellers 

Hva kan en Truestory VIP-mail inneholde?

 

Eksklusivt innhold

Du er en av få – og derfor skal du skjemmes bort!

Våre Truestory VIP-mails vil alltid by på eksklusivt innhold; du kan forvente å motta alt fra eksklusive fordeler, til rabattkoder. Men det gjelder å være rask på avtrekkeren!

 

Truestoytellers

Vi brenner for å skape unike opplevelser.

Derfor har vi skapt Truestorytellers, der noen av Norges mest lidenskapelige og spennende mennesker setter sammen unike opplevelser, som du kan dra på.

Du kan lese mer om disse unike og eksklusive opplevelsene, samt sikre deg en plass, på Truestory.no

Meld deg på vårt ordinære nyhetsbrev i bunnen av siden, så får du beskjed når det kommer nye opplevelser, datoer og andre spennende nyheter.

 

Kule opplevelser

Hos Truestory er opplevelser det viktigste, og vi vil gjøre alt vi kan for at folk skal oppleve mer sammen. Vi leter alltid etter nye, spennende ting å prøve: Vakker natur, intens adrenalin, deilig velvære og spennende smaker – utrolige opplevelser man kan oppleve sammen.

Enten du foretrekker moro i byen, eventyr på fjellet, eller en pustepause i hverdagen, så har vi mange tips og masse inspirasjon til deg.

 

Du mottar neste VIP-mail 25. august