Matkurs - Grupper

Fiskekurs hos Kulinarisk Akademi

Oslo, Oslo, Norge

Opplevelsen holdes av Kulinarisk Akademi

  • 3 timer 30 min. ca
  • Språk: Norsk
  • Tilgjengelig som gave og for booking

Hva er inkludert

  • Lær hvordan du varmebehandler fisk
  • Innføring i steking, baking og posjering, samt ulike speketeknikker
  • Tilbred maten selv med veiledning fra dyktige kokker
  • Nyt maten underveis i kurset og smak på det du selv har laget
  • Kursmenyen varierer etter sesong og råvaretilgang for den beste smaksopplevelsen

Hva vil skje

Dykk inn i fiskens verden og lær alt om de forskjellige metodene som kokker bruker for å varmebehandle fisk slik at du kan anvende det på ditt eget hjemmekjøkken. På kurset får du innføring i steking, baking og posjering samt ulike speketeknikker. Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilke kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene. Kurset er praktisk – du er med på å tilberede maten selv under god veiledning fra dyktige kokker. Smak på dine egne retter underveis, og oppdag hvordan sesongens råvarer skaper den beste smaksopplevelsen.

Møt verten, Kulinarisk Akademi

Verifisert og pålitelig vert

Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke som ble etablert i 2008. Senteret består av kokker og vinkelnere med en lidenskap for smak og ekte håndverk. Deres mål er å inspirere og dele sin kunnskap med både bedrifter, bransjen og privatpersoner. Kulinarisk Akademi har to avdelinger i Oslo: én på Sagene ved Mølla og en annen i Mathallen på Vulkan. De tilbyr et bredt utvalg av kurs, inkludert mat- og vinkurs, samt rådgivning innen menyutvikling, produktutvikling og kompetanseheving. Teamet består av erfarne fagfolk, inkludert daglig leder Sofie Skoog og medeierne Espen Vesterdal Larsen og Jostein Medhus.

Sted

 

 
  •  
  •  
  •  
  •  

Truestory opplevelser

Vi håndplukket de beste opplevelsene
Mer enn 500.000 personer har allerede prøvd våre opplevelser
Vi jobber kun med de beste og mest pålitelige vertene

Praktisk informasjon

Huskeliste

Utstyr til utlån

Deltakerkrav

Ytterligere kjøp fra verten

Annen informasjon