Spa og velvære

Spa & Mat på The Well

(1)
Sofiemyr, Viken, Norge

Opplevelsen holdes av The Well

 • Språk: Norsk
 • Tilgjengelig som gave og for booking

Hva er inkludert

 • Inngang til spa- og badehus som er fylt opp med badstuer, dampbad og bassenger, avslappende uteområdet og det Japanske badehuset
 • Leie av badekåpe, badetøfler, sauna- og badehåndkle
 • En rett i restauranten
 • The Well vannflaske

Hva vil skje

Det øyeblikket du sitter på jobb og føler at minuttviseren går bakover, så er det nok på tide at du skal vurdere en lenger pause på et av Skandinavias største velværesenter, The Well. Det er ikke bare et pust i bakken du får her; du kan også forvente en hel dag på det 10.500 kvadratmeter store spaparadiset! Velværeavdelingen har alt fra 11 forskjellige basseng til 15 saunaer, og mye mer. Vis tiden hvem som er sjefen og ta deg en velfortjent spadag med mat og velvære.

Møt verten, The Well

Verifisert og pålitelig vert
1 Anmeldelser

The Well Spa gir en 10.500 kvadratmeter stor verden av velvære ikke langt fra Oslo, og er da selvfølgelig regnet som et av Skandinavias største velværesenter. Den perfekte oasen for en komplett spa- og velværeopplevelse.

Gi som gave

Å gi en opplevelsesgave – hvordan fungerer det?

Levering og gyldighet

 • 24 måneders gyldighet
 • 14 dagers returrett
 • Fri bytterett

Hvordan fungerer det for mottakeren av gaven?

 1. Bruksanvisning på gavekortet Gavekortet inkluderer instrukser for hvordan man booker; alt kan ordnes via en smartphone
 2. Mottaker velger dato Man mottar en bookingbekreftels så snart dato for opplevelsen er valgt
 3. Så kan mottakeren dra på opplevelsen
Og husk - hvis mottakeren av gaven trenger hjelp, er vi klare til å hjelpe via telefon og chat.

Muligheter for innpakning

 • Legg til en personlig hilsen
 • Send den direkte til mottakeren

Sted

TrueStory opplevelser

Vi håndplukket de beste opplevelsene
Mer enn 200.000 personer har allerede prøvd våre opplevelser
Vi jobber kun med de beste og mest pålitelige vertene

Praktisk informasjon

Deltakerkrav

Deltakerkrav

Min. alder

18

Regler og sikkerhet

Regler og sikkerhet

 • The Well er bygget på europeiske badetradisjoner som betyr at dem har høye krav til renslighet og hygiene. Det er ikke tillatt med badetøy i badstuer og dampbad, men det er valgfritt å benytte i deres bassenger.
 • Det er ikke tillatt å benytte mobiltelefon eller å filme og fotografere i badeanlegget. Våre badstuer og dampbad er stille soner. Verbal og ikke-verbal sjenerende og usømmelig adferd er ikke tillatt. Enhver form for seksuell aktivitet er strengt forbudt. Gjester som ikke respekterer dette blir umiddelbart utvist fra The Well uten erstatning, og i alvorlige tilfeller politianmeldt. Det er ikke tillatt å stupe, hoppe eller drive uvøren lek i bassengene. Vis hensyn til andre badegjester og unngå unødig vannsøl. Det er ikke tillatt å bruke svømmebriller i våre bassenger. Det er ikke tillat å nyte eller medbringe egen mat og drikke på The Well. Personlige eiendeler skal oppbevares i låsbare garderobeskap. The Well er ikke ansvarlig for tyveri, skade eller tap av eiendeler. The Well er et badehus med naturlig nakenhet – vær naken der det er naturlig. Vis alltid hensyn til andre gjester.

Vi har prisgaranti

Prisgaranti

Det handler ikke bare om pris, men det har noe å si. Vi vil sikre at du alltid får tilbudt den beste tilgjengelige prisen!!

Vi kan ikke garantere at vi matcher prisen, men 9 ut av 10 tilfelles kan vi det.

Når du sammenligner en pris, sikre deg at verten av opplevelsen og deres tilbud er den samme.

Kontakt oss dersom du finner en bedre pris, slik at vi kan finne en løsning.

Annen informasjon

Annen informasjon

 • Åpningstider Mandag – lørdag: 10 - 22 (Lunsj serveres 12 - 16) Søndag: 10 - 21 (Lunsj serveres 12 - 16) Stengt fra 23. desember til 25. desember og 31. desember

5 (1 anmeldelser)