Grupper - Kultur

Sushikurs hos Kulinarisk Akademi

Oslo

Opplevelsen holdes av Kulinarisk Akademi

  • 3 timer 30 min. ca
  • Språk: Norsk
  • Tilgjengelig som gave og for booking

Hva er inkludert

  • Lær den beste måten å tilberede sushi ris på
  • Få kunnskap om hva som er viktig å tenke på når man lager sushi
  • Viten om hvilke råvarer man kan bruke
  • Hva de forskjellige typene sushi heter
  • Teknikker for å få til den beste sushien
  • Du er med å lage flere av rettene med veiledning av dyktige kokker
  • Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget

Hva vil skje

Bli med på et uformelt og lærerikt sushikurs, hvor du får prøve deg på å lage fire ulike typer sushi: nigiri, maki, uramaki og sashimi. Sammen med flinke og engasjerte kokker lærer du hvordan man jobber med ris, råvarer og smak på en enkel og forståelig måte. Kurset passer for alle – enten du er helt ny eller bare nysgjerrig. Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget. En hyggelig opplevelse med god mat og nye ferdigheter.

Møt verten, Kulinarisk Akademi

Verifisert og pålitelig vert

Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke som ble etablert i 2008. Senteret består av kokker og vinkelnere med en lidenskap for smak og ekte håndverk. Deres mål er å inspirere og dele sin kunnskap med både bedrifter, bransjen og privatpersoner. Kulinarisk Akademi har to avdelinger i Oslo: én på Sagene ved Mølla og en annen i Mathallen på Vulkan. De tilbyr et bredt utvalg av kurs, inkludert mat- og vinkurs, samt rådgivning innen menyutvikling, produktutvikling og kompetanseheving. Teamet består av erfarne fagfolk, inkludert daglig leder Sofie Skoog og medeierne Espen Vesterdal Larsen og Jostein Medhus.

Sted

 

 
  •  
  •  
  •  
  •  

Truestory opplevelser

Vi håndplukket de beste opplevelsene
Mer enn 500.000 personer har allerede prøvd våre opplevelser
Vi jobber kun med de beste og mest pålitelige vertene

Praktisk informasjon

Huskeliste

Utstyr til utlån

Deltakerkrav

Ytterligere kjøp fra verten

Annen informasjon