Restaurant Winther på Aker Brygge
Winther Artisan Food & Restaurant
Winther på Aker Brygge er en restaurant, et pizzeria, ysteri og matbutikk – alt på samme sted. Her tilbys matopplevelser med norsk håndverksost og kvalitetsrike, nordiske råvarer; alle deres matvarer, råvarer og retter er produsert av lokale leverandører.
Restaurant Winther er stedet der man drar for å nyte god mat i hyggelige omgivelser, uavhengig av anledning. Og sammen med matglade gjester skaper de virkelig gode smaksopplevelser.
Opplevelser hos Winther Aker Brygge i Oslo
Er du interessert i å lære å lage din egen pasta fra bunn? Eller foretrekker du å lene deg tilbake mens ekspertene tar seg av vinvalg og servering… Hos Winther kan du både booke en lærerik vinsmaking til deg og kjæresten, og dra på ostekurs med en god venn. Nærmer det seg en bursdag? Kanskje en smaksopplevelse som gave er en idé?
Norsk håndverk og kortreiste råvarer
Kursene og smaksopplevelsene på Winther holdes av 4. generasjons yster Siri Helen Winther, Winthers egne yster Davide Bueno, og Youssef, som er en erfaren sommelier med stor lidenskap og kunnskap om vin.
Sammen lager de et lærerikt program, med et håndplukket utvalg viner og norske oster, slik at man får smake flere spennende og gode kombinasjoner.
På deres kurs og smakinger vil du bli veiledet og tipset om de beste måtene å servere ost hjemme. Nyttig, lærerikt og veldig, veldig godt!
Ostene i rettene og på fatet er hentet fra dyktige, norske produsenter. Hos Winther er det lokale matskatter som skal prioriteres, enten det lages ravioli eller ostefat. I tillegg til norske oster fra hele landet, kan man smake ost fra Winthers egne ysteri.
Velkommen inn på lærerike kurs og spennende smaksopplevelser i Winthers lune og koselige lokaler, sentralt i Oslo ved gamle Vestbanen på Aker Brygge. Her venter fantastiske smaker og gode minner!