Uansett om det dreier seg om en 1-års jubileum for bedriften eller 25-års jubileumsgave for et vennskap – det er alltid hyggelig å feire ved å gi en gave.

Ofte kan man bli litt stresset når jubileet nærmer seg, for hva i all verden skal man gi? En opplevelsesgave er en fin jubileumsgave å både gi og få. De finnes i mange forskjellige varianter som igjen passer til forskjellige jubileer.

Det burde derfor være mulig å finne noe som passer til jubilanten her hos oss.

Tips til jubileumsgaver

RIB-safari i Oslofjorden

Det er alltid godt å kunne bli påskjønt av sjefen. Det er et tegn på et sunt arbeidsmiljø og god kultur at ledelsen viser at de setter pris på de ansatte, slik at de føler de bidrar til utviklingen av selskapet. En god anledning for å gjøre dette, er å gi jubileumsgaver til de ansatte. Enten fordi de ansatte har jubileum, eller mest naturlig fordi firmaet har det. Det blir snakk om en firmafest, og det skal gjøres med stil.

Hurra! Nå kan dere gjøre det, og samtidig bli bedre kjent med Oslofjorden. I stedet for å ligge ved stranda og sole seg, så skal man heller ut sammen med Oslofjordens fremste leverandør av RIB-opplevelser – Safari Adventures! Her får de ansatte virkelig kjenne hvor mange krefter som skal til for å flytte en båt i opp mot 50 knop en halvmeter over vannflaten.

RIB-båtene er trygge og dynamiske, og er rett og slett bygget for å gi gass. Med denne jubileumsgaven får alle de ansatte kjenne adrenalinet pumpe gjennom kroppen, og ikke minst en uforglemmelig opplevelse. 

Maling & Moro hos Paint’n Sip

En god måte å gi en jubileumsgave til ansatte, er å gjøre noe aktivt sammen i stedet for bare å møtes på en restaurant. Hvis det skal arrangeres en eller annen firmafest eller jubileumsfest hvor de ansatte er i fokus, så kan denne opplevelsen være midt i blinken. Her skal man nemlig blande maling og vin sammen, slik at man får en fantastisk kveld med god stemning.

Man skal bare fylle sekken med den beste vinen man har, og bli med kollegaene på en skikkelig dose Paint’n Sip. Det eneste man skal huske på å ta med, er den tidligere nevnte vinen, i tillegg til godt humør, selvfølgelig.

Alt av kunstmalerutstyr får man ved oppmøte, og en dyktig kunstmalerinstruktør guider dere på veien mot et mesterverk. Etter en styrkende slurk eller to av favorittvinen, er man klar til å måle krefter med Munch, Monet og Manet.

Beauty spapakke hos WellMed

En jubileumsgave til kjæresten skal sitte midt i blinken. Uansett om det er snakk om et jubileum for dere som par, eller om hun har et jubileum på jobben eller et annet sted, så skal du virkelig vise hvor glad du er i kjæresten din. Hvis kjæresten din er en kvinne, så er en Beauty spapakke hos WellMed en sikker vinner.

Denne behandlingen inneholder HydraGlow ansiktsbehandling og melkesyrepensling. Dette fungerer som en peel og fjerner døde hudceller, gir huden tiltrengt fukt, eksfolierer huden og regulerer hudens pH-verdi.

Pakken inkluderer dessuten forming og farging av bryn, i tillegg til et vippeløft for å gi lengde og volum til vippene dine. 

Ginsmaking på Chair

Jubileumsgaver til kjærester kan enten være forbeholdt mottakeren, eller den kan deles med den bedre halvdelen. Her har vi en jubileumsgave til kjæresten som den andre også kan være med på. Det er jo tross alt morsomt å feire et jubileum sammen med noen. Hvis dere liker gin og bor i Oslo, så er sannsynligheten stor for at dere har hørt om ginbaren Chair.

Det er her ginsmakingen foregår, og det er her dere lærer alt om hvilke urter og krydderier som blir brukt i prosessen, hvordan prosessen foregår og mye om historien bak den populære drikken. I løpet av en og en halv time får dere smake på fem forskjellige typer gin, i tillegg til lekker antipasti.

Når ginsmakingen er ferdig, så kan dere like godt bli hengende og nyte atmosfæren og hverandres selskap. Det er jo tross alt noe som skal feires.

Ølvandring med Oslo Food Tours

Man behøver kanskje ikke å være så formell når man skal gi en 1 års jubileumsgave. Men det er allikevel viktig at vedkommende får vite at det settes stor pris på innsatsen, og at det uttrykkes et ønske om at han blir. Hvis vedkommende setter pris på øl, så vil han eller hun også sette pris på denne gaven.

Man skal glemme alt om vanlige pubvandringer, og heller tenke mer stilfullt når man blir med på denne rundturen i Oslos hippe Grünerløkka-kvarter. Her finnes det flere mikrobryggerier, og man blir svøpt inn i den kunstneriske atmosfæren som kjennetegner området.

Dessuten får man høre små anekdoter om byen og utvidet sin kunnskap om ølbrygging. Til sist, men ikke minst, besøker man 3 barer/mikrobryggerier hvor man koser seg med en storstilt ølsmaking man aldri vil glemme. Man slipper dessuten å bli helt utsultet underveis, siden det også serveres litt snacks på de forskjellige stedene.

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!