Noen savner tropenettene, mens andre er glad for å kunne dra frem støvletter og jakker. Uansett er høsten ankommet, og vi vet hvordan å nyte den mest mulig her i Oslo!

Bruk menyen nedenfor eller bla igjennom hele guiden for å bli inspirert til ting å gjøre, populære turer og aktiviteter i Oslo i høst.

 

Fine turer i Oslo i høst

Byvandring, guidet tur, topptur eller bare en rundtur i sentrum… i Oslo er mulighetene mange og mangfoldig. Pakk sekken og ta med lunsjen til marka, eller bli med på en guidet vandring til historiske steder i Oslo sentrum.

Stovnertårnet

Opplev høstfargene i Oslo fra Stovnertårnet. Denne populære gangbanen stikker opp gjennom tretoppene og byr på en fantastisk utsikt over området.

Løs et mysterie på Grefsenkollen

Grefsenkollen byr på både restaurant, utsiktspunkt og spennende aktiviteter. Et perfekt utgangspunkt for en dag ute i den fargerike naturen i høst. Her kan man blant annet prøve “Operasjon Grefsenkollen 1945”, en utendørs escape room-aktig opplevelse, der man må løse et krigsmysterie basert på ekte historier fra Norge.

Vandretur langs Akerselva

På høsten farges den frodige naturen langs Akerselva i gyldne toner, og da er det ekstra koselig å følge den nedover mot byens kjerne. Hvis du er interessert i kultur og historie, bør du bli med på en vandring med guide, som arrangeres hver helg.

 

Ting å gjøre i Oslo i høst

Velg mellom å trekke inn i varmen på en koselig restaurant eller café, eller ta turen ut for å oppleve Oslos vakre landskap og kontraster på høsten.

Dra på Afternoon tea

Hva med å dra på en stemningsfull afternoon tea full av gode smaker? Blant annet Grand Hotel Oslo, Theatercafeen, A.C. Perch’s Thehandel og Lysebu Hotell ved Holmenkollen tilbyr klassiske engelske afternoon tea, med vakkert servise og deilig, nytrukket te.

11 beste Afternoon Tea i Norge

Besøk en sauna eller badstue

Nå som det er kjøligere ute, passer det ekstra godt å ta turen til en av byens badstuer. Både ved Operahuset, Aker Brygge og Kongen Marina kan du booke badstue, enten privat med vennegjengen eller som drop in. Kombinasjonen av et kaldt bad og glovarm sauna er godt for både hodet og kroppen! På SALT arrangeres det i tillegg en masse aktiviteter og eventer.

 

Aktiviteter for barn i Oslo i høst

Hvilke ting kan man gjøre med barn i Oslo? Her er noen av våre forslag til morsomme aktiviteter for store og små i storbyen.

Bowling, minigolf eller innendørs klatring

Man trenger ikke la regnvær ødelegge for planene. Både mingolf og klatring kan man også gjøre inne. Klatrekurs er en morsom og fysisk utfordrende aktivitet uansett alder, og minigolf er en enkel aktivitet der de fleste kan delta. Lucky Bowl og Solli Bowling er bowling steder som passer for barn i Oslo.

 
 
 

Flere tips til ting å gjøre i Oslo

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en valgfri opplevelse

Få eksklusive tilbud, nyheter, konkurranser og inspirasjon rett i innboksen din.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!