Har du kommet hit, så leter du vel etter ting å gjøre i Oslo. Her er en oversikt over ting som skjer i Oslo – det beste byen har å by på innen kultur, underholdning, natur, mat og drikke.

Aktuelle arrangementer denne måneden finner du øverst, mens nedenfor er opplevelser du kan dra på når som helst.

 

Hva skjer i Oslo denne måneden?

Her er en oversikt over ting som skjer i Oslo i mai. Vi har delt opp i kategoriene arrangementer, forestillinger, konserter og marked. Vi oppdaterer jevnlig med nye aktiviteter, slik at du stadig kan finne morsomme ting å gjøre i byen!

Hva skjer i Oslo i 2020 og 2021

Vil du ikke vente til neste uke? Her er noen opplevelser du kan dra på når som helst, noen allerede denne helgen, i dag eller i morgen. Klikk på en opplevelse for å lese mer, eller booke den.

 

Restauranter og barer i Oslo

Lysten på noen nye smaksopplevelser? Her er noen steder du absolutt bør besøke hvis du er ute etter noe godt å spise eller drikke.

Naturopplevelser i Oslo

Det som er så spesielt med Oslo, er at byen ligger så nær naturen! Marka, elver og fjorden ligger tettpakket i storbyen, så du kan oppleve norsk natur rett ved hovedstadens sentrum.

Kulturopplevelser i Oslo

Disse opplevelsene er perfekt for deg som vil bli kjent med byen ved å prøve, smake eller lære noe nytt. Utforsk alt fra severdigheter og krigshistorie til dansekurs og mikrobryggerier.

Hva skjer i Oslo med barn?

En morsom dag med gode minner for både store og små, hva er vel bedre enn det? For de minste har vi valgt ut disse opplevelsene.

Cruise i Oslofjorden

Dette er ikke et hvilket som helst fjordcruise. Brim ble designet med fokus på bærekraftige løsninger og miljøvennlighet, uten å inngå kompromiss med komforten og den unike opplevelsen.

Keramikkurs

På kurs i keramikk med Jennifer Viarte får barna bruke kreativiteten sin til å skape noe helt unikt. Man kan for eksempel lage en figur, kopp eller vase, som både kan stilles ut og brukes av familien der hjemme.

Fangene på Fortet

Fangene på Fortet er et aktivitetssenter inspirert av det populære TV programmet med samme navn. Her inne venter et eldorado av hjernetrim og morsomme utfordringer!

 

 

Har du lest disse?

De beste klatreparkene i Norge

Lesetid: 9 min.

Aktiviteter for barn

Lesetid: 8 min.

Ting å gjøre i Oslo

Lesetid: 8 min.

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.