Det finnes hundrevis, kanskje til og med tusenvis av måter å uttrykke sin kjærlighet på. For mange holder et blikk, en bukett eller en middag. For noen er det naturlig å bære hjertet på ermet, mens for andre setter de tre ordene seg fast i vrangstrupen når de prøver å slippe ut.

Å si det med ord

Mens engelske “I love you” brukes til både mormor, nabokatten og den ufattelig digge burgeren lørdag natt, bruker vi i Norge “jeg elsker deg” langt mer sparsommelig. Vi sier som regel “jeg er glad i deg” til gode venner og familie, og de tre små ordene “jeg elsker deg” får derfor en enorm betydning for personene som skal si og høre de.

Når og hvordan bør man si det?

Å si “jeg elsker deg” til kjæresten, er noe av det sterkeste og mest betydningsfulle man kan dele med en annen person. I tillegg til å blottlegge sine dype, indre følelser, må man ta forbehold om at man kanskje ikke får det svaret man ønsker. Det krever derfor en god dose tillit til partneren for å tørre å være først ute!

Men må man si det med ord? Nei, overhodet ikke! Vi har faktisk flere idéer til hvordan du kan si “jeg elsker deg” til kjæresten, helt uten ord!

Nyt et romantisk opphold

Hva sier vel “jeg elsker deg” mer enn et romantisk opphold kun for dere to? Sett av tid til å nyte hverandres nærvær, helt uten forstyrrelser. 

Romantisk opphold på Lysebu

Slå til med denne på valentines, så har du sagt alt du trenger å si, uten et ord! Kjenn duften av blomster på rommet og nyt konfekt fra hotellets konditori, mens dere pakker dere inn i myke badekåper. Legg igjen hverdagen ved døren, for her er det kun dere to som gjelder.

Rhassoul spaopphold på Farris Bad

La følelsene bruse som boblene i Larviks friske kildevann! Her kan dere senke skuldrene, finne roen i en hvilelounge og tilbringe natten i et flott dobbeltrom. I tillegg til den populære tyrkiske dou-behandlingen, får man utforske det innholdsrike spaet på hele 2.500 m2. 

Del et øyeblikk

Hektiske dager og stramt budsjett? Dropp helgeturen, og overrask kjæresten med litt hverdagsluksus istedenfor. Å sette av tid til hverandre er en fin måte å vise at man bryr seg, og at personen er viktig for deg.

Ost & vinsmaking hos Galopin Mathallen

Hvis partneren din digger ost og vin, hører du nok “jeg elsker deg” så fort dere kjenner lukten inne hos Galopin. Her får man prøve 5 viner og 5 oster, og man lærer hvordan man kan sette sammen den perfekte kombinasjon av ost og vin.

Brunch og bobler på Amerikalinjen

Ta med partneren på en deilig brunch på dette boutiquehotellet, midt i Oslo. Med bobler på menyen er alt klart for en hyggelig liten feiring av ingen andre enn hverandre!

Vis din takknemlighet

Dette krever ingen planlegging! Alt du trenger for å vise at du bryr deg, er å gi litt ekstra tilbake til partneren din. En liten pause fra hverdagen er midt i blinken.

Ansikt- & Skuldermassasje hos Best of You

Lange dager, oppvask og middagsplanlegging. Selv om dere elsker hverandre, er det lov å trenge en pause. Du trenger ikke si noe engang, bare gi billetten og motta en stor takk!

SpaDag for to på Panorama Hotell & Resort

Det fredfulle, blå havet strekker seg ut så langt du kan se. Badstuen er varm, jacuzzien bobler, og utsikten er selvsagt fantastisk. Perfekt for paret som vil drømme seg bort fra hverdagen.

Valentinsdag 2021

Tiårets første valentines day står for tur. Og enten man er nyforelskede turtelduer eller et kverulerende gammelt ektepar, så er det noe ekstra spesielt med en overraskelse fra partneren sin. Gjør noe lite, og send en enkel “jeg savner deg”-melding i lunsjen. Eller overrask med noe større, som en romantisk opplevelse på kjærlighetens dag, 14. februar.

Enten du vil vise litt ekstra takknemlighet til partneren din, eller om du vil skape et helt spesielt minne første gang du skal si de tre ordene, så er disse opplevelsene perfekt for å vise hva du føler.

Les også Valentinsgave

Hva mener nordmenn om kjærlighet?

I en internasjonal undersøkelse fra EliteSingles, kom det frem at 60% av norske medlemmer av datingtjenesten ønsket å høre “jeg elsker deg” fra partneren én eller flere ganger i uken. Samme antall ønsket å få blomster av kjæresten, og kun franskmenn er mer interessert i å få blomster enn oss!

Det var faktisk ikke fler enn 16% som hadde behov for å få en kjærlighetserklæring hver dag. Så skal vi følge disse tallene, trenger du neppe en 20-siders rapport om din udødelige kjærlighet. Gi en bukett, nyt en koselig middag eller overrask med en personlig opplevelse. Da blir ikke ord nødvendig!

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!