Det kan være vanskelig å finne årets julegave til de ansatte. Som arbeidsgiver er det flere ting man skal tenke over, og det er viktig for både bedriften og mottakeren at det er snakk om en skattefri julegave til ansatte. Opplevelsesgaver hører som oftest til under denne kategorien, og her på siden har vi samlet mange gode julegavetips, uansett om det er snakk om julegave til ansatte i barnehagen eller julegave til IKEA-ansatte.

Gi dine ansatte litt avslapping

Gi dine ansatte en smaksrik opplevelse

Gi dine ansatte litt moro

Har du ansvaret for å kjøpe julegaver for bedriften? Ta kontakt med kundeservice for å få gode tilbud og idéer!

 

Julegavetips til ansatte

Urban Kajakktur i Trondheim

Denne vakre turen varer ca. 2 timer og tar deg og de ansatte nedover Trondheims store skjønnhet, nemlig Nidelven. Her får de ansatte et avbrekk fra omverdenen og får se Trondheim fra en helt ny vinkel. Hvis man tenker på julegaver til ansatte og pris, så er det ingen tvil om at man får mye for pengene med denne opplevelsen.

 

Pølsekurs med Anni’s Pølsemakeri

Noen tenker kanskje at det er kjedelig at årets julegave til ansatte er mat – men et pølsekurs hos Anni’s Pølsemakeri er alt annet enn kjedelig. Her får de ansatte nemlig muligheten til å briljere med å lage pølser helt fra bunnen av. Alt de trenger for å skape nye og spennende pølsesorter stilles til rådighet, og det er massevis av rom for kreativitet.

 

RIB-safari med Bergen Searib

Når man vil gi en julegave til ansatte, er det er skatteregler man skal forholde seg til, og for at gaven skal være skattefri må den i utgangspunktet bestå av en naturalytelse, som for eksempel en opplevelsesgave. Hvis du vil være sikker på at de ansatte får en opplevelse de aldri glemmer, og som samtidig er med på å styrke samholdet, så er en RIB-safari med Bergen Searib helt perfekt. Her får de nemlig nær kontakt med vakker og vill natur i tillegg til en uforglemmelig fartsfylt opplevelse.

 

Rafting på Geilo

Dette er et perfekt julegavetips til de ansatte hvis du har lyst til å gi dem litt ekstra spenning i hverdagen. Her får de 3 timer rafting på elven med underholdende og dyktige guider. Det er en opplevelse som garanterer en god dose adrenalin og moro. Det handler om å jobbe sammen og å følge guidens korte kommandoer for å få mest mulig ut av de frådende strykene.

 

Midnattsolsafari fra Andenes

Når du overveier hva du skal finne på som årets julegave til de ansatte, kan det være en god idé å finne på noe de kan ha sammen og dermed utvikle en god fellesskapsånd. Det er nettopp det gode opplevelser som en midnattssolsafari fra Andenes kan. For det er uten tvil noe helt spesielt å oppleve solen på sitt vakreste når den ikke går ned om natten mens du er omgitt av vakker og spektakulær natur. Dessuten får man muligheten til å se mange forskjellige dyr, og opplevelsen er ikke uten grunn kåret til en av de beste sommeraktivitetene i verden.

 

Middag med Sjokoladesmaking hos Kvarstad Gård

Hvis man gjerne vil finne en god julegave til ansatte og tips om andre gaver man kan gi medarbeiderne og kollegaene sine, så er det mulig å ta en nærmere kikk på forskjellige opplevelsesgaver som for eksempel en «Middag med Sjokoladesmaking hos Kvarstad Gård». Dette er en helt fantastisk måte å gi alle medarbeiderne en fantastisk opplevelse på, og som også kan være med på å styrke samholdet på arbeidsplassen. Kvarstad Gård har sin egen sjokolade- og iskremfabrikk, og den 5,5-timers lange opplevelsen inkluderer både smaksprøver av velduftende desserter, i tillegg til en 3-rettersmiddag med aperitiff.

 

Racing simulator hos Drammen Racing Senter

Det er helt sikkert noen av de ansatte som har drømt om å kjøre racerbil, og nå får de og alle de andre som har lyst, muligheten til å prøve seg. Med en gang man trer inn i denne virtuelle verdenen i full bevegelse får man en utrolig virkelighetsnær følelse av å faktisk være tilstede på banen. Det er en julegave til de ansatte som ikke bare er en fantastisk opplevelse, men som også fungerer utmerket til teambuilding. Man kan prøve forskjellige typer kjøretøy, og man kan merke både G-kraften når man kjører og vibrasjonene når man krasjer. 

 

Maling & Moro hos Paint’n Sip

Det kan være vanskelig å ha oversikten over julegaver til de ansatte og de regler som gjelder, men det kan også gjøres veldig enkelt ved å gi de ansatte en felles opplevelse som for eksempel Maling & Moro hos Paint’n Sip i Bergen. Her kan man være både erfaren og fullstendig grønn innenfor malerkunsten. Det eneste man behøver å ta med seg er vin og godt humør. Det sørges for både vinglass og maleutstyr, og en dyktig instruktør bidrar til både god stemning og kyndig veiledning.

 

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

 

Har du lest disse?

De beste tips til julegaver å gi i 2025

Lesetid: 7 min.