Julegave til venninne


i Gaveguides, Julegaver

Julen nærmer seg med stormskritt, og det skorter kanskje ikke på materielle goder hos bestisen din, så sjansen for at hun allerede har to av alt som kan kjøpes for penger er overhengende. Da er det lurt å tenke nytt, og en opplevelsesgave er en uforglemmelig julegave til venninne som ikke har plass til flere klær i skapet. Dette er også en flott mulighet for å gjøre noe sammen, enten bare dere to eller hele gjengen. Med en av disse gavene blir du mer populær enn julenissen!

La videoen inspirere:


For flere julegavetips til venninnen, gå videre til gavetips til venninne.5 julegavetips til din bestevenninne


Den ultimate julegave til venninne


The THIEF

Dette er gaven til venninnen som sier; ok, jeg er virkelig glad i deg! For dette er stortromma av stortrommene – Peter Stordalens underverk, hvor blant Adele og Bill Gates har tilbragt tid. Mer hverdagsluksus får hun ikke når hun får tilbringe noen gode timer i spaavdelingen med 50 minutters spabehandling og 3-retters middag.

Pris: 3.190 NOK NOK for 2 personer

Les mer om: Luksus SpaDag & Gourmet på THE THIEF


Ikke for de lettskremte


Er du venn med en som sitter klistret til skjermen for Sherlock, American Horror Story eller gode, gamle Hercule Poirot? Gi din spenningsglade venninne det hun ennå ikke vet at hun ønsker seg, en time med hjernetrim, eventyr og frysningsgaranti. Bli innelåst i et av Oslos mest populære Escape Rooms, The Inventor’s Legacy, mens dere bruker alt av kløkt og kreativitet for å løse et mysterium som fremfor alt krever samarbeid.

Pris: 850 NOK for 2 personer

Les mer om: The Inventor’s Legacy


Et vintereventyr


snøscooter

Safari er kanskje noe de fleste forbinder med eksotiske land langt sør for sydens svakt definerte grenser, men det er ingen grunn til å ikke være turist i eget land, særlig når mulighetene kun er en roadtrip unna.

Husk to lag ull innerst og dra på snøscootersafari på Geilo, et vintereventyr med stor sjanse for nærkontakt med elg, ørn og andre ville skapninger. Denne opplevelsen er genial for å kurere både kjedsomhet og vinterdepresjon, samtidig som den hjelper på med å miste litt av julesesongens ribbefett (men ikke si dette til henne).

Pris: Fra 1.190 NOK per person

Les mer om: Snøscootersafari på Geilo


Julegaven din venninne ikke visste hun ønsket seg


moskus

Moskuser er ålreite dyr, men kanskje ikke det du først tenker på når du leter etter julegavetips til din bestevenninne. Likevel er vi overbevist om at en moskussafari er en god idé, om ikke annet enn at hun neppe har sett denne komme i sine villeste drømmer. Litt nærkontakt med disse majestetiske (og noe hårete) skapningene i deres eget vakre høyfjellshabitat er noe som garantert gir en et nytt perspektiv på livet.

Opplevelsen finner sted i nasjonalparken på Dovrefjell, hvor en erfaren guide hjelper dere med å skille moskus fra mose (disse smartingene er noen kløppere på kamuflasje) og peker ut alt av annen fauna som er verdt å få med seg.

Pris: 425 NOK per person

Les mer om: Moskussafari i Dovrefjell Nasjonalpark


Bankers


sjokoladesmaking

Det er ingenting i veien for å gi din venninne en næringsrik og balansert kulinarisk opplevelse som gjør godt for både kropp og sjel. Vi snakker selvsagt om sjokolade, matvaren som både kan spises, drikkes og (spør du noen) inntas intravenøst.

Om sistnevnte ikke er særlig aktuelt, kan du likevel glede din venninne med en privat sjokoladesmaking hos Norges første sertifiserte sjokoladesmaker (jepp, noen har faktisk dette som en yrkestittel!). Husk å invitere deg selv med…

Pris: 495 NOK per person.

Les mer om: Privat sjokoladesmaking i Oslo


Guide: Sånn finner du den beste julegave til venninne


Opplevelsesgaver til julegave er litt annerledes enn andre julegaver til venninnen. For her er det snakk om å gi noe mer i verdi enn det materialistiske. Du kan for eksempel velge ut en julegave til venninne ved å tenke kommunikasjon. Er det noe du vil si, som det er vanskelig å sette ord på? Eller tenke hvordan å vise omtanke. Hva gjør henne glad eller avslappet? Og sist, men ikke minst; gi henne noen minner som dere kan dele sammen. Hvilken opplevelse vil de da være som en julegave til din venninne og deg?

 


Topp det hele av..


.. med en gaveeske! Siden opplevelsesgaver er immaterielle, har vi en liten løsning på å «pakke den fint inn». Vi har nemlig en flott gaveeske som kommer med noen kvalitetsjokolader og hvor han vil finne sitt gavekort til noen nye minner i gave.

gaveeske


Julegavetips til oss?


Om du føler det mangler noen julegavetips til venninnen, så gjerne tips oss om noe du tenker kan komme til gode for dette innlegget! Vi tar hjertelig imot alle former for tilbakemeldinger og tips fra dere. Det er bare å kontakte oss på info@truestory.com.

 

Finn flere julegavetips her

 

Vil du ha mer inspirasjon til opplevelser?

Meld deg på vårt nyhetbrev og få ukentlig inspirasjon til store opplevelser. Som takk for din påmelding, får du også 10% rabatt på valgfri opplevelse!
Erik Støhle
Mitt navn er Erik og jobber som tekstforfatter hos TrueStory. Jeg er fan av kultur, byliv, reise og spennende opplevelser. Når jeg ikke skriver om opplevelser liker jeg å skrive om film, musikk og aktuelle hendelser.