Opplevelsesgaver


i Gaveguides

Opplevelsesgaver er kort sagt gavekort på opplevelser. Hvor fantastisk er egentlig ikke denne tankegangen? For nå får alle muligheten for å gi denne immaterielle lykken i gave og en gave som gir mer minner i livet enn materielle gaver. Derfor er opplevelsesgaver noe nytt, men langt fra ukjent lenger – opplevelsesgaver har gjort sitt inntog i Norge de siste årene og er kommet for å bli. Du får noen saftige gode argumenter for hvorfor man bør vurdere en opplevelsesgave i enden av dette innlegget.

 


Over 80 opplevelsesgaver til han eller henne hos TrueStory

TrueStory har også kommet for å bli. Vi har et mål om å gjøre det enklere for oss nordmenn å komme ut å oppleve og som vil forhåpentligvis gjøre dørstokkmila litt kortere – for det er mye å oppleve i vårt lille land og mange minner å bli rikere. Vi har så en palett av opplevelsesgaver klare.

Se våre opplevelsesgaver her.


 

Selv om opplevelsesgaver er noe nytt i Norge, så ser vi allerede noen trender innen opplevelser og noen favoritter blant  opplevelsesgavene hos TrueStory! Både opplevelsesgaver i Oslo og i Trondheim og andre kriker og kroker i denne langstrakte land. Godteposen av våre mest populære opplevelsesgaver får du her – i alle smaker og nyanser.

 

Opplevelsesgave i Oslo

 

Norges metropol har mange opplevelsesgaver til han og henne på lur – herunder går det alt fra adrenalin, gourmet og spa/velvære. For å holde denne listen av bestsellere til sitt formål i dette innlegget, tenker vi å anbefale å ta en tur innom Opplevelser i Oslo innlegget om du vil finne flere opplevelsesgaver i Oslo.

 

Whiskysmaking hos UnderBar

 

whiskysmaking som opplevelsesgave

Å gi en whiskysmaking i opplevelsesgave kan raskt bli til en veldig minnerik kveld med latter. UnderBar whisky bar har så som misjon å gjøre kvelden wunderbar og selvfølgelig noe kunnskap rikere om de edle dråpene – blant de over 550 flaskene de har til disposisjon.

Pris:349 NOK per person

Les mer på: TrueStory – Whiskysmaking hos UnderBar

Ekstra tips til opplevelsesgaven: En god whisky

 

Vindtunnel i Oslo

 

 

Denne opplevelsesgaven i Oslo er populær fordi man på trygg grunn får en opplevelse som er det nærmeste man kommer til fallskjermhopping! Ja, en prøveomgang på 3 minutter i vindtunnelen blir regnet som 4 fallskjermhopp gitt. En trygg, men uforglemmelig gave for store og små, og for dem med høydeskrekk.

Pris: Fra 600 NOK per person

Les mer på: TrueStory – Prøv Vindtunnel i Oslo

Ekstra tips til opplevelsesgaven: Et polaroid kamera til å fange øyeblikkene

 

Vinsmaking på Klosteret

 

Vinsmaking på Klosteret

På Klosteret Restaurant får man en opplevelse som gir mer enn kun kunnskap om vin av det beste slag – men også en stemning som blir foreviget. Der er man omringet av levende lys og dempet klostermusikk i bakgrunnen – og en kveld med kvalitetsvin, kan bare bli fin.

Pris: 595 NOK per person

Les mer på: TrueStory – Vinsmaking på Klosteret

Ekstra tips til opplevelsesgaven: En god flaske vin

 

RIB-safari i Oslofjorden

 

Har man ikke mange dager til gode for å oppleve Oslofjorden, så ta bare noen timer på RIB Safari i Oslofjorden – for der går det raskt unna. Men man kan mildt si at dagen blir innholdsrik, for en RIB båt er bygget for både fart og trygghet. Og så må vi ikke glemme at man kan også få småhistorier fra RIB kapteinen.

Opplevelser er dessverre fjernet

Ekstra tips til opplevelsesgaven: En varm genser

 

Gourmetopphold på THE THIEF

 

Gourmet Opphold på The THIEF

Denne opplevelsen er med garanti en av våre mest populære opplevelsesgaver i Oslo. Av den grunn at den stjeler deg bokstavelig talt vekk fra omverdenen for en kort stund, men hvor man så får mye på den tiden man tilbringer der; design, kvalitet, gourmet, kunst og det beste av spa-verdener.

Pris: 5.290 NOK for 2 personer

Les mer på: TrueStory – Gourmetopphold på THE THIEF

Ekstra tips til opplevelsesgaven: Koseklær

 

Kjør Lamborghini på bane

 

lamborghini

Gi en opplevelsesgave til han eller henne, som får tiden til å stoppe – selv om man kan komme opp på 315 km/t. For her blir hver millisekund fylt av adrenalin, lykke og hyl og får øyeblikkene til denne opplevelsen til å føles ut som evigheter.

Ekstra tips til opplevelsesgaven: En Lamborghini lekebil som et hint

 

Opplevelsesgave i Trondheim

 

Urban Kajakktur i Trondheim

opplevelsesgaver

Dette er en opplevelsesgave i Trondheim som gir mottakeren muligheten til gli nedover den vakre Nidelven og bli kjent med Trondheims gjemte sider. Og den perfekte opplevelsen for å bare nyte noen stille stunder fra den daglige liv med en god gjeng.

Pris: 399 NOK per person

Les mer på: TrueStory – Urban Kajakktur i Trondheim

Ekstra tips til opplevelsesgaven: Bok om Trondheim

 

SUP-kurs i Trondheim

 

sup kurs trondheim

Like mye som opplevelsesgaver er i vinden, så er også SUP det! Denne avslappende, dog aktive vannsporten gir alt man trenger for å lade batteriene – man nyter naturen og omgivelsene, på samme tid som man får trent kroppen. En ekte  opplevelse for kropp og sinn.

Pris:Fra 600 NOK per person

Les mer på: TrueStory – SUP-kurs i Trondheim

Ekstra tips til opplevelsesgaven: Varm genser

 

Opplevelsesgave i Bergen

 

Rafting på Voss

 

Rafting på Voss

Denne opplevelsesgaven gir vedkommende den beste og raskeste måten på å bli kjent med den norske naturen på. For her må man holde takt med moder jord når man blir tatt nedover de heftige elvestryk. Utover at man blir våt og får en opplevelse for livet, så får man se et flott norsk vestlandslandskap.

Pris: 1.240 NOK pr. person

Les mer på: TrueStory – Rafting på Voss

Ekstra tips til opplevelsesgaven: Et håndkle

 

Helikopter Sightseeing i Bergen

 

sightseeing bergen

Denne opplevelsesgaven i Bergen tar gavemottakeren til nye høyder – mer konkret over de “Syv fjell” hvor man så blir møtt med et syn over fjell- og fjordriket og hvor man så blitt tatt med på en oppdagelsesferd. FonnaFly kjenner til de mest spektakulære steder å se fra oven, så uansett hvor reisen går, blirdet  noen nye øyeblikk å forevige.

Pris: 1.240 NOK pr. person

Opplevelsen er utløpt

Ekstra tips til opplevelsesgaven: Et kamera

 

Opplevelsesgave i Lofoten

 

Nybegynnerkurs i surfing

 

kurs i surfing

Det blir ikke mer eksotisk her til lands, enn denne opplevelsen på Unstad Surf. En arktisk, surfeopplevelse i Lofoten. Tre unike komponenter. Dette er en opplevelsesgave for alle som har hatt en surfedrøm eller for dem vil ta sin surfing til et verdensklasse-nivå. En opplevelse som gir en ekte surfe-vibe uansett erfaring.

Pris: 1.195 per person

Les mer på: TrueStory – Nybegynnerkurs i surfing

Ekstra tips til opplevelsesgaven: En bok om surfing eller surfehistorier

 

Snorkle med spekkhuggere fra Andenes

 

snorkle med spekkhuggere

Lofoten har en hel perlerekke med unike opplevelser – og denne perlen er ingen unntak. Hvordan tenker du gavemottakeren vil reagere når han eller hun oppdager at  vedkommende får muligheten til å svømme med spekkhuggere? Å faktisk komme på kloss hold?

Pris: 1.250 NOK

Les mer på: TrueStory – Snorkle med Spekkhoggere fra Andenes

Bonus gavetips til opplevelsen: Vannfast kamera

 

Opplevelsesgave i Norge

 

Helikopter sightseeing i Stryn

 

sightseeing stryn

En opplevelsesgave til han eller henne som tar vedkommende på den vakreste lufteturen i sitt liv. Vestlandet er jo allerede vakkert på bakkenivå, med sine ragende fjell og dype fjorder.  Så la dette blir personens lettelse fra hverdagen, når helikopteret letter fra bakken og tar en med på en eventyrlig reise over Norges alper.

Pris: Fra 8.600 NOK for 1-7 personer

Les mer på: TrueStory – Helikopter Sightseeing i Bergen

Ekstra tips til opplevelsesgaven: Et kamera

 

Moskussafari med din egen guide

 

moskussafari

Over bakker og berg finner man Dovrefjellets vidder og der også viddenes hjemhørende moskuser! Norge er en av de sjeldne hjem i hele verden for disse spektakulære dyrene. I tillegg er de også litt vanskelige å finne, fordi de går i ett med naturen, men de erfarne guidene har sine triks for å få en uforglemmelig opplevelsesgave.

Pris: 4.500 NOK for 1-4 personer

Les mer på: TrueStory – Moskussafari med din egen guide

Ekstra gavetips til opplevelsen:  Ullundertøy

 

Hvorfor er en opplevelsesgave en god gave å gi?

 

Som tidligere nevnt er opplevelsesgaver like mye i vinden som selve opplevelsen i Vindtunnellen på Voss og har nådd nye høyder som overnattinger i tretoppene! Vi kunne nok ha snakket dagen lang om hvorfor opplevelsesgaver er noe for alle og hvorfor velge dem fremfor materielle gaver, men.. det har ingen tid til. Tid er opplevelser. Derfor har vi samlet våre saftigste argumenter og skal prøve å få overbevist at dette er reisen å ta.


Fordi Kong Harald sier det

Kong Harald sier at opplevelsesgaver er de beste gaver å gi. Vi sier oss veldig enig i det.


Evige gaver

Opplevelsesgaver er evige gaver. De bli ikke ødelagt og er plassbesbarende. Den eneste plassen den tar er et sted i minnet, for hvem vil vel noensinne glemme en opplevelsesgave? Det er noe som ikke kan erstattes og kan være en gave å gi til han eller hun som har alt.


Mennesker forenes

Opplevelsesgaver er den beste måten å føre mennesker sammen og å skape samhold. For opplevelser blir til noe spesielt mellom en hver og noe man vil snakke om senere. Gjennom opplevelsesgaver vil vi så gjøre nordmenn uforglemmelige minner rikere og å føre mennesker – nære og fjerne – sammen gjennom historier som blir skapt gjennom de opplevelsene og opplevelsesgavene. Vi tør å påstå at det er artigere å snakke om ting som har skjedd, enn ja.. ting.


Sann lykke

Nå tar vi forskningen i bruk til våre argumenter, folkens. For vi stoler like mye på forskningen, som på våre kunder som sier at opplevelser gir lykkerus! Forskningen sier nemlig at man bli mer lykkelig av å få en opplevelse i gaveenn penger brukt på materielle goder. TrueStory! Klarer du å se for deg reaksjonen til personen som får opplevelsesgaven? Lykke, og ikke den kortvarige lykken man får fra materielle gaver.


Redd planeten

Ja, nå slo vi på stortromma med denne argumenten, så denne må man selvfølgelig ta med litt humor. Men når det er sagt; opplevelsesgaver havner ikke i søppelkassen. Det er jo et fair argument mener vi. For vi har en “anti-samlemani” mentalitet som vi også ønsker å formidle og mener at opplevelser er med på å gi en grønn mentalitet i stedet. Redd verden en opplevelse av gangen.


 

Hvilke type opplevelsesgave?

 

Gave er en gave uansett i hvilken form og det vil si at man må fremdeles tenke; hvilke opplevelsesgave vil passe best for vedkommende? Vi har noe veldig enkelt å tipse om;

Gi en opplevelsesgave til han eller henne som tar personen ut av sin komfortsone.

Tør ikke du? Så ta en utfordring selv og se hvor godt det blir når man endelig har tatt sjansen. For det er nemlig det; når man går ut av sin komfortsone, så får man en forsterket opplevelse og en ennå større lykkerus!

 

Et gavekort til opplevelsesgaven

 

Her kommer så deifinisjonen på en opplevelsesgave – et gavekort på en opplevelse. Men, vi har så også en gaveeske til opplevelsen som en mulighet for å gi det lille ekstra. En gaveeske som gjør litt mer ut av seg og er litt mer spennende å gi enn en konvolutt. I gaveesken får vedkommende så også Peter Beier sjokolade – en dansk kvalitetssjokolade. Les mer her!

Gaveeske 2016


Føler du det mangler noen opplevelsesgaver?

 

Vi er alltid glade for å høre fra dere, uansett om det er innspill eller tilbakemeldinger. Hvis du nå føler at du savner visse opplevelsesgaver, er det bare å komme med idéer i kommentarfeltet under eller ta kontakt med oss på kundeservice. Vi vil gjerne at vår liste med opplevelsesgaver til han eller henne ennå lenger!


Vil du ha mer inspirasjon til opplevelser?

Meld deg på vårt nyhetbrev og få ukentlig inspirasjon til store opplevelser. Som takk for din påmelding, får du også 10% rabatt på valgfri opplevelse!

Opplevelsesgaver
5 (100%) 2 votes
Jeg er altmuligdama for opplevelsesportalen TrueStory Norge! Jeg er en opplevelses- og reiseentusiast, og er her for å inspirere og formidle opplevelser som gir samhold, minner og historier for livet.