Topp 10 Romantiske hotell i Oslo


i Opphold

Hverdagsromantikken er fin nok, men av og til er det viktig å vie litt ekstra tid sammen med din hjertes utvalgte, uten sofakos, serie-maraton og take-away. Hovedstaden har i nyere tider blomstret til å bli en hub for både nyforelskede turtelduer og jubilant-par som trenger litt ny input. Tilbring en natt i et av de romantiske hotell i Oslo, så får kjærligheten den boosten den behøver for å overleve den kommende mørketiden.

Top 10 romantiske hotell i Oslo

Når en først skal overraske med et opphold på et av de romantiske hotell nær Oslo, er det nok å velge mellom. For å hjelpe deg velge et unikt overnattingssted med omtanke og omhu, har vi satt sammen en liste over hovedstadens mest amorøse hoteller:

 

Lysebu Hotell

Lysebu er på mange måter et romantisk velvære-eventyr midt i Holmenkollen. Området minner om en gammel kongsgård, så her kan dere kjenne dere som noen aristokrater fra en svunnen tid. Med utsøkt mat, blomster på rommet og hjemmelaget konfekt inkludert har dere alt kjærlighetslivet trenger.

Les mer

 

Camillas hus

De blant oss som hadde en noe romantisk anlagt norsklærer kan nok huske det berømte ulykkelige kjærlighetsdramaet mellom Camilla Collett og Johan Sebastian Welhaven. Nå er huset hennes omgjort til et av Oslos mest sjarmerende hoteller, og selv om Camilla og Johan ikke fikk hverandre er dette ingen stopper for at romantikken kan blomstre mellom dere to.

Les mer

 

Oslo Guldsmeden

Dersom ord som “boutique-hotell” og “duftlys” får sommerfuglene til å flakse i magen din er dette stedet for deg. Her kan dere tulle dere inn i et par fluffy badekåper og nyte spaområdet eller bare la blodet bruse i hotellets hete badstue.

Les mer

 

THE THIEF

opplevelser i oslo

Om spa, kunst i høyklasse og luksus er det som skal til for å få sette hjertene i sving i ditt forhold, så finnes intet bedre sted enn Tjuvholmens fremste kjendishotell. Om ikke en klassisk massasje og noen timer på en tyrkisk Hamam kan hjelpe på med å gi kjærligheten en vitaminboost, så vet ikke vi…

Les mer

 

Grand Hotel – Romantisk hotell i Oslo

Grand byr på tidløs eleganse og klassisk interiør, like på Karl Johans Gate. Her er dere i svært godt selskap, for Grand er nemlig en favoritt blant både kjendiser, verdensledere og Nobel Fredsprisvinnere. Og som alle i et langvarig forhold kan skrive under på, går fred og kjærlighet hånd i hånd.

Les mer

 

Sundvolden Hotel

sundvolden hotell oslo

Noen ganger er den aller beste måten å pleie kjærligheten å reise bort fra alt som minner om bystress for å finne roen i flotte naturomgivelser. Løsningen er en knapp time med bil unna, for like ved Tyrifjorden ligger Sundvolden, som ønsker dere velkommen med musserende vin, hjemmelaget sjokolade og et utendørs jacuzzi.

Les mer

 

Grims Grenka

Navnet høres kanskje ut som et mindre pent troll fra et forkastet folkeeventyr, men ikke la det stoppe deg i din jakt på en romantisk get-away. Hotellet legger vekt på design, god service og en koselig atmosfære, som så kjent er oppskriften på et lykkelig forhold.

Les mer

 

Losby Gods

I eksotiske Lørenskog ligger et hotell som nærmest har spesialisert seg i bonderomantikk. Med blondegardiner, lysekroner og skjønne skogsomgivelser blir dere ikke bare forelsket i hverandre igjen, men også i godset selv.

Les mer

 

Scandic Holmenkollen Park

Hva er vel mer romantisk enn å senke seg ned i et boblebad på balkongen mens en nyter utsikten over Oslo fra et av Holmenkollens flotteste hoteller? Holmenkollen Park ligner litt på en stavkirke, har et eget spaområde og tilbyr peiskos i restauranten.

Les mer

 

Thon Hotel Opera

Dersom arier, falsetter og tenorer får hjertene deres til å danse på tåspissene, er dette hotellet for dere. 300 meter fra Bjørvikas flotteste bygg kan dere bo i sus og dus og kose dere med noen deilige bobler i glasset.

Les mer

 

Les også: Spa hotell i Oslo

 

Vil du ha mer inspirasjon til opplevelser?

Meld deg på vårt nyhetbrev og få ukentlig inspirasjon til store opplevelser. Som takk for din påmelding, får du også 10% rabatt på valgfri opplevelse!

 

Erik Støhle
Mitt navn er Erik og jobber som tekstforfatter hos TrueStory. Jeg er fan av kultur, byliv, reise og spennende opplevelser. Når jeg ikke skriver om opplevelser liker jeg å skrive om film, musikk og aktuelle hendelser.