Ting å gjøre med venninner i Oslo

 

Gjengen har gitt deg ansvaret for å finne på noe denne helgen, men du synes dette er ganske vanskelig. Ender du opp med å taste inn «Ting å gjøre sammen med venninner» i søkefeltet på PC-en, betyr det at du kanskje sliter med å komme på en idé?

Venninnene dine har gitt deg disse nøkkelordene: Noe unikt, noe dere aldri har prøvd og noe som likevel passer til alle de forskjellige personlighetene i gruppen.

 

Ting å gjøre med venninner i Oslo

 

«Hva med den restauranten på løkka?» tenker du. Nei, Maria har bestemt seg for å bli veganer, og Ida er redd for å møte på en av bartenderne der. Og med god grunn. Hva med å dra på kino for å se den nye thrilleren alle prater om? Det kommer ikke til å skje. Tonje er altfor skvetten, og Kari blir alltid så rastløs.

 

 

Ting å gjøre med venninner i oslo

 

 

Det å finne noe som passer til alle, kan vise seg å bli en skikkelig utfordring. Men det viktigste med slike sammenkomster er å kose seg med de man er mest glad i.

 

💜

 

Heldigvis er ikke alt håp ute. Vi har skreddersydd en liste med opplevelser som passer til alle personlighetene i vennegjengen. Noe som dere kan gjøre alle sammen! Om disse ikke passer for deg, kanskje det er verdt å ta en for gjengen likevel?

 

👾

 

[Spoiler alert: Hvis du kjøper én av opplevelsene får du 10 % rabatt frem til 1. april med rabattkoden: «Gjengen» – Prisen oppgitt er for 3 personer, men det gjelder opp til 5 personer med rabattkoden.]


Brunch og spa på The Thief

👸🏼

Til Velværedronningen

 

Ting å gjøre med venninner i Oslo

 

Vi kjenner alle hun som alltid skravler om de seneste behandlingstrendene. Hun flyr rundt i  verden, opplever de vakreste landskapene og bor på de fineste hotellene. Resten av vennegjengen liker å terge henne, men innerst inne så er det en liten del av dere som gjerne vil ha et slikt liv.

 

Ting å gjøre med venninner i Oslo

 

Selv om velværedronningen kan virke overfladisk, så er hun en av de mest omtenksomme i gruppen og vil bare at alle skal kose seg på disse utfluktene. Hun er vertinnen som alltid varter opp med noe, og nå står dere i gjengjeld. Ingen i gjengen kommer vel til å klage over en spadag med god mat? 👈🏼

 

 

🏷 2 685 kr. for 3 personer

🏷 med rabatt: 2 416 kr. for 3 personer

🏷 per person: 805 kr.

💚Rabattkode: Gjengen.

 


Escape Hunt – Innbrudd i Norges Bank

🕵🏼‍♀️

Til «hjernen» i gjengen

 

Denne dama er den som hjelper deg med selvangivelsen som skal sendes inn til skattekontoret fordi du selv ikke aner hvordan man gjør det. Og det gjør ingenting, hun elsker det. Hun er den som ringer inkasso-kontoret på dine vegne fordi hun vet akkurat hva som skal sies, og i tillegg får hun et lite kick av det. Jobben hennes går ut på å løse problemer, gjerne noe med tall eller tekster som må analyseres.

 

Ting å gjøre med venninner i Oslo

 

Hun har en tendens til å være veldig opptatt av den tidkrevende jobben sin, men når hun endelig får fri, så vil hun gjerne finne på noe gøy med vennene sine. Og hva syns hun er mer gøy enn det å løse fiksjonsaktige gåter? 👈🏼

Tips: Spill på to lag, og vedd på hvem som løser gåten først. Vinneren vil bli påspandert middag!

 

🏷 1 185 kr. for 3 personer.

🏷med rabattkode: 805 kr. for 3 personer.

🏷per person: 265 kr.

💚Rabattkode: Gjengen.

 


 Food Tour i Oslo

👩🏼‍🍳

Til matmonsen

 

«Har du prøvd sånn Bao Bun?» Matmonsen i gjengen er alltid den som kommer med forslag til steder å spise, nye restauranter og de siste kulinariske trendene. Hun legger ut masse bilder av mat som hun har laget helt fra scratch og gjerne en story om hele prosessen.

 

 

Hun drømmer om å få en egen episode på Netflix’ «Chef’s table» og gleder seg til dagen hun kan åpne en egen restaurant. Blir det kanskje litt slitsomt i lengden? Nja, du klager ikke når du blir servert en rett som faktisk ser ut som den på bildet.

 

Ting å gjøre med venninner i Oslo

 

Om idébanken hennes er tom, får hun gjerne inspirasjon fra matblogger og bøker. På tide å sette pris på kokken i gruppen og ta henne med på en Food Tour i Oslo 👈🏼

Gøy for både henne og resten av gjengen.

 

🏷 3 300 kr. for 3 personer.

🏷 med rabattkode: 2 970 kr. for 3 personer.

🏷 per person: 990 kr.

💚 Rabattkode: Gjengen


Paint’n Sip

👩🏼‍🎨

Til den kunstneriske

 

Vi har alle en venn som drar oss med på kunstutstillinger og museer. Hun har alltid noe kritisk å fortelle om de siste vernissasjene. Det er hun vi går til når vi trenger forslag til både film, bøker, interiør, blomster osv. «Hvor kjøpte du det maleriet?» spør du? «Jeg har malt det selv!» svarer hun.

 

 

Hun har et øye for det estetiske og sprer kreativ energi hvor enn hun går. Alt hun rører blir til et kunstverk! Hvorfor ikke ta med henne og gjengen på noe unikt som alle kan nyte?

 

Tin å gjøre med venninner i Oslo

 

Hos Paint n’ Sip får hun sjansen til å vise det hun kan, og hva gjør resten av gjengen? Jo, om inspirasjonen ikke er der, er det bare å ta seg et par glass vin så finner penselen lerretet uansett. Tips: Utfordre resten av gjengen til å male hverandre.

 

🏷 1 185 kr. for 3 personer.

🏷 med rabattkode: 1 066 kr. for 3 personer.

🏷 per person: 355 kr.

💚 Rabattkode: Gjengen

 


SALT i Oslo – Art & Music

💃🏼

Til den spontane

 

Den spontane jenta i gjengen er den som sniker inn pils i kinosalen, og den som tar initiativ  til nakenbading på hytteturer.

 

Slået op af SALT art & music i Mandag den 7. maj 2018

 

Hun får deg til å teste grensene dine, og gjør deg mer glad i livet på grunn av det. Hvem hadde vi vært uten henne? Hun er den første man går til når man vil prøve noe nytt, og hun er alltid den beste wingmannen på byen.

 

Ting å gjøre med venninner i Oslo

 

På tide å snu litt om på rollene, nå er det din tur til å foreslå å hoppe i havet midt på vinteren hos Salt Art & Music. Du vet allerede hva svaret hennes blir.

 

🏷 585 kr. for 3 personer.

🏷 med rabattkode: 527 kr. for 3 personer.

🏷 per person: 175 kr.

💚 Rabattkode: Gjengen

 


Vindtunnel i Oslo

🤸🏼

til adrenalin-junkien

 

Som den spontane, er denne vennen den som ofte står opp klokka 6 om morgenen for å ta seg en langrennstur før jobb og tar gjerne en treningsøkt etter jobbdagen er over også. Hun er den som kommer med forslag til fjellturer i Sunnmørsalpene og den som skal ha deg med på fallskjermhopping på ferie.

 

 

Hun får abstinenser når hun ikke får inn sitt daglige adrenalinkick og sliter veldig med å sitte stille. Hvis det ikke hadde vært for henne, hadde du nok aldri prøvd halvparten av tingene hun har dratt deg med på.

 

Ting å gjøre med venninner i Oslo

 

Om du er redd for å hoppe i fallskjerm, kan dere møtes på halvveien med en gøyal opplevelse med flyvning i vindtunnel. Hun får sin daglige dose, og resten av gjengen får et snev av den virkelige opplevelsen i et trygt miljø.

 

🏷 1 797 kr. for 3 personer.

🏷 med rabattkode: 1 617 kr. for 3 personer.

🏷 per person: 539 kr.

💚 Rabattkode: Gjengen

 


Sjokoladesmaking

🍫

Til godtemonsen

 

«Har du smakt den lavkalori sjokoladen med ingefær og wasabi?» Denne venninnen er den som alltid har sjokkis i kjøleskapet i tillegg til en full skuff med godteri.

 

 

Hun sliter med å gå en lørdag uten godis. Om dere skal se på film? Sjokolade. Om du har slått opp med kjæresten? Sjokolade. Om dere skal på tur? Sjokolade. Veska er som et sort hull med et endeløst lager av søtsaker.

 

Ting å gjøre med venninner i Oslo

 

Heldigvis har de endorfiner i seg som muntrer opp resten av gjengen. Etter en kveld med sjokoladesmaking kan dere endelig stige opp til hennes nivå.

 

🏷 1 485 kr. for 3 personer.

🏷 med rabattkode: 1 336 kr. for 3 personer.

🏷 per person: 445 kr.

💚 Rabattkode: Gjengen

 


 

Det finnes noe for alle typer kvinner. De sterke, de morsomme, de gærne og de rare. Forskjellige personligheter er det som skaper dynamikk og balanse mellom venner. Tenk hvor kjedelig det hadde vært hvis alle var helt like? Man trenger jo tross alt alle fargene i paletten for å kunne male et mesterverk.

 

ting å gjøre med venninner i Oslo

 

Er du overbevist? Vi gir deg et lite dytt med rabattkoden! Prøv ut noe som du alltid har vært nysgjerrig på, få med deg gjengen på utfordringen og viktigst av alt: Nyt den tiden dere har sammen.

 

👾

 

[Rabattkoden er tilgjengelig frem til 10. mars]

 

💜

 

Tok dere utfordringen? Del denne artikkelen med dine bestevenner, og fortell oss hvilken type venn du er i gjengen i kommentarfeltet nedenfor!

 

Se også: 

Gaver til bestevenninnen

Erik Støhle
Mitt navn er Erik og jobber som tekstforfatter hos TrueStory. Jeg er fan av kultur, byliv, reise og spennende opplevelser. Når jeg ikke skriver om opplevelser liker jeg å skrive om film, musikk og aktuelle hendelser.