Våraktiviteter i Oslo – Tips til minnerike opplevelser


i Inspirasjon

Vi så et hint av sol her forleden og merker at en strøm av varme er på veg inn her i Norges metropol Oslo. Ja, det går endelig  mot vår og nye tider – og for TrueStory en ny sesong med nye opplevelser som har ligget i dvale i vinter. Vi slenger så inn et innlegg som tar for seg aktiviteter og opplevelser i Oslo, dette for å gjøre det enklere for mennesker å komme seg over dørstokken og ut å oppleve hva Oslo har å by på. Nye tider, nye opplevelser.

 

🍂

 

Under får du noen kategorier – Adrenalin og Velvære & Gourmet. Det du også kan ha i bakhodet når du skumleser våre tips til våraktiviteter under, er at noen aktiviteter kan man også oppleve i påskeferien og påskeuken 7. april til 17. april. Så om du er en av de mange som ikke får mulighet for å finne frem kvikklunsjen, soloen og nistepakken på fjellet, så har vi funnet frem noen andre godiser for deg.

 


 Adrenalin 


 

Nye og lysere tider, medfører også til mer energi og spontanitet i folket. Vi har så samlet 3 av de mest populære aktivitetene i Oslo innen adrenalin og moro. De opplevelsene vi kommer med er bare noen få stenkast unna Oslo sentrum, så her får man enkelt mulighet for å skape flere minner og milepæler i en ellers normal hverdag. Klar til å være aktiv i Oslo?

 


Prøv Vindtunnel i Oslo

🌪

 

 

Dette er en slager. I Lørenskog kan du finne det nærmeste du kommer til fallskjermhopping, bare at det er innendørs og mye tryggere. Faktisk så trygg at du kan bare hoppe i det å nyte adrenalinen som den gir. Kanskje du også kommer på et nivå hvor du kan leke deg litt rundt inne i vindtunnellen?

Les mer her 👉🏼Prøv Vindtunnel i Oslo

🏷 fra 600 NOK

 


Zipline i Holmenkollen

 

 

Holmenkollen er jo Norges sportstolthet – så hvorfor ikke feste en 361 meter lang Zipline fra toppen av hoppebakken, som tar deg med gjennom hele skihopper reisen? Og dette fra 107,5 meters høyde. Magesug, hyl og nye minner er nok en god garanti for denne opplevelsen.

Les mer her 👉🏼 Zipline i Holmenkollen

🏷 730 NOK per person

 


Guidet Kajakktur på Akerselva

🚣

 

 

Jo, padling ute på åpent farvann er vel spennende. Men tenk deg å padle gjennom byen? Få ting er mer kjent i Oslo en selveste Akerselva. Det er mye som gjør at denne elven er så attraktiv – med dundrende fossefall og lune svinger med søte stier så er det ikke rart at Akerselva blir kalt for Oslos pulsåre. Nå er det mulig å ta seg en padletur gjennom Akerselva! Slapp av, denne turen går ikke gjennom fosser og fall, det er helt trygt. Det finnes ikke en bedre måte å starte vårsesongen på!

 

Les mer her 👉🏼Guidet Kajakktur på Akerselva 

🏷 690 NOK per person

 

 


Velvære & Smakinger


 

Trenger du å samle nye krefter her til våren eller kanskje lære noe nytt? Så har Oslo mange velvære og gourmet aktiviteter. Vi har den beryktede The THIEF, som har stjelt tittelen på en av de beste spahotell i Norge. Og så er der perler av smaksopplevelser i Oslo – hvilken edle dråper liker du? Se under for mer inspirasjon til dine aktiviteter i Oslo. Noen av opplevelsene har også åpent i påskeferien.

 

The THIEF

🕶

 

våraktiviteter oslo

The THIEF har nok stjelt av de beste spa kulturer i verden, men på grunn av det er spahotellet også beryktet for sitt gode omdømme. Et lite stykke utland i Norge, hvor man forvinner fra metropolens mas og fjas og mulighet for å ha tid for seg selv i moderne og eksklusive omgivelser.

Les mer her 👉🏼SpaDag på THE THIEF

🏷 1.295 NOK per person

 

Les mer her 👉🏼Luksus SpaDag & Gourmet på THE THIEF

🏷 1.595 NOK per person

 


Øl- & Matkurs i Oslo

🥘 🍻

 

matkurs med øl

Kanskje er årets første utepils blitt tatt ved Akerbrygge, men vil du ta din ølopplevelse til et nytt nivå så er å bevege seg til Øl Akademiet – Norges ledende kursaktør på fagfeltet øl. Det er mye kunnskap å finne i øl-kunsten og spesielt om det er i kombinasjon med mat. Øl og mat? Yes, kokken og øl-entusiasten, Ronja Velten, har blitt satt på saken og har skapt en fire retters middag med tilhørende øl til.

Les mer her 👉🏼 Øl- & Matkurs i Oslo

🏷 995 NOK per person

 


Whiskysmaking hos UnderBar

🥃

 

underbar

Hva gjør whisky så spesiell at den blir ansett som en gentleman’s drikk? Hos UnderBar på Akerbrygge kan du nå komme nærmere forståelsen av whisky – 90 minutter med whisky visdom hvor man går inn på hvordan man lager og lagrer whisky, hva alder har å si og smaking av 5 forskjellige whisky-typer. Dette ut av rundt 550 forskjellige whisky flasker som pryder veggen når du kommer inn.

Les mer her 👉🏼Whiskysmaking hos UnderBar

🏷 349 NOK per person

 


Trenger du mer inspirasjon til våraktiviteter?

For flere aktiviteter og opplevelser, også på landsbasis, er det bare å ta seg en tur innom TrueStory.no – opplevelsesplatformen hvor historier blir til.

👉🏼Kom et steg nærmere opplevelser her.


 

Overraske noen med en aktivitet i Oslo?

Alle våre opplevelser kan man også gi som gave! Du klikker deg bare inn på en ønskelig opplevelse og går videre til Kjøp som gave. Der kan du også velge om du vil gi et lekkert gavekort eller en ennå mer lekker gaveeske – som også har Peter Beier sjokolade. Hvem vil du ta med på eventyr til våren?

Gaveeske 2017

Har du noen spørsmål til oss eller andre tips til aktiviteter i Oslo?

Vi er alltid glade for å høre fra dere, uansett om det er innspill eller tilbakemeldinger. Hvis du nå føler at du savner visse opplevelser eller aktiviteter i Oslo, er det bare å komme med idéer i kommentarfeltet under eller ta kontakt med oss på kundeservice. Vi vil gjerne at vår liste med idéer til aktiviteter i Oslo blir ennå lenger!

 

Vil du ha mer inspirasjon til opplevelser?

Meld deg på vårt nyhetbrev og få ukentlig inspirasjon til store opplevelser. Som takk for din påmelding, får du også 10% rabatt på valgfri opplevelse!
Avatar
Jeg er altmuligdama for opplevelsesportalen TrueStory Norge! Jeg er en opplevelses- og reiseentusiast, og er her for å inspirere og formidle opplevelser som gir samhold, minner og historier for livet.