Vi så et hint av sol her forleden og merker at en strøm av varme er på veg inn her i Norges metropol Oslo. Ja, det går endelig  mot vår og nye tider – og for TrueStory en ny sesong med nye opplevelser som har ligget i dvale i vinter. Vi slenger så inn et innlegg som tar for seg aktiviteter og opplevelser i Oslo, dette for å gjøre det enklere for mennesker å komme seg over dørstokken og ut å oppleve hva Oslo har å by på. Nye tider, nye opplevelser.

Tips til minnerike opplevelser

Videre får du noen kategorier: Adrenalin, mat og drikke, velvære og natur. Det du også kan ha i bakhodet når du leser våre tips til våraktiviteter, er at noen aktiviteter kan man også oppleve i påskeferien! Så om du er en av de mange som ikke får mulighet for å finne frem kvikklunsjen, soloen og nistepakken på fjellet, så har vi funnet frem noen andre godiser for deg.

Adrenalin i Oslo

Nye og lysere tider, medfører også til mer energi og spontanitet i folket. Vi har så samlet 3 av de mest populære aktivitetene i Oslo innen adrenalin og moro. De opplevelsene vi kommer med er bare noen få stenkast unna Oslo sentrum, så her får man enkelt mulighet for å skape flere minner og milepæler i en ellers normal hverdag. Klar til å være aktiv i Oslo?

Vindtunnel

Dette er en slager. I Lørenskog kan du finne det nærmeste du kommer til fallskjermhopping, bare at det er innendørs og mye tryggere. Faktisk så trygg at du kan bare hoppe i det å nyte adrenalinen som den gir. Kanskje du også kommer på et nivå hvor du kan leke deg litt rundt inne i vindtunnellen?

Zipline

Nå som det blir varmere i lufta og himmelen blåere, hvorfor ikke ta flyturen ute i naturen? Du er kun en t-bane tur unna denne ziplinen!

Aktivitet - Adrenalin

Drop-in hos Klatreverket

På drop-in klatring hos Klatreverket kan du utfordrer deg selv både fysisk og mentalt!

Oslo

Aktivitet - Adrenalin

Klatring - voksne med barn hos Klatreverket

En opplevelse i høyden der både store og små kan utfordre hodet og kroppen, samtidig som man opplever noe nytt sammen.

Oslo

Aktivitet - Adrenalin, Natur

Klatring hos Oslo Sommerpark

Klatring i Oslo i Oslo Sommerpark. Bli med på moro i både høyde og fart i Skandinavias mest besøkte klatrepark i Oslo Sommerpark på Tryvann.

Oslo

Aktivitet - Adrenalin

Nybegynnerkurs Buldring på Klatreverket

Et 2-timers kurs i klatring uten tau over myke madrasser, i et av verdens 10 største klatresentre.

Oslo

Aktivitet - Adrenalin

Nybegynnerkurs klatring hos Klatreverket

Et 3-timers klatrekurs med alt nødvendig utstyr til å klatre, i et klatresenter med over 2400 m2 med klatreflate som passer for alle.

Oslo

Aktivitet - Natur, Adrenalin

Prøv Isklatring med Klatrekompaniet

Utfordre elementene i en frossen foss, og lær om grunnmuren for isklatring med hjelp fra erfarne instruktører og sertifiserte kursledere.

Oslo

Aktivitet - Adrenalin, Natur

Prøv uteklatring med Klatrekompaniet

Kjenn mestringsfølelsen etter å ha besteget en klippe, etter et introduksjonskurs i bruk av utstyr og teknikk med en dyktig instruktør.

Oslo

Aktivitet - Adrenalin

Zipline i Holmenkollen

Ta satset og prøv Holmenkollen Zipline på Kollensvevet. Den er tross alt på hele 361 meter lang. Pris fra 740 kr.

Oslo

Guidet Kajakktur på Akerselva

Jo, padling ute på åpent farvann er vel spennende. Men tenk deg å padle gjennom byen? Få ting er mer kjent i Oslo en selveste Akerselva. Det er mye som gjør at denne elven er så attraktiv – med dundrende fossefall og lune svinger med søte stier så er det ikke rart at Akerselva blir kalt for Oslos pulsåre. Nå er det mulig å ta seg en padletur gjennom Akerselva! Slapp av, denne turen går ikke gjennom fosser og fall, det er helt trygt. Det finnes ikke en bedre måte å starte vårsesongen på!

Velvære og spa i Oslo

Trenger du å samle nye krefter etter en lang og kald vinter? Oslo har mange opplevelser innen spa og velvære. Blant andre kan man besøke det beryktede hotellet THE THIEF, som har stjålet tittelen som en av de beste spahotell i Norge.

THE THIEF

THE THIEF har nok stjålet noe av det beste fra verdens mest populære spakulturer, og på grunn av det har spahotellet blitt beryktet for sitt gode omdømme. Et lite stykke utland i Norge, hvor man forsvinner fra metropolens mas, og mulighet for å få tid til seg selv i moderne og eksklusive omgivelser.

Aktivitet - Spa og velvære

Ansikt- & Skuldermassasje hos Best of You

Gi ansiktet en boost og koble av fra hverdagens stress, med en deilig ansiktsmassasje.

Oslo

Aktivitet - Kultur, Spa og velvære

Árdna Sauna hos SALT

Nyt konserter, dans og avslapping til en fantastisk solnedgang i en av verdens største badstuer, Árdna.

Oslo

Aktivitet - Spa og velvære

Babor Classic Facial hos Best of You

En grundig ansiktsbehandling med hudanalyse og Babor produkter. Behandlingen renser, frisker opp og tilpasses hver enkelt hudtype.

Oslo

Aktivitet - Spa og velvære

Drop in badstue på Aker Brygge

Nyt varmen, utsikten og aromaterapien i en badstuen på Aker Brygge, eller benytt muligheten for et forfriskende bad.

Oslo

Aktivitet - Smak, Spa og velvære

Luksus SpaDag & Gourmet på THE THIEF

Oppdag det beste fra spa kulturer over hele verden, med full tilgang til THIEF SPA, 50-minutters massasje og en nydelig 3-retters middag.

Oslo

Aktivitet - Spa og velvære, Opphold

Luksus spaopphold på THE THIEF

En natt for 2 i Deluxe rom, med nordisk frokostbuffet, ansiktsbehandling, inngang til spa og billetter til Astrup Fearnley Museet.

Oslo

Aktivitet - Spa og velvære

Massasje hos Best of You

Gi kroppen det lille ekstra den fortjener, med en 30 minutters massasje som kan løsne opp en stiv nakke og ømme muskler.

Oslo

Aktivitet - Spa og velvære

Privat Badstue i Oslofjorden

En privat flåte med badstue for opptil 15 personer, badstumester, dusj og garderobe.

Oslo

Gourmet, mat og drikke i Oslo

Og så er der perler av smaksopplevelser i Oslo – hvilken edle dråper liker du? Se under for mer inspirasjon til dine aktiviteter i Oslo. Noen av opplevelsene har også åpent i påskeferien.

Øl- og matkurs

Kanskje er årets første utepils blitt tatt ved Akerbrygge, men vil du ta din ølopplevelse til et nytt nivå så er å bevege seg til Øl Akademiet – Norges ledende kursaktør på fagfeltet øl. Det er mye kunnskap å finne i øl-kunsten og spesielt om det er i kombinasjon med mat. Øl og mat? Yes, kokken og øl-entusiasten, Ronja Velten, har blitt satt på saken og har skapt en fire retters middag med tilhørende øl til.

Whiskysmaking hos UnderBar

Hva gjør whisky så spesiell at den blir ansett som en gentleman’s drikk? Hos UnderBar på Akerbrygge kan du nå komme nærmere forståelsen av whisky – 90 minutter med whisky visdom hvor man går inn på hvordan man lager og lagrer whisky, hva alder har å si og smaking av 5 forskjellige whisky-typer. Dette ut av rundt 550 forskjellige whisky flasker som pryder veggen når du kommer inn.