Julegavetips til barn

Hvis du er på jakt etter en unik julegave til barn, så har du heldigvis funnet listen med våre kuleste julegavetips til de minste. Gleden over en ny leke er aldri så høy som øyeblikket den blir pakket opp, og nettopp derfor har vi samlet våre beste idéer og julegavetips til opplevelser for barn.

Minnene fra disse opplevelsene vil vare lenger enn kjærligheten for en ny leke, og når alt gavepapiret er revet av, er faktisk den beste julegaven til barn mer tid med familien.

Slipp barna løs i naturen

Slipp barna løs i fantasien

Opplevelser for en aktiv klatremus

For barna med maur i rompa, er det få ting som passer bedre enn en plattform der de kan tømme sitt evigvarende energilager. Disse morsomme aktivitetene passer som julegave til barn fra 5 år og opp.

Fly & Lek

En flytur i vindtunnelen, inngang til Lekeland, foreldreområder med behagelige salonger og internett. Alle vinner i denne situasjonen! Her kan det livlige barnet more seg ihjel på de utrolige 5000 kvadratmeterne med blant annet sklier, tunneler og trampoliner.

Klatring i Oslo Sommerpark

Gi en inngangsbillett til byens beste lekeplass for både store og små. Høyt og Lavt Klatrepark på Tryvann er Skandinavias mest besøkte klatrepark, og de tilbyr en rekke opplevelser i høyden. Her får barna utfordre seg i løyper og ziplines, og de aller minste kan ha det moro i Knøtteparken.

Vindtunnel

Denne opplevelsen er perfekt for de barna som har litt ekstra bein i nesa og som ikke er redd for å prøve noe nytt. Her får man over 3 minutter oppleve følelsen av fritt fall på opp mot 250 km/t, som å hoppe i fallskjerm! Passer like godt til barn på 5 år som voksne! 

Opplevelser for den kreative og nysgjerrige

De fleste barn elsker å utforske nye ting og steder, og de er alltid sultne på å lære mer! Disse opplevelsene er de beste julegavene å gi til en som alltid spør om hva, hvordan og hvorfor.

Racing-simulator

Til hun eller han som har sett filmen Biler ca 100 ganger i år, hva bedre enn å ta dem med på racingbanen? Her får de muligheten til å oppleve en spinnvill kappkjøring i en realistisk racing simulator som påvirker i 2G og kan kombineres med VR-briller. Dette er det nærmeste den lille racersjåføren kommer Formel 1 – enn så lenge. Opplevelsen anbefales til barn fra 8 år og opp.

Sjokoladekurs

Familiens yngste godtemoms trenger ikke holde fingrene av fatet her. Gi et spennende og lærerikt sjokoladekurs, der man får lage sin egen sjokoladeplate, i tillegg til å oppdage noen søte hemmeligheter om sjokoladens historie. De får også med seg 300g med sin egenproduserte, økologiske sjokolade hjem.

Keramikk kurs

Er det en fremtidig Munch i huset? Ta med familiens kunstner på et lærerikt kurs i keramikk, der profesjonelle instruktører lærer dere hvordan å jobbe med leire og dekorere keramikk. I et ekte keramikkverksted komplett med utstyr får man skape sitt eget keramisk kunstverk! Utrolig moro for barn som liker å bruke kreativiteten for å skape noe nytt.

Opplevelser for hele familien

Hva med å gi en opplevelse som kan glede flere i flokken? Disse opplevelsene er perfekt for barn og foreldre, barnebarn og besteforeldre eller rett og slett hele gjengen!

Klatring for voksne med barn

Litt av en utfordring, men det er så morsomt å få det til! Her kan både voksne og barn være i aktivitet og prøve noe nytt! Klatring er en morsom aktivitet for både kropp og sinn, og ikke minst er det en tøff utfordring for både store og små i familien.

Familierafting

Dette er en kul julegave for barn som digger fart, spenning og adrenalin. For barn mellom 5 og 15 år, som ikke er redd for en utfordring, så er rafting en virkelig kul opplevelse! Hver båt rommer 8 personer, perfekt for at flere i familien kan henge seg på. Man får en tur på ca. 3 timer totalt, og opplevelsen inkluderer alt av utstyr. Det blir definitivt årets høydepunkt under juletreet!

Gaveesken som gleder!

Fortsatt usikker på hva du skal gi? Gå for et åpent gavekort levert i denne flotte gaveesken med deilige sjokolader og en personlig hilsen fra deg. Gavekortet er gyldig i hele 2 år, og vi kan sende pakken rett til postkassen deres!

Gaver til barn

Lesetid: 7 min.

Aktiviteter for barn

Lesetid: 7 min.

Hva er det barna egentlig har lyst til i vinterferien?

Lesetid: 7 min.