Er du på jakt etter en romantisk helg eller noe spesielt for å overraske din kjære? Hva med en spa dag for 2 i Oslo?

Sjekk ut våre beste opplevelser for et døgn med ren frihet og avslapning!
Finn din romantiske spa i Oslo, enten du vil kombinere opplevelsen med behandlinger å velvære eller nydelig gourmet.

Spa og massasje i Oslo

 

Beste spa i Oslo sentrum

Du trenger ikke dra ut av byen for å oppleve et ekte spa i Oslo. Hva med å glemme hverdagen i sentrum av byen? På disse populære spaene og spahotellene kan du ta med en venninne for å nyte en digital-fri spadag, eller overraske kjæresten med en par-massasje, midt i Oslo! Klikk på navnet for å lese mer.

THE THIEF SPA

Salmakersvenn Marius Jantzens plass 3, 0252 Oslo

Bristol Spa

Rosenkrantz’ gate 3, 0159 Oslo

Artesia på Grand Hotel

Karl Johans gate 31, 0159 Oslo

DaiKai

Arbins gate 11, 0253 Oslo

Colosseum Spa

Middelthunsgt 21 (inngang Fabrikkgata) 0368 Oslo

 

Spadag - 5 grunner til et spabesøk

Sitter skuldrene litt stramt, føler du at du blir veldig lett irritert og har du og partneren din en tendens til å ende opp i krangler fortere enn til vanlig? Hvis du noen gang har klikket fullstendig fordi melkekartongen har blitt satt tilbake i kjøleskapet med bare én dråpe igjen, så vet du hva vi snakker om. 

Det er lett å miste perspektivet i et parforhold, men det er like enkelt å opprettholde romantikken hvis man bare husker å ta seg tid til det. Hva med å overraske din bedre halvdel med en romantisk pause med varme basseng, par massasje og ansiktsbehandlinger, langt unna stress og oppvask? 

En helg i Paris er noe de færreste ville sagt nei til, men det er ikke nødvendig å bruke opp alle sparepengene for å piffe opp samlivet. En piknik i parken, en tur i marka eller et gavekort på spa i Oslo kan gjøre susen, og sistnevnte er perfekt hvis begge to har fortjent å bli dullet litt med.

Er én spadag ikke nok? Se også vår inspirasjonsside om de 10 beste spa hoteller i Norge, og udforsk de beste spa opplevelserne du bør få med deg.

Her er fem grunner til at et spabesøk er midt i blinken for deg som ønsker en blidere hverdag: 

 

1. Spabehandling som naturlig lykkemedisin

Et spabesøk er sjansen til å få seg en ordentlig par massasje. Det kommer vel ikke som noen overraskelse at en god massasje reduserer muskelspenninger og stress, men visste du at hjernen frigjør endorfiner under behandlingen? Kroppens eget lykkedop øker automatisk følelsen av velvære og minsker smerte, noe som skaper en perfekt, harmonisk bakgrunn for å finne tilbake til hverandre.

2. Nyt en telefonfri dag

Et spa er vanligvis mobilfri sone, men selv hvis det ikke er iPhone-forbud der dere er, er det best for telefonens skyld å bli holdt unna ting som vann og olje. Ingenting dreper kommunikasjonen like effektivt som å sitte i zombiemodus foran en skjerm, så la Instagram ligge i noen timer og unn dere en “digital detox.”

3. Lær å trykke på av-knappen

Nei, her snakker vi ikke om telefonen; den er allerede av. Dette punktet handler om “mindfullness,” altså det å være tilstede i hverdagen. Et opphold på spa kan lære dere å være mer oppmerksomme på hverandre og bare nyte det som skjer her og nå, noe som er selve hemmeligheten til et lykkelig parforhold, i følge en undersøkelse ved University of Auckland.

Det newzealandske universitet ba 72 studenter om å dokumentere hvor flinke de var til å fullføre daglige tilstedeværelsesoppgaver; alt fra meditasjon og dagbok-skriving til å bare stoppe og ta en pause på noen sekunder midt på dagen. Samtidig måtte studentene ta tempen på sitt eget parforhold over 10 dager. 

Resultatet? De studentene som var i et konfliktfylt forhold, men som gjennomførte oppgavene, fant sunnere måter å løse konfliktene på enn de som ikke var like “til stede.” 

Så bruk spaoppholdet til å leve i nået; forby tanker og prat om jobb, handlelister eller barnepass, og se hva det gjør med kommunikasjonen mellom dere. 

4. Bedre helse = bedre parforhold

Når man er syk, sliten og lei er det vanskelig å være en perfekt partner. I for eksempel Frankrike og Tyskland er opphold på kurbad sponset av folkehelsen, og med god grunn: Flere undersøkelser har vist til at spaopphold kan resultere i færre sykedager. 

Men hvis du selv ikke klarer å overtale sjefen til å sende deg på spa er det likevel verdt å investere i et opphold for 2. Hvis dere begge har det bra fysisk, blir det lettere å huske å ta hensyn til- og gjøre koselige ting for hverandre. 

5. Et sunt forhold er bra for hjertet – bokstavelig talt

Etter at du har taklet de første fire tipsene er sannsynligvis kjærligheten omsider i full blomst mellom dere. Så nå er det på tide å tenke litt på deg selv som enkeltperson: Visste du at de som har hell i kjærlighet også kan ha bedre stell på organet som pumper blod gjennom kroppen? 

En undersøkelse i Finland har konkludert at gifte menn og kvinner i alle aldre har mindre risiko for hjerteinfarkt enn de som er single, mens en annen undersøkelse har funnet at gifte hjertepasienter har tre ganger større sjanse for å overleve enn single pasienter som har undergått samme operasjon. 

Hvorfor ikke slå to fluer i en smekk med noe som på begge måter er godt for hjertet? 

Så neste gang du leter etter den perfekte gaven til din kjære, vurder å gi bort en “sneaky” presang som dere kan nyte av på tomannshånd! Oslo er full av fantastiske spaopplevelser som er perfekte for 2. ❤️