Leter du etter et gavekort i Oslo? Her har vi samlet de beste gavekort på opplevelser i Oslo.

Et gavekort er en flott gave å gi når vi er usikre på hva som passer best. Våre gavekort er gyldige i 2 år og kan brukes på hvilken som helst opplevelse. Skriv en personlig hilsen på gavekortet, så sender vi det i en flott gaveeske med sjokolader – rett i postkassen din, eller til din mottaker!

Gavekort på opplevelser i Oslo

Det kryr av severdigheter og opplevelser i hovedstaden – det er jo i Oslo det skjer. Her er noen av våre beste gavekort opplevelser: 

Gavekort på Oslo Food Tours

Hvis mottakeren er glad i god mat, kan vi vedde på at et gavekort på opplevelser som kan brukes på Oslo Food Tours slår an. En gourmetvandring er en opplevelse der man får 4-5 individuelle smakinger, introduksjon til moderne Nordiske mattrender, tapas med sesongens kjøtt og delikatesser fra havet – og alt befinner seg i hovedstaden.

Gavekort til hotell i Oslo

Om du ser etter den perfekte hotellgaven, kan et Gourmet opphold på Lysebu være midt i blinken. På dette nydelige hotellet får dere overnatting i standard dobbeltrom, en frokost med lokale råvarer, aperitiff, fem-retters middag, omvisning i vinkjeller, adgang til svømmehall – og mye mer. 

Gavekort på ølsmaking i Oslo

Er mottakeren en skikkelig ølentusiast? Da vil nok han eller hun like et 90-minutters ølkurs. Her får man opplæring i serveringstemperatur, glassvalg, skjenking og hvordan man skal frigi ølets aromaer. 

Man får også instruksjoner i hvordan man bruker sansene når man smaker og lukter på øl – så her kan man ta med seg masse fun facts som man kan briljere med på bar med venner i etterkant. 

Gavekort på spa i Oslo

For noen er en spadag det aller beste de kan tenke seg. 

Og i Oslo er et av de mest eksklusive spaene på The THIEF. Her får dere to retters brunch på THIEF FOODBAR, fri adgang til spa, frukt, nøtter, te og vann – i tillegg til alt man trenger til selve spaoppholdet. 

Og det er ikke bare ola nordmann som liker en spatur på The THIEF – dette hotellet er kjent for å tiltrekke seg både små store stjerner – så her kan det være du får noe annet med på kjøpet.

Gavekort på opplevelser og reiser er de beste

Når man tenker på gavekort på opplevelser, forbinder de fleste det sikkert med reise. For hva er vel en bedre opplevelse enn en reise? 

Truestory har en drøss med reiseopplevelser i hele Norge. Det er virkelig et utvalg av alle typer opplevelser, fra dyresafarier til whiskeysmaking, zipline, indoor skydiving, matkurs, rafting – og mye, mye mer.

Enten man vil reise utenbys eller bare reise på en liten dagstur, så har vi noe for enhver smak.

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

Topp 10: Romantiske hotell i Oslo

Lesetid: 6 min.

En smak av Oslo: Guide til mat & drikke i Oslo

Lesetid: 7 min.

Ting å gjøre i Oslo

Lesetid: 5 min.