Hvorfor kjøpe julegaver på nett?

Like sikkert som at kakemennene kommer i butikkene før årets første snøfall, så blir julestresset som regel mottatt med sjokk og vantro. Ingenting er i stand til å ta knekken på den gode julestemningen som stappfulle kjøpesentre, kø i pakkedisken og lyden av hylende småbarn med marsipangris-abstinenser. Godt er det at vi i disse høyteknologiske dager kan gjøre både bestekompis på 29 og svigermor på 67 godt fornøyd med julefangsten uten å forlate forlate tastaturet.

Tips til å kjøpe julegaver på nett

Det er utrolig hva man kan få tak i ved hjelp av et tastetrykk. Alt fra dagens middag til høstens storbyferie kan trygt og enkelt anskaffes uten å måtte konversere med et “ekte” menneske. Da er det ikke rart at nesten halvparten av oss velger å handle julegaver på nett. Her er et par tips til deg som bare ikke klarer tanken på å tilbringe nok en adventstid i kassekø på Steen og Strøm:

Pass på at nettbutikken du velger er en seriøs aktør. Google er vanligvis ganske flink til å foreslå skikkelige nettsteder til deg, men av og til sklir det noen, la oss si tvilsomme, aktører gjennom søkemotorens ellers finjusterte filtre. Her risikerer man å ende opp med dukkehjem-utgaver av mistenkelig billige teak-møbler eller i verste fall en stor pakke med luft. Er prisene for gode til å være sant, er butikken sannsynligvis også det.

Gi en opplevelsesgave

Dette er stalltipset til deg som ikke klarer å tenke på julegaveshopping før lille julaften. Selv om din mor kan sette pris på en siste-liten gave fra 7/11, er nok ikke dette godt nok til å imponere resten av slekten. Kjøp en opplevelsesgave isteden, så ankommer den e-postkassen din minutter etter kjøp. Hva med en dag i en vindtunnelprivat sjokoladesmaking eller et overdådig velværeopphold? Kun fantasien kan sette en stopper!

Gaveesken som gleder!

Fortsatt usikker på hva du skal gi? Gå for et åpent gavekort levert i denne flotte gaveesken med deilige sjokolader og en personlig hilsen fra deg. Gavekortet er gyldig i hele 2 år, og vi kan sende pakken rett til postkassen deres!

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!