Hvorfor kjøpe julegaver på nett?

Like sikkert som at julebrusen kommer i butikkene før årets første snøfall, så blir julestresset som regel mottatt med sjokk og vantro. Og ingenting er i stand til å ta knekken på den koselige julestemningen som stappfulle kjøpesentre, kø i pakkedisken og lyden av hylende småbarn med marsipangris-abstinenser.

La oss gjøre deg en tjeneste i år, ved å hjelpe deg med å finne julegaver til hele familien og alle vennene dine på et og samme sted, nemlig her på nett! Vi kan garantere at du vil være enda mer fornøyd med årets julegavehandel, når du ikke trenger å forlate sofaen.

 

Tips til å kjøpe julegaver på nett

Det er utrolig hva man kan få tak i ved hjelp av et tastetrykk. Alt fra dagens middag til sommerens storbyferie kan trygt og enkelt skaffes uten å måtte gå ut døren. Det ikke rart at nesten halvparten av oss velger å handle julegaver på nett!

Her er et par tips til deg som ikke klarer tanken på å tilbringe desember på kjøpesenteret:

  • Pass på at nettbutikken du velger er en seriøs aktør. Google er vanligvis god til å foreslå trygge nettsteder, men av og til dukker noen tvilsomme nettbutikker opp. Er prisene for gode til å være sanne? Flykt!

  • Sjekk bestillingsfrister. Mange gaver med spesialdesignede elementer har lang leveringstid, noen med frister så tidlig som oktober!

  • Sikre deg at du har retur- og bytterett. Forskjellige nettbutikker kan ha ulike regler for retur og bytte av gaver kjøpt på nett.

Visste du at du har prisgaranti, 14 dagers full returrett og 2 års gyldighet med bytterett hos Truestory? Du kan også bestille gaven på selveste julaften og motta den samme dag, ved å printe gavekortet selv.

Så en opplevelsesgave høres kanskje ikke så dumt ut?

 

Gi en opplevelsesgave til jul

Vi mener opplevelsesgaver er den beste typen julegaver. Du kan gi noe uforventet og personlig til alle i familien, i tillegg til at du slipper å løpe rundt i butikkene rett før julaften. Trenger du noen gavetips for å finne de perfekte julegavene?

Ta en titt på våre julegavetips, da vel!

Julegave til besteforeldre

Lesetid: 6 min.

Julegave til foreldre

Lesetid: 9 min.

Julegave til en søster

Lesetid: 8 min.

Julegave til kjæresten

Lesetid: 7 min.

Julegave til bror

Lesetid: 10 min.

Tips til miljøvennlige julegaver

Lesetid: 6 min.
 

Hva med en gaveeske som ser ekstra bra ut under juletreet?

Fortsatt usikker på hva du skal gi? Gå for et åpent gavekort levert i denne flotte gaveesken med deilige sjokolader og en personlig hilsen fra deg. Gavekortet er gyldig i hele 2 år, og vi kan sende pakken rett til postkassen deres!

 

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, kampanjer, konkurranser og inspirasjon rett i innboksen.