Hvorfor kjøpe julegaver på nett?


i Gaveguides, Julegaver

Like sikkert som at kakemennene kommer i butikkene før årets første snøfall, så blir julestresset som regel mottatt med sjokk og vantro. Ingenting er i stand til å ta knekken på den gode julestemningen som stappfulle kjøpesentre, kø i pakkedisken og lyden av hylende småbarn med marsipangris-abstinenser. Godt er det at vi i disse høyteknologiske dager kan gjøre både bestekompis på 29 og svigermor på 67 godt fornøyd med julefangsten uten å forlate forlate tastaturet.

TrueStory.no er det mulig å kjøpe julegaver på nett, og gjøre julestria koselig igjen.

Se julegavetips 2019 her.

 

Tips til å kjøpe julegaver på nett

Det er utrolig hva man kan få tak i ved hjelp av et tastetrykk. Alt fra dagens middag til høstens storbyferie kan trygt og enkelt anskaffes uten å måtte konversere med et “ekte” menneske. Da er det ikke rart at nesten halvparten av oss velger å handle julegaver på nett. Her er et par tips til deg som bare ikke klarer tanken på å tilbringe nok en adventstid i kassekø på Steen og Strøm:

Pass på at nettbutikken du velger er en seriøs aktør. Google er vanligvis ganske flink til å foreslå skikkelige nettsteder til deg, men av og til sklir det noen, la oss si tvilsomme, aktører gjennom søkemotorens ellers finjusterte filtre. Her risikerer man å ende opp med dukkehjem-utgaver av mistenkelig billige teak-møbler eller i verste fall en stor pakke med luft. Er prisene for gode til å være sant, er butikken sannsynligvis også det.

 

Gi en opplevelsesgave

Dette er stalltipset til deg som ikke klarer å tenke på julegaveshopping før lille julaften. Selv om din mor kan sette pris på en siste-liten gave fra 7/11, er nok ikke dette godt nok til å imponere resten av slekten. Kjøp en opplevelsesgave isteden, så ankommer den e-postkassen din minutter etter kjøp. Hva med en dag i en vindtunnel, privat sjokoladesmaking eller et overdådig velværeopphold? Kun fantasien kan sette en stopper!

 

Les også:

Julegavetips til kjæresten

Julegavetips til pappa

 

Vil du ha mer inspirasjon til opplevelser?

Meld deg på vårt nyhetbrev og få ukentlig inspirasjon til store opplevelser. Som takk for din påmelding, får du også 10% rabatt på valgfri opplevelse!
Erik Støhle
Mitt navn er Erik og jobber som tekstforfatter hos TrueStory. Jeg er fan av kultur, byliv, reise og spennende opplevelser. Når jeg ikke skriver om opplevelser liker jeg å skrive om film, musikk og aktuelle hendelser.