Når var sist du hadde lyst til å legge pc-en til side for å dra på safari i Afrikas savanner? Hva med sist du drømte om å svømme ved Australias vakre korallrev eller siklet over et bilde av en eksotisk matrett fra Thailand?

Avstemningen er nå avsluttet, og med deres hjelp kan vi nå stolt presentere at vi har funnet vinneren av Norges Beste Resieblogger!

Denne konkurransen ble arrangert av Truestory, en portal for opplevelser og opplevelsesgaver. Vi håndplukker de beste eventyrene du kan oppleve i Norge, og du kan utforske alle våre fantastiske opplevelser her. Vi ønsker å finne Norges Beste Reiseblogger – den bloggen dere mener inspirerer dere til å reise, utforske og skape minner gjennom opplevelser.

Gratulerer med førsteplassen, Vings reiseblogg!

Blogg.ving.no er drevet av en lidenskapelig redaksjon som deler sine beste reisetips, fortellinger og oppdagelser fra stedene de besøker og smarte råd til leserens egne reiser. På bloggen deres kan du utforske mange spennende temaer som mat og drikke, miljø og bærekraft, reise med barn og haugevis av reiseinspirasjon fra hele verden.

 

Vi vil også gi en stor gratulasjon til våre fantastiske bloggere som kapret en plass på topp 10!

2. plass: Travelletters
3. plass: Bilivoka
4. plass: Rundtekvator
5. plass: PaulineTravels
6. plass: Urbantoglandlig
7. plass: Fjords and Beaches
8. plass: Togbloggen
9. plass: Desireetravels
10. plass: Linns Reise

Gratulerer!

Som takk til alle som stemte på sin favorittblogger, har vi trukket ut en av dere som får et gavekort på 1000 kr, som kan brukes på en valgfri opplevelse på truestory.no

 

Gratulerer så mye til Maren Johnsen, vinneren av gavekortet! 👏🏻

Og tusen takk til alle som stemte i konkurransen!

 

I denne konkurransen spurte vi dere hvilken reiseblogger som har inspirert dere til å dra på et nytt eventyr, og hvem dere oppsøker for å lese de beste historiene om mat, kultur, aktiviteter og natur.

Vil du se alle de nominerte? Scroll ned for å lese om hver av dem.

Avstemningen ble avsluttet til 31. oktober 2019. 

Utvalgte bloggere til konkurransen: Norges Beste Reiseblogger

✈️ 📸 🥣🌵🗽⛩ 🌋

 

Her er en kort beskrivelse av bloggene som har inspirert oss mest. Les gjerne om dem, og kanskje du oppdager noe nytt.

Ikke glem å bruke vår hashtag på Instagram for å følge din favorittblogger #norgesbestereiseblogger!

#BloggVing

✈️Reiseselskapet Ving deler gjennom denne bloggen lister med reisetips og fortellinger fra stedene de besøker, samt smarte råd til leserens egen reise.

📍 Norge

🌎 214 destinasjoner

👉🏻https://blogg.ving.no/

📥 Stem her!

#BloggVing

✈️Reiseselskapet Ving deler gjennom denne bloggen lister med reisetips og fortellinger fra stedene de besøker, samt smarte råd til leserens egen reise.

📍 Norge

🌎 214 destinasjoner

👉🏻https://blogg.ving.no/

📥 Stem her!

#Bilivoka

✈️ Denne bloggen drives av de to reiseglade individene Jørn–André og Tora. De har allerede krysset av jorden rundt-reise fra ønskelisten, og de trives ekstra godt på opplevelsesreiser. Ikke gå glipp av innlegget om deres utrolige bryllup på Mount Everest Base Camp!

📍 Norge

🌎60+ land

👉🏻https://bilivoka.com/nb/

📥 Stem her!

#Togbloggen

✈️ Ikke særlig overraskende at dette er bloggen for alle som ønsker å reise på en annerledes og miljøvennlig måte. Sigrid forteller om reiser på skinner gjennom verden, og hun deler mange unike reisetips og inspirerende fakta om tog og klima. I 2019 samarbeidet hun med Reiselykke Media om å utgi håndboken “På skinner. Ut i Europa med tog.”

📍Oslo, Norge

🌎14 land

👉🏻https://togbloggen.no/

📥 Stem her! 

#Hamacareise

✈️Gjennom Hamacareise kombinerer Ingeborg lidenskapen for reiselyst og fotografi, og deler sine oppdagelser fra hele verden. Hun anser Asia som sitt favorittkontinent, der hun i 2008 startet sin reise som backpacker uten returbillett. Ingeborgs prefererte plass for avslapning er i en hengekøye, og bloggen fikk derfor navnet Hamaca, spansk for hengekøye.

📍 Norge

🌎 55+ land

👉🏻http://www.hamacareise.com

📥 Stem her!

#GlobeTrotterElisa

✈️ Elisabeth driver GlobetrotterElisa, en reiseblogg med fokus på reiser med aktivitet og action i naturen. De fantastiske naturbildene hun deler på bloggen vil gjøre deg målløs. Hun trives best på vandre-, sykkel- og skiturer, men prøver seg like gjerne på yoga, ridning og en rekke andre aktiviteter.

📍 Oslo, Norge

🌎 33 land

👉🏻http://www.globetrotterelisa.com/

📥 Stem her! 

#Bortebest

✈️ Bortebest består av et team med reisejournalister som leverer reisereportasjer til de fleste av Norges mediehus. På bloggen får man innblikk i jobben deres gjennom både underholdende og tankevekkende innlegg. De som står bak bloggen er Vibeke Montero, Inga Ragnhild Holst, Elizabeth Lingjærde og Tone Solberg. Vibekes favorittby er Venezia, og hun synes det er aller best på høsten.

📍 Oslo, Norge

👉🏻https://bortebest.no

📥 Stem her! 

#RenatesReiser

✈️ Renate er en dame som ikke er redd for å møte en utfordring. Hun har drømt om å reise verden rundt siden barndommen, og siden har hun vært på utallige destinasjoner. Hun ser ikke for seg at eventyret stopper før hele verden er opplevd. Renate har gjort alt fra å kjøre hele Route 66 til å spise hamburger på 5130 m høyde i Bolivia.

📍 Bodø, Norge

🌎 107 land

👉🏻http://www.renatesreiser.com

📥 Stem her! 

#Linns Reise

✈️ Linn jobber som journalist men er også utdannet Cand. polit. med tilleggsutdannelse innenfor religionshistorie og u-landstudier. Hennes mål er å inspirere nordmenn til å reise mer. På bloggen skriver hun reflektert og engasjerende om reisene sine – alt fra strand og by til land og fjell. Linn har villet oppleve verden siden hun maste seg til en globus da hun fylte 2 år.

📍 Slemmestad, Norge

🌎 105 land

👉🏻http://www.linnsreise.no/

📥 Stem her! 

#PaulineTravels

✈️ Pauline Solheim er personen bak denne reisebloggen. Paulinetravels er en blogg med fokus på å reise alene, og er derfor stappfull av nyttige reisetips og personlige opplevelser som soloreisende. Pauline er ikke redd for å være brutalt ærlig, og deler like gjerne nedturene som oppturene!

📍Vestkysten, Norge

🌎 21 land

👉🏻https://paulinetravels.com/

📥 Stem her!

#LetsGetLost

✈️ Let’s get lost drives av Janicke Hansen, som har skrevet om sine reiser siden 2011. På bloggen fokuserer hun på kultur- og naturbaserte opplevelser, både gjennom tradisjonelle og nye aktiviteter. Janicke er en erfaren foredragsholder, og har holdt foredrag over hele verden om temaer som destinasjonsmarkedsføring, reiseblogging og influencer markedsføring.

📍Norge

🌎 28 land

👉🏻https://www.letsgetlost.no/

📥 Stem her! 

#AlltidReiseklar

✈️ Ann-Mari Gregersen startet bloggen i 2012, men hun har alltid klar for nye eventyr. På bloggen deler hun innholdsrike historier og erfaringer, enten det er gjennom 5-stjernes storbyhotell eller eksepsjonell natur. Ann-Mari er faktisk verdens nordligste reiseblogger.

📍Alta, Norge

🌎 100+ destinasjoner

👉🏻http://alltidreiseklar.no/

📥 Stem her! 

#Reisetid

✈️ Maria K. Ebbestad står bak denne omfangsrike bloggen. Hun har besøkt store deler av verden, og tar like gjerne en helgetur i en storby som backpacking gjennom Mellom-Amerika. Maria er både reiseentusiast, podcaster, PR-rådgiver og selverklæret hippie.

📍Oslo, Norge

🌎 45 land

👉🏻https://reisetid.wordpress.com/

📥 Stem her! 

#Sekkogsandaler

✈️ Sekkogsandaler er reisebloggen til Hanne Marit, en rastløs eventyrer som deler sine refleksjoner rundt musikk, kultur, kunst og mat fra hele verden. Bloggen reflekterer en åpent sinn med givende historier fra alle kontinenter, i tillegg til at hun tar enestående bilder. Hvis du er trenger gode idéer til en annerledes og aktiv ferie har hun mange spennende reisetips fra turer i naturen.

📍Oslo, Norge

🌎 43 land

👉🏻https://sekkogsandaler.com/

📥 Stem her! 

#FavorittReiser

✈️ Anne Bente lidenskap er å utforske nye steder fra nært til fjernt. Hun har besøkt godt over 200 destinasjoner, så her får man innblikk i utallige personlige sanseopplevelser, alt fra solnedganger i Larvik til grotter i Mallorca. På Favorittreiser.no finner man ærlige og svært gode råd, blant annet at det beste på en reise er det som er gratis!

📍Larvik, Norge

🌎 28 land

👉🏻https://www.favorittreiser.no/

📥 Stem her! 

#Rundtekvator

✈️ Grunnleggeren av Rundtekvator er Laila Moltzau Andresen, men på bloggen kan du lese om reisene til en familie på 4! Denne bloggen byr på en god dose natur og action, og gjerne fra destinasjoner litt utenom det vanlige. Flere av reisene deres har bestått av aktiviteter som frivillig arbeid og unike naturopplevelser.
📍Norge

🌎 80 land

👉🏻http://rundtekvator.no/

📥 Stem her! 

#Travelletters

✈️ Paret Steinar og Lena reiser rundt i Europa med sine to tenåringer. Bloggen deres er smekkfull av nyttige tips for å inspirere leserne samt inspirere andre til å planlegge en morsom og komfortabel reise. Lena er en planlegger mens Steinar tar helst ting på sparket: sammen utgjør de et fantastisk team som gir bloggen sin unike karakter.
📍Norge

👉🏻https://travelletters.net/ 

📥 Stem her! 

#Tordkroknesberg

✈️ Tord Kroknes Berg er en luksusreiseblogger som helst drar til storbyer, bor på hoteller av høy klasse og reiser for å oppleve eksklusive destinasjoner. Han tar med leserne på reiser i en ekstravagant verden der budsjett ikke er i fokus. I tillegg til å drive en vellykket blogg er Tord leder for desinbyrået TordDesign.no som tilbyr kvalitetsrike tjenester innenfor markedsføring, design og digitale løsninger.
📍Trondheim, Norge

👉🏻https://www.tordkroknesberg.com/

📥 Stem her! 

#Tinareiser

✈️ 24 år gamle Tina fra Ålgård i Rogaland er både miljøterapaut, utdannet sosionom og reiseentusiast. Hun ønsker å dele sine opplevelser på reise i håp om å inspirere leserne til å oppleve verden. På bloggen hennes finner du blant annet veldig nyttige tips om flyselskaper og hotellkjeder med fordeler.
📍Ålgård, Norge

🌎 18 land

👉🏻https://tinareiser.no/

📥 Stem her! 

#IAllVerden

✈️ Kjersti lever for å reise, og hun foretrekker å besøke destinasjoner med spennende natur og dyreliv. Hun reiser med ektemannen Bjørn, og hun vil helst oppleve mest mulig fra hvert sted enn å besøke flest mulig land. En av hennes store drømmer var å se isbjørn i det fri, et ønske som gikk i oppfyllelse på Pyramiden, Svalbard i 2018.
📍Maura, Norge

🌎 70+ land

👉🏻http://iallverden.no/

📥 Stem her!

#AnneMWidvey

✈️Anne Marthe er 27 år og har en lidenskap for fotografi, mote og reise. Hun står også bak den suksessfulle instagramkontoen @widvey. Anne Marthe er en forkjemper for dyrevelferd som sverger til et plantebasert kosthold.

📍 Haugesund, Norge

🌎 30+ destinasjoner

👉🏻https://nouw.com/annemwidvey

📥 Stem her! 

 

#Urbantoglandlig

✈️Mette Gry Larsen er utdannet eiendomsmegler, men på bloggen Urbantoglandlig er det hennes reiseopplevelser som er i fokus. Hun inkluderer reisetips på bloggen fra 15 ulike land og flere destinasjoner i Norge. Mette eier en bobil som hun planlegger å bruke på en reise gjennom vest-Europa over en hel måned, og reisen kan du selvfølgelig lese om på bloggen hennes.

📍 Kråkerøy, Norge

🌎 15 Land

👉🏻https://www.urbantoglandlig.no/ 

📥 Stem her! 

#DetVondeLiv

✈️ Gjermund Glesnes er tidligere reisejournalist i VG og Magasinet Reiselyst. Gjennom bloggen reflekterer han over temaer reisereportasjer sjeldent tar opp, og han deler ofte brutale sannheter bak kjente reisemål. Idéen til navnet Det Vonde Liv hadde utspring fra en jobbreise til Lofoten, der han fikk et nytt innblikk i de lokales hverdag.
📍Oslo, Norge

🌎 50+ land

👉🏻https://detvondeliv.no

📥 Stem her! 

#Desireetravels

✈️ Desirée er 30 år og jobber som web- og markedsassistent. Etter å allerede besøkt 5 kontinenter, er målet nå er å dra til Nord-Amerika og Antarktis. På bloggen kan man se hennes reise gjennom en rekke kulturer. De fantastiske bildene hennes bærer preg av at hun har en fot innenfor fotografyrket.

📍Oslo, Norge

🌎 20+ destinasjoner

👉🏻http://www.desireetravels.com/nb/

📥 Stem her! 

#Positivista

✈️ Merete Gamst bruker bloggen for å dele reisetips fra skandinavia for de som er ute etter en autentisk opplevelse på reise. Hun fokuserer på unike steder og lokal mat, og viser dette gjennom fortryllende bilder. I tillegg til å drive Positivista er Merete er både mor og programleder.
📍Oslo, Norge

👉🏻http://positivista.com/

📥 Stem her! 

#TrineGrung

✈️ Trine Grung kombinerer hjertesakene sine helse, livsstil og reise. Hun deler ærlige og inspirerende tanker om kropp og sjel, samt hvordan kosthold påvirker kroppen vår. Hun startet sin karriere i radio, og har vært en del av både Jærradioen, NRK P3 og Radio Norge.

📍 Oslo, Norge

👉🏻https://trinegrung.no/

📥 Stem her! 

#KatharinasUnikeReiser

✈️ Katharina Wiig har reist verden rundt og tilbragt flere år av livet i utlandet, men aldri dratt på å chartertur. Hun bruker bloggen for å inspirere andre til å velge en ferie utenfor de mest kjente turistområdene. Katharina er også en dyktig fotograf, og på bloggen finner man et spekter av bilder som fanger deg og vekker reiselysten.

📍Norge

🌎 82 land

👉🏻https://katharinasunikereiser.no/

📥 Stem her! 

#Fjords and Beaches

✈️ Lisa har drevet reisebloggen Fjords and Beaches i nærmere 2 år, og har hittil besøkt 39 land. På bloggen får man et innblikk i hennes praktiske reisetips og eventyr gjennom destinasjoner over hele verden. Lisa har tatt lappen i Wales og Florida, men aldri i Norge!

📍Aurland, Norge

🌎 39 land

👉🏻http://www.fjordsandbeaches.com

📥 Stem her!

#Apollo

✈️Apollos reiseblogg består av en rekke nyttige tips og nyheter fra reisemålene de tilbyr verden rundt. Apollo har også en instagram der leserne kan dele egne feriebilder.

📍 Norge

🌎104 destinasjoner

👉🏻https://blogg.apollo.no/

📥 Stem her! 

#BeckBackBackPack

✈️ Per-Erik og Kjersti opprettet BeckBackBackPack da de skulle på en reiste rundt kloden for å dele minner med familie og venner. Bloggen ble så vellykket at de bestemte seg for å fortsette å dele sine reiser. Dersom du skal reise til Thailand, bør du lese om deres reiser dit. Her får du både nyttige og morsomme historier. De har til og med feiret jul der!

📍Gjøvik, Norge

🌎 40 land

👉🏻http://beckbackbackpack.blogspot.com/

📥 Stem her!

#Maliva´s Verden

✈️ Mai-Liss bruker bloggen som en dagbok der hun kan samle og dele bilder og opplevelser fra livet i utlandet. Gjennom eventyrlige beskrivelser får leserne et innblikk i hvordan livet er i Sør-Frankrike, i tillegg til å kunne plukke med seg mange nyttige tips. I 2013 vant Mai-Liss “Beste Blogg om å bo og leve i utlandet.»

📍Kråkerøy, Norge/Sør-Frankrike

🌎 28 land

👉🏻https://malivasverden.blogspot.com/

📥 Stem her! 

#HeddaSkoug

✈️ Hedda Skoug er en mote- og livsstilsblogger. Hun er også stylist, designer og en aktivt reisende mor. Hvis du ser etter de beste reisetipsene fra sør-Frankrike og nordkysten i Italia er Hedda den riktige personen å følge.

📍 Oslo, Norge

👉🏻https://www.heddaskoug.no

📥 Stem her! 

#Spirea

✈️ Bloggen drives av familien Fjeld som deler tips og inspirasjon om blant annet hage, reise, turer og friluftsliv. Det startet som en hageblogg, men har utviklet seg til å bli et vellykket nettsted som dekker en rekke gripende temaer og destinasjoner. Innholdet på bloggen produseres av ekteparet Bjørnhild som er journalist og Tore som er fotograf.

📍Norge

🌎 10 land

👉🏻https://spirea.no

📥 Stem her!

#MarianneJemtegård

✈️ Marianne Jemtegård er både moteekspert, redaktør, DJ og stylist. Hun har opptrådd som DJ på fantastiske arenaer rundt verden, fra Marrakech til New York. Gjennom bloggen deler hun sin erfaring og ekspertise innenfor temaene mote, livsstil og musikk. Marianne er den offisielle moteekspekten hos mediehuset TV2.
📍Norge

👉🏻http://www.mariannejemtegard.com

📥 Stem her! 

Vinn et gavekort på 1000 kr

Som takk for hjelpen med å finne Norges beste reisebloggere, vil vi gi dere muligheten til å delta i en konkurranse om et gavekort på 1000 kr fra Truestory.no.

Les våre guider

22 kule steder å spise i Oslo i 2024

Lesetid: 9 min.

25 anbefalte restauranter og spisesteder i Bergen

Lesetid: 11 min.

Spa hotell i Norge

Lesetid: 10 min.

Beste spa i Bergen

Lesetid: 6 min.

De beste stedene for brunsj i Oslo

Lesetid: 10 min.

Escape room i Oslo

Lesetid: 6 min.

Se våre opplevelser