Leter du etter spennende inspirasjon og tips til Norgesferien 2024? Da har du kommet til riktig sted. Vi skal nemlig også å utforske alt det fantastiske landet vårt har å by på denne sommeren, og vi deler gjerne våre favoritter med deg.

Sjekk ut våre morsomme opplevelser, aktiviteter for barn, romantiske opphold og unike overnattingssteder – her er alt du trenger for å gjøre Norgesferien 2024 til en uforglemmelig reise.

 

Topp 5 opplevelser i sommer

Nå som renta er skyhøy og krona er rekordsvak, så vil nok mange benytte seg av muligheten til å oppdage nye steder og opplevelser mens de tilbringer sommeren sin her i Norge. Det er ikke tvil om at vi støtter dette, så derfor har vi samlet sommer-favorittene fra vårt store utvalg av opplevelser. Gjør deg klar for å kjenne på reiselysten… Vi har allerede pakket weekendbagen og er klare for en uforglemmelig Norgesferie!

1. Brim Explorer i Oslo & Lofoten

2. Mat & drikke på Nedre Foss Gård i Oslo

3. Via Ferrata på Vestlandet

4. Unik glamping på Østlandet

5. Brunsj i Oslo

Opplevelser og aktiviteter til Norgesferien

Noen forbereder seg på biltur med utålmodige barn i baksetet, mens andre ser frem til å prøve noe nytt med kjæresten eller en god venn. Her er våre forslag til fantastiske opplevelser for store og små, både inne og ute.

Rafting, kajakk og moro på vannet

Er man glad i fart og adrenalin, og ikke er redd for å bli våt, er disse morsomme aktivitetene på vann midt i blinken! Rafting passer godt til de som liker litt action (barna som liker Tømmerrenner vil digge dette!) Kano og kajakk er en fin og annerledes måte å oppleve vakker natur, kombinert med fysisk aktivitet.

Klatring, zipline og moro i høyden

Vil du utfordre både kropp og sinn? Da har vi valgt ut disse opplevelsene til deg. Klatring kan man prøve både innendørs og utendørs, og vi har kurs og opplevelser med instruktører som tilpasser aktiviteten etter nivå.

Omvisninger og guidede turer

Hva med å bli bedre kjent med hjembyen? Eller utforske et helt nytt sted? Disse guidede turene og vandringene viser deg deler av Norge fra et fascinerende perspektiv. Våre erfarne guider vil ta deg med på en lærerik reise, gjerne med lokale hemmeligheter og spennende historier.

Matkurs og smaksopplevelser

Lei av fredagstaco, Fjordland og frossenpizza? Da bør du ta turen til et lærerikt matkurs på en av disse fantastiske restauratene. Her kan lidenskapelige kokker lære deg nye ferdigheter på kjøkkenet, som du kan ta med deg inn i hverdagen.

Noe godt i glasset

På disse smaksopplevelsene kan du lære mer om det i glasset. Samme om du foretrekker øl, vin eller cocktail; velg en opplevelse med smaking av din favoritt! Disse opplevelsene passer like godt som et lite avbrekk med en kollega, som en kul og annerledes date med kjæresten.

 

Overnatting og opphold til Norgesferien

Tenker du å tilbringe natten på et historisk hotell, i en lekker tretopphytte eller i et stemningsfullt glamping telt? Eller kanskje erstatte sydentur med en helgetur til et spahotell? Her finner du overnattingssteder og opphold for enhver smak i Oslo, Bergen og mange andre steder.

Velvære- og spaopphold

Å dra på spa- og wellness-opphold i Norge er en fantastisk måte å skjemme bort deg selv og oppleve total avslapning. Norske spa-destinasjoner gir deg muligheten til å nyte naturen samtidig som du får deilige behandlinger. Du kan velge mellom massasje, ansiktsbehandlinger, kroppsinnpakninger og mye mer. Etter behandlingen kan du slappe av i dampbadstuer, boblebad og svømmebassenger. Du kan også prøve tradisjonelle norske badstuer ved sjøen eller innsjøen. 

Unike overnattingssteder

Glem tradisjonell camping med slitne telt og enkle forhold. Velg glamping og opplev det beste av begge verdener. La deg forføre av naturens skjønnhet og nyt den ultimate ferieopplevelsen. Uansett om du ønsker å utforske turstier, slappe av ved bålet eller stjerneglo, vil glamping gi deg en minneverdig og komfortabel opplevelse du sent vil glemme.

Hotellopphold med gourmet

 

Inspirasjon og tips til Norgesferien

Vil du ha enda mer inspirasjon og tips til Norgesferien i år? Her har vi samlet noen av våre mest populære artikler om reise, opplevelser og ting å gjøre i Norge. 

Hotell og overnatting

21 unike overnattinger i Norge

Lesetid: 12 min.

Norges 20 fineste tretopphytter

Lesetid: 14 min.

30 hoteller du bør besøke i Norge

Lesetid: 17 min.

Spa hotell i Norge

Lesetid: 10 min.

Glamping i Norge

Lesetid: 9 min.

Historiske hoteller i Norge

Lesetid: 7 min.

Spisesteder og restauranter

25 anbefalte restauranter og spisesteder i Bergen

Lesetid: 11 min.

Bergens beste brunsjer

Lesetid: 6 min.

13 beste Afternoon Tea i Norge

Lesetid: 6 min.

22 kule steder å spise i Oslo i 2024

Lesetid: 9 min.

Restaurantguide i Trondheim

Lesetid: 6 min.

28 unike restauranter i Norge

Lesetid: 11 min.

Ting å gjøre i...

Ting å gjøre i Stavanger

Lesetid: 11 min.

10 ting å gjøre på sørlandet i sommer

Lesetid: 4 min.

Ting å gjøre i Trondheim

Lesetid: 4 min.

Hva skjer i Bergen

Lesetid: 7 min.

Gratis opplevelser i Oslo

Lesetid: 6 min.

Omvisninger, vandringer og guidede turer i Oslo

Lesetid: 4 min.